Ter Kokusuyla Nasıl Başa Çıkmalı

Watsons  8 Ekim 2020

2 Dk

Sokakta yürüyorsanız ve Rocky-vari bir antrenmandan çıkmışcasına terlemişseniz, terleme probleminiz olabilir. Terleme, özellikle yoğun egzersiz sırasında normaldir, ancak saat 10:00’da su içinde kalmışsanız utanç verici olması bir yana, sıkıntılı olabilir. Sorun yaratan terlemeye yardımcı olacak bazı ipuçlarını, püf noktaları ve ürünleri bir araya getirdik.

Yıkanın

Hepimizin başına geldi. Yatakta fazladan 10 dakika daha kalmak için duşu atlamak iyi bir fikir gibi gelebilir, özellikle de gece zaten duş almışsanız. Ancak Temiz Fred’den ziyade Terli Sam gibiyseniz, sabah duşları zorunludur. Canlandırıcı bir sabah dokunuşu için taze kokulu bir duş jeli kullanın. Ya da bir adım daha ileri gidip mikroplardan kurtulmaya yardımcı olan antibakteriyel duş jeli kullanın.

Kötü kokuları kovun

Antiperspirant daha az terlemeye ve daha iyi kokmanıza yardımcı olacaktır. Kokuyu maskelemek yerine, antiperspirantlar ürettiğiniz ter miktarını azaltan alüminyum tuzları içerir. Antiperspirantlar nemli ciltlerde etkili olmadığından kullanmadan önce cildin tamamen kuru olduğundan emin olun.

Ücretsiz olarak daha az terleyin

Ürün kullanmak kolay bir çözümdür, ancak ter sadece ciltle ilgili değildir. Soruna başka şekillerde yardımcı olmak için, tükettiğiniz baharatlı yiyecek, kafein ve nikotin miktarını sınırlamaya çalışın, çünkü bunlar adrenalin seviyenizi artırır ve vücudunuzun daha fazla ter üretmesine neden olur. Vücudumuzun aşırı ısınmasıyla terlediğimizden, cildinizden ısı çeken pamuk veya keten gibi nefes alabilen doğal kumaşlar giyerek serinlemeye çalışın.

(Visited 712 times, 2 visits today)
Hemen Okuyun  Deodorant Kullanmanın Püf Noktaları