Anasayfa    /    Makyaj   /    Bayram Makyajı!

Bayram Makyajı!

Watsons  28 Nisan 2022

bayram-makyaji
bayram-makyaji

Bayramları sevmemizin pek çok nedeni var; ama bizim için şüphesiz bayram makyajı listenin başında! Bayramın büyülü ambiyansı, neler giyeceğiniz, nerelere gideceğiniz hepsi planlı bir şekilde her gün iletişimde ve dışarıda olmak için özel bir bahane… Uzun zaman sonra göreceğiniz akrabalar, arkadaşlar ya da çevreniz sizi biraz daha özenli görmeli mi? Cevap evet ise bayram makyajı için kontrolü ele almanın zamanı gelmiş demektir. Tüm sezon popülerliğini koruyan ten makyajını en sevdiğiniz rujlar ve rimellerle birleştirerek bayram günleri için çeşitli makyaj stilleri oluşturmaya başlayabilirsiniz. 

Adım Adım Badem Göz Makyajı ile Bayram Makyajı Stili!

Çekiciliği ile bilinen badem göz makyajı hafif çekik gözlerin en sevdiği makyaj stilleri arasında yer alır. Daha iri ve canlı bakışlara sahip olmak isteyen düşük göz formuna sahipseniz bile badem göz makyajını kendinize yapabilirsiniz. Oldukça estetik ve doğal görünen badem makyajını kolayca uygulayabilirsiniz: 

Adım 1: Cilt Hazırlığı 

Bayram makyajınızı uygulamaya başlamadan önce her zaman cildinizin yeterince temizlenip nemlendiğinden emin olmanız gerekir. Makyaj için adeta temel oluşturan nemlendirme işlemlerinden sonra makyaj bazı da kullanabilirsiniz. Makyaj bazı kullanacağınız fondöten, CC ve BB kremlerin daha uzun süre dağılmadan kalmasını sağlar. Cildinizin rengi ile bütünleşen, ton eşitleyen ve pürüzsüz bir görünüm sağlayan kaliteli kapatıcı ürünleri ile cildi hazırladıktan sonra işleriniz biraz daha kolaylaşır. 

 Adım 2: Göz Makyajı 

Bu sezon hayli trend olan badem gözü bayram makyajında uygulamak için göz formunuzun badem şeklinde olması yeterlidir. Oldukça popüler olan badem göz makyajında mühim olan gözleri ortaya çıkarmaktır. Özel günler ve bayramlar zümrüt, safir ve ametist gibi zengin tonlar kullanmak için mükemmel zamanlar olsa da gözlerinizi gerçekten patlatmak istediğiniz zaman geri kalan yerlerinizin çok parlamamasına özen gösterebilirsiniz. Bayramda giyeceğiniz kıyafetin rengine uygun bir far seçimi yaptıktan sonra farı göz kapağına yedirerek bayram makyajına başlayabilirsiniz. Güzel bir şekilde göz kapağının gölgelendirme işlemi bittikten sonra göz pınarının alt ve üst birleşme bölgesinden geçirilen incecik bir eyeliner ile badem göz duruşunu destekleyebilirsiniz. Bademin simetrik etkisini vermek için eyeliner kuyruğu uzatılabilir. Bayram makyajında son aşama kirpiklerinizi dışa doğru kıvıran ve hacimli gösteren doğru rimellerle takma kirpik etkisi yarattıktan sonra gözleriniz de tüm gün sizinle muhteşem görünmeye hazır olur. 

Hemen Okuyun  Yüz Şeklinize Göre Nasıl Allık Uygulamalısınız?

Adım 3: Dudaklar  

Lip gloss çeşitlerinin hayli meşhur olduğu sezonda bayram makyajında dudak parlatıcı seçenekler olmazsa olmaz. Size daha taze ve doğal makyaj görünümü sağlayan nötr tonlar kusursuz bir makyaj için en iyi seçim olabilir. Hafif tonda bir dudak rengi ile birleşen dudak parlatıcıları muhteşem uyumu ile sizi bayramda daha bakımlı gösterebilir. dudak şekliniz küçük veya dudak yapısı pek belirgin değilse Watsons’ta bulunan dudak kalemlerini değerlendirebilirsiniz. Adım adım tamamladığınız bayram makyajını dilerseniz sabitleyici sprey ile sabitleyerek daha uzun süre de kullanabilirsiniz. İhtiyacınız olan tüm makyaj ürünlerine ve markalarına Watsons’tan ulaşabilirsiniz. 

 

(Visited 472 times, 1 visits today)