Hacimli Kirpikler – Kirpik Hacimlendirmenin Sırları

Watsons  18 Şubat 2022

Görünüşünüze özen göstermek istediğinizi biliyoruz, bu yüzden de yaşınıza uygun güzellik önerileriyle geliyoruz. Harika görünmenizi sağlamak için daha derin bakışlar yaratabileceğiniz hacimli kirpikler yıllardır aradığınız şey değil mi? Bu uğurda kim bilir neler kullanıp denediniz? Gerçekten dolgun bakışlar yaratmak için her yolu denerken en iyi maskaralar hakkında bilgi sahibi olmanız gerekebilir.

Size kendinizi daha iyi hissettirmeyi hedefleyen göz makyajı ürünlerini yüzlerce marka ve ürünün yer aldığı Watsons’ta rahatlıkla bulabilirsiniz. Uzun zamandır pek çok maskara ürünü denemenize rağmen hala istediğiniz dolgun ve hacimli kirpiklere sahip değilseniz, bir yerlerde hata yaptığınızdan emin olmalısınız. Çünkü ipuçlarımızla birlikte hacimli kirpiklerin sırrı artık sır değil! Watsons Kirpik Festivali ile en sevdiğiniz markaların maskaralarına avantajlı fiyatlarla ulaşabilirsiniz. 

Etkileyici Bakışların Sırrı Nedir?

Gel gelelim bakışları etkileyici kılmanın püf noktalarına… Televizyonda, magazinde, dergilerde ve elbette sosyal medyada gezinirken pek çok ünlünün yakın çekim göz makyajını görebilirsiniz. Nasıl da hacimli ve nasıl da güzel kirpikler onlar! Peki ne yapıyorlar da böylesine akmayan, dağılmayan, topaklanmayan net bakışlara sahip oluyorlar bir bakalım. 

Farklı içerik ve formüllerle hazırlanan göz makyajı ürünleri görünüşünüzü değiştirecek kadar sizi etkileyecektir. Herkesin can attığı uzun kirpikler için takma kirpikler dışında da yapılacak şeyler bulunmaktadır. Bakışları hacimlendiren pek çok rimel çeşidini kolaylıkla bulabilirsiniz.

Göz makyajınızı mükemmelleştirerek, etkileyici ve derin bakışlara kavuşmak için aşağıdaki adımları uygulamaya dikkat etmelisiniz; 

  • Göz makyajı bir bütündür, mutlaka temizlenmiş ve dinlenmiş gözler üzerinde makyaj yapmanızı öneriyoruz. 
  • Gözlerinize daha kolay işlem yapılabilmesi ve gözü renklendirmek için bir far bazı kullanarak makyaja başlayınız. 
  • Far dağıtıldıktan sonra kirpik diplerinizden itibaren size yakışan şekil ve ebatlarda eyeliner veya kalem uygulaması yapınız.
  • Kirpiklerinizin ihtiyacına göre satın aldığınız en iyi maskaralarla hacimlendiriniz, kıvırmak gerekirse kirpik kıvırma aleti kullanmayı ihmal etmeyiniz.  
Hemen Okuyun  Flormar Ürünleri İle Makyaj Çantanı Hazırla!

Hacim Konusunda En İyi Rimeller Nelerdir?

Her ürünün etki alanı farklı olmakla birlikte sizin kirpiklerinizin ihtiyacını doğru değerlendirmeniz önemli! Maskaranız kirpiklerinizi daha hacimli göstersin istiyorsanız, daha sık ve kalın fırça yapısına sahip ürünlere yönelmelisiniz. Kremsi yapılarıyla kirpiklere yapışmayan ve kolay uygulanan bir maskara önerisi arıyorsanız hayli popüler olan Deborah Milano Love My Lashes Volume , Loreal Paris Unlimited , Maybelline New York Volume Express Rocket ve Essence I Love Extreme maskara gibi ürünleri deneyebilirsiniz. Hem gür hem de doğal görünen kirpiklerin vazgeçilmezi olan Maybelline maskara çeşitleri  en iyi maskaralar arasında öne çıkıyor. 

Hacim kazanan kirpikler daha dolgun görüneceği için bakışa çekicilik ekler. Hacim özelliği olan en iyi maskaralar arasından seçtiğiniz ürünün ilk katı düzgünce uyguladıysanız eğer iki kat olarak da deneyebilirsiniz. Rimel seçenekleri farklı özellik ve ürün seçeneği ile sizlere fayda sağlar. Göz makyajını çarpıcı bir boyuta taşıyarak hacim kazandıran en iyi maskaralar arasındaki seçenekleri kusursuz bakışlar yaratmak amacıyla kullanabilirsiniz. 

Kirpiği Dolgunlaştırmak için Rimel Nasıl Sürülür?

Hangi özellikte olursa olsun maskarayı uygulama şekliniz kirpiklerin görünümünde değişiklik yaratır. Dolayısıyla kıvrık, hacimli, tek tek ayrılmış gibi istediğiniz etkiye karar verdikten sonra her kirpiğe eşit gelecek şekilde maskara uygulaması yapmak önemlidir. Kirpikler boyanırken üstten ve alttan boyayıp da renk verdiğine emin olmanız hacimlendirme konusunda size fayda sağlayacaktır. En iyi maskaralar arasından beğendiğiniz ürünü kirpiklere uygulamak üzere kutusundan çıkarırken fırçanın döndürülerek çıkarılması gerekmektedir. En iyi rimeller iki kat uygulandıkları zaman kıvrık kirpikler yaratabilir.  

Aldığınız maskarayı doğru kullanmanız beklentilerinizi karşılayabilmeniz açısından önemlidir. Genellikle açıldıktan sonra 4-6 ay arası kullanım ömrü olan en iyi maskaralar alt ve üst kirpiklere hacim kazandırmak amacıyla uygulanabilir. En iyi rimeller için pek çok marka seçeneği sunan Watsons’ta yer alan en popüler ürünlerin arasından kendinize uyan seçeneklere kolayca ulaşabilirsiniz. 

Hemen Okuyun  Sizi Gizlice Yaşlandıran Makyaj Hataları

 

 

(Visited 614 times, 1 visits today)