Doğal bir Görünüm için Bilinmesi Gerekenler

Watsons  8 Ekim 2020

2 Dk

Oğlanlar her zaman kızların en güzel göründüğü halinin makyajsız olduğunu söylüyorlar. Onlara gerçekten inananıyor musunuz? Kore tarzı makyajın bu kadar popüler olmasının nedeni, size “temiz ve doğal” bir görünüm kazandırmasıdır. İşte mükemmel bir doğal görünümü yaratmak için bazı önemli ipuçları!

1. Nemlendirici önce gelir

Bir cilde doğal bir görünüm vermenin en iyi yolu nemlendirmektir! Eğer cilt çok kuruysa, makyajın yerleştiği yerde ince çizgiler kalır. Bu yüzden nemlendirmeyi, nemlendirmeyi ve nemlendirmeyi asla unutmayın

2. Daha az daha iyidir

Yarı saydam bir makyaj tabanı oluşturmak önemlidir, bu nedenle çok fazla likit fondöten ya da çok kalın bir likit fondöten uygulamayın. Fondöten ile saklanması zor olan lekeler için HAFİF bir kapatıcı ve son olara makyajınızı sabitlemek için HAFİF bir pudra uygulayın! Gördüğünüz gibi önemli olan, her şeyi küçük tutmaktır. Aksi takdirde, keksi görünüme dönecek ve yüzünüzde kalın bir maske takmış gibi görüneceksiniz!

3. Temiz kaşlar

Sadece gözler değil, kaşlar da makyaj için önemlidir! Kaşlarınızı düzenli olarak şekillendirin ve makyajınıza daha doğal bir his vermek için kaşlarınızdan daha açık tonda bir kaş kalemi kullanın!

4. Kirpikler

Doğal görünümlü makyaj söz konusu olduğunda dramatik eyeliner’lar yapılmaması gerekenlerin başını çekmektedir. Çok koyu veya çok karanlık olan göz kapaklarından mutlaka kaçının. Büyük ve etkili gözler yaratmak mı istiyorsunuz? Kirpiklerinizi uzatmak, kaldırmak ve şekillendirmek için maskara kullanın. Küçük bir ipucu: Alt kirpiklere de maskara sürün ve gözlerinizi barbi bebek benzeri geniş gözlü bir görünüme dönüştürün!

Doğal bir görünüm sandığınızdan daha karmaşık olabilir. Basit görünebilir, ama aslında yaratılması kolay değildir. Temiz ve parlak bir cilt elde etmek için doğal görünümlü makyajınıza hemen başlayın!

Hemen Okuyun  Çilek Bacak Nedir? Nasıl Geçer?
(Visited 360 times, 1 visits today)