Yağ Yakmak İçin Altı Farklı Ev Egzersizi

Watsons  8 Ekim 2020

2 Dk

Neredeyse yaz geldi! Göbeğinizdeki yağa bakmayı burakın ve işe koyulun! Bu egzersiz fikirlerini  evde denemek kolay ve özel ekipman gerektirmiyor. Daha iyi bir haliniz için bir deneyin.

1) İp Atlayın

Bunu ilkokulda yaptınız, ama aslında herkes için harika bir egzersiz! Çok fazla alana ihtiyacınız yok, sadece ipiniz ve sizin için yeterli miktarda alan kafi. Günde 30 dakika bile fark yaratabilir.

2) Biraz Merdiven Çıkın

Gerçek merdivenlere ya da süslü bir adım atma makinesine ihtiyacınız yok! Birkaç kalın kitabı biraraya toplayın ya da kısa bir tabure alın ve TV izlerken adım atarak alt bedeninizi şekillendirin.

3) Biraz Şınav Deneyin

Şınavlar, çekirdek kaslarınızı eğitmenize yardımcı olan en son egzersiz trendidir. Başlamak için, karnınızın üzerinde zeminde uzan. Baş ve omuzlarınızdan karın, kalça ve bacaklarınıza doğru düz bir çizgi oluşturunuz. Karın kaslarınızı ve kalçalarınızı kasın ve yavaşça nefes almayı sürdürün. Hareketi görmek için ABD’li ünlü bir diyet ve fitness uzmanı olan David Wolfe’nin (http://bit.ly/2JQPoj4) önerdiği 28 günlük şınav döngüsüne göz atın. Unutmayın, formda kalmak için yapmaya devam etmelisin!

4) Zıplama (Jumping Jack hareketi)

Bu basit egzersizin etkilerini hafife almayın. Omuzlarınızı, kollarınızı ve bacaklarınızı uzatan ve daralan kolay ve etkili bir aerobik zımba. Başka bir deyişle, kaslarınızı güçlendiriyorsunuz! Ve kalp atış hızınızı hızlandırarak, aynı zamanda yağ yakmanıza yardımcı olur!

5) Squat (Çömelme Hareketi)Yapın

Squat’lar yeni başlayanlar için kolay bir egzersizdir. Bu hareket uyluk, kalça ve dizardı kirişlerinizi  eğiten bileşik bir tam vücut egzersizidir. Squat yapmak, vücudun alt kısmındaki kemikleri, bağları ve eklemleri güçlendirmeye yardımcı olur ve belinizi şekillendirir!

Hemen Okuyun  Kayısı Çekirdeği Yağı ve Faydaları
(Visited 1.149 times, 2 visits today)