2022 Trend Saç Boyası Renkleri

Watsons  13 Nisan 2022

sac-renkleri
sac-renkleri

Keşif ruhu ile ideal ruh arasında kalan saç trendleri ile 2022 yılında kendiniz için yeni saç rengi fikirleri mi arıyorsunuz? Görünümünüzü değiştirmek isterken trendlerin bir adım ötesinde durmak için kaşif ruhlara hitap eden birbirinden çılgın renklerde saç boyası renklerini deneyebilirsiniz. Yarı kalıcı saç boyaları emin olmadığınız durumlarda size yardımcı olur. İdeal ve doğal görünümlü saç boyası renklerinden vazgeçemeyenlere tenle harika uyum yakalayan renklere bir şans verilebilir. Saçlarınızdaki en ufak değişiklik sizin en büyük zaferiniz olabilir, 2022’de hangi saç boyası renkleri ve tonlarının favori olacağını yazımızdan öğrenebilirsiniz.

Teninize Uygun En Trend Saç Renkleri

Seveceğiniz saç boyası renkleri o kadar fazla ki kendinize renk belirlemek kimi zaman zor gelebilir. Fakat her zaman işe yarayan yöntemlerden biri de cilt tonunuza ve göz renginize göre renk belirlemektir. Açık tenli iseniz bal sarısı, karamel veya siyahlar sizi canlı gösterecektir. Eğer koyu bir cilt tonunuz varsa çikolata kahveler, kızıllar, kestane, açık kahveler, ombreler tercih alanınızda olacaktır. Ten ve boya uyumu yakalanamaz ise yüzünüzün soluk veya cansız görünmesi gibi sorunların yanı sıra yaşınızın ötesinde de gösterebilirsiniz. Kumralların ise bu konuda çok kafa yormasına gerek kalmaz. Kumral iseniz her rengi denemek için cesaretiniz olabilir! Saç tipiniz de renkleri belirlemede etken olabilir. Özellikle kalın saçlıların vurgulun tonlara ihtiyacı varken ince telli saçlara balyaj, röfle teknikleri uygulanabilir. 

İdeal ve enerjik görünümler için tarzınızı belirlediyseniz kolayca uygulanabilen saç boyası renkleri ile kendinizi daha güzel ve bakımlı hissedebilirsiniz. Oldukça doğal görünen kahverengi saç boyası seçenekleri büyük bir değişim gibi görünmese de sizi daha elegan gösterecektir. Değişimden çekinceleriniz var ise küllü kumral saç boyası çeşitlerini inceleyebilirsiniz. Pek çok marka tarafından hazırlanan küllü tonlar en deneyimsizlerin bile boyayabileceği kadar kolay bir uygulamaya sahip! Enerjik ve muzur bir yanınıza ilaveten cesaretiniz varsa elbette kırmızı saç boyası çeşitleri 2022 yılında da dikkat çekici! Gece mavisi saç boyası gibi renk seçenekleri en soluk cilt tonlarını dahi canlandırmaya yetecektir. Mavi saç boyası ile gecenin karanlığında ya da güneşin altında en iddialı saçlara siz sahip olabilirsiniz. 

Hemen Okuyun  Saçlarınız için Sağlıklı Beslenin

Yılın En Sevlen Saç Boyası Renkleri Watsons’ta!

Mükemmel saç rengi tonları ile Watsons’ta yer alan saç boyası renkleri; amonyaksız, doğal veya besleyici özellikleri ile her zaman bakımlı olan kadınların tercihidir. Kolayca dip uygulaması yapmak isteyen kadınlar için pratik bir çözüm sunan Loreal saç boyası Loreal Retouch ile evde harikalar yaratabilirsiniz. Zenginleştirilmiş içeriği ile saçları kalıcı olarak boyarken aynı zamanda 3’lü bakım sunan L’Oreal Paris Excellence Creme saç rengi boyaları ile tanışarak dilediğiniz renge bürünebilirsiniz. Saç bakım ürünleri arasında favori olmasının yanında 1.0 ile 8.1 gibi hayli geniş bir renk paleti seçeneği sunan Palette saç boyası  seçeneklerini keşfederek kendinize profesyonel bakım hizmeti sunabilirsiniz.

2022’nin en trend saç boyası renkleri arasında yer alan Garnier saç boyası  çeşitleri en doğal tonlara ulaşmanızda yardımcı olur. Koyu kahvelerin ve diğer kahve tonlarının hayli meşhur olacağı 2022’de Koleston saç boyası; krem, köpük ve renk açıcı çeşitleri ile her yaştan kadın ve erkeğin beyazlarını en iyi kapatan ideal saç çözümlerinden biri…Hem dip boyası uygulamalarında hem de saçların rengini değiştirmek amacıyla ihtiyaç duyduğunuz ürünleri kolayca alabilirsiniz. Saçlarınızda 30 ile 40 dakika arasında harikalar yaratacağınız Watsons saç boyası renkleriyle kendinizi en iyi şekilde tamamlayabilirsiniz!

 

(Visited 5.139 times, 1 visits today)