Moda Tutkunlarının Sahip Olması Gereken Beş Güzellik Uygulaması

Watsons  8 Ekim 2020

2 Dk

Aklınıza uygulayacak bir görünüm veya manikür tasarımı gelmiyor mu? Sahip olunması gereken bu beş güzellik uygulamasından ilham alın!

1- Beautylish

ABD’de kurulan bu küresel platform, yeni kozmetik ürünleri ve makyaj tekniklerini aramanıza ve paylaşmanıza olanak tanıyor. En yeni tüm Moda ve Güzellik dedikodularını içerirken, Editoryal sütunu makyaj ve sağlık konusunda birçok ipucu sunuyor.

2- Beauty Keeper

Bu kullanışlı uygulama, güzellik ürünlerinizin süresi dolduğunda size hatırlatır. Kozmetik ve cilt bakım ürünlerinizin ayrıntılarını girin ve son kullanma tarihinden bir ay önce push bildirimleri alın. Ayrıca birçok Avrupa ve Amerikan güzellik ürününün son kullanma tarihini kontrol etmenize de yardımcı olur. Sadece ürünlerin lot numaralarını girmeniz yeterlidir. Ancak, bu işlem çok sayıda Asya markasını kapsamıyor.

3- Looks

LINE Corporation tarafından başlatılan yeni bir makyaj selfie kamerası. Anında ve otomatik simüle makyaj efektleri oluşturur. Böylece, anında farklı görünümleri denemenize izin verir. Uygulama, popüler kozmetik markalarıyla işbirliği yaptığı için, doğal görünümlü ve gerçekçi önizlemeler sağlayabilir. Ne yapacağınıza ve nasıl yapılacağına dair ipuçlarını verirken, görünümünüzü tasarlamada büyük bir yardımcıdır.

4- L’Oréal’den Makeup genius

Popüler kozmetik markası L’Oréal tarafından başlatılan bir makyaj simülatörü. Bu ‘sihirli ayna’, kullanıcıların ürünleri gerçek zamanlı olarak uygulama yapmalarına gerek kalmadan farklı makyajları ciltlerinde görmelerini sağlar. Mevcut makyajın çoğu Avrupa ve Amerikan yüz özelliklerine uygundur. Uygulamanızı beğendiyseniz, ilgili ürünleri doğrudan buradan satın alabilirsiniz.

5- OPI Nail Studio

Adından da anlaşılacağı gibi, bu uygulama OPI tarafından geliştirildi. Farklı tırnak renkleri, bazı cilt tonlarında diğerlerinden daha iyi görünür. Mağazalarda veya butiklerde farklı oje deneyebilirsiniz, bu uygulama OPI’nin ürünlerinin nerede olursanız olun ellerinizde nasıl durduğunu görmenizi sağlar. En sevdiğiniz rengi seçmek artık daha kolay!

Hemen Okuyun  Doğru Highlighter Kullanımı ile Işıldama Vakti

İstediğiniz makyajınızı bulmakta zorlanıyorsanız veya sürekli değişen güzellik trendlerinin ve bilgilerinin okyanusunda kaybolduğunuzu hissediyorsanız, fikir önderlerinin de önerdiği bu uygulamaları indirin!

(Visited 249 times, 1 visits today)