Allığınızı ve Rujunuzu Nasıl Eşleştirirsiniz?

Watsons  6 Ekim 2020

Allık ve ruj, bakışı dengelemek ve yüzünüze sağlıklı bir ışıltı vermek için el ele çalışır. 80’li yıllarda bir balo kraliçesi gibi görünmemek için bir ruj tonuyla allık rengini koordine etmenin yollarını öğrenmek istiyorsanız, ipuçlarımıza bakın.

Aslında, işin sırrı aynı renk ailesi içinde olan ancak aşırı derecede birebir eş olmayan tonları seçebilmektir. Bunu aynı renk alt tonu seçerek yapabilirsiniz. Güzel ve kadınsı bir görünüm için, pamuk şeker pembesi allık ile başlayabilirsiniz. Yanaklara hafif ışıltı vermeye çalışın ve daha sonra mavi alt tonları olan hafif bir pembe ruj tonuyla görünümünü tamamlayın, böylece yanaklarınız baskın kalmaz.

Pembe yıllardır en sevilen allık rengi olmuştur. Doğal kızarıklığınıza en yakın renk olduğundan, spor sonrası oluşan doğal pembeliği yaratmak istediğinizde değişmez bir seçenek oluyor. Mat görünümlü klasik bir pembe rujla eşleştirerek hafif vintage bir görünüm oluşturabilirsiniz.

Kırmızı bir dudak istiyorsanız, mükemmel bir gül rengi allık ile eşleştirmek romantik bir hava getirebilir. Eğer renkli bir dudak terciniz var ise, allık konusunda cömert olmaktan çekinmeyin.

Günlük durumlar için, plaj görünümü mükemmel bir tercih olacaktır. Sıcak, nötr bir dudak rengi için soluk turuncu bir allıktan daha iyi bir eşleşme yok. Elbette, daima bronzlaştırıcılara gidebilirsiniz ancak daha soğuk aylar için, şeftali kesin olarak en iyi seçiminizdir.

Herhangi kırmızı-mor tonları bir ruju denerken, genellikle benzer tonlanmış bir allıkla en iyi eşleşmeyi yaratır. Doğal bir güzellik etkisi elde etmek için, erik rengi bir gloss ile erik rengi bir allığı eşleştirmeyi deneyin. Hafif bir yoğunlukla birlikte dramatik bir renk görünümü elde edeceksiniz.

(Visited 198 times, 1 visits today)
Hemen Okuyun  Dudak Kalemi Nasıl Uygulanır