Bronzlaştırıcı ile Sağlıklı Bir Bronz Tene Sahip Olun

Watsons  22 Ekim 2020

6 Dk

Bronz bir ten her mevsimde sağlıklı ve estetik bir görünüm yaratır. Güneşlenirken doğru ürünleri kullanmak ise uzun süre kalıcı ve sağlıklı bir cilt görünümüne sahip olmanız için etkili bir çözümdür. Güneş yağları, bronzlaşmayı kolaylaştıran güneş spreyleri ve kremlerinin yanı sıra kakao ve havuç yağı özü içeren ürünler; kusursuz bronzluk için en iyi seçimler arasında yer alır. Bu noktada uygulama kolaylığı, yoğunluk ve cilt tipinize göre hangi ürünü kullanacağınızı seçebilir, yüzünüz ve tüm vücudunuz için özelleştirilmiş ürünler ile kusursuz sonuçlar elde edebilirsiniz. En iyi markaların farklı içerik ve formdaki bronzlaştırıcı ürünlerini Watsons’ın fırsatlar ile dolu dünyasında bulabilirsiniz. Ayrıca Watsons’a özel güneş ürünlerini de cilt bakımı rutininize ekleyebilirsiniz.

Farklı Özellikleri ile Bronzlaştırıcı Çeşitleri

Bronz görünüm, yüze ve tüm vücuda oldukça sağlıklı bir hava katar. Ancak bu sağlıklı görünümü tam olarak ortaya çıkarabilmek için doğru bir bronzlaştırıcı ürün tercih etmek önem taşır. Cildinizin nem dengesine, tipine ve kullanım sıklığına göre doğru formda bir ürün kullanarak mükemmel bir cilt görünümüne kavuşabilirsiniz. Ayrıca bu ürünleri güneş öncesi, güneşlenme sırası ve sonrası olacak şekilde sınıflandırarak etkili sonuçlar elde edebilirsiniz.

En sık tercih edilen bronzlaştırıcı ürünler güneş yağlarıdır. Bu yağlar içerikleri sayesinde cildin güneşten olumsuz etkilenmesinin önüne geçtiği gibi cilt tonunun dengeli ve yoğun bir biçimde koyulaşmasına yardımcı olur. Aynı zamanda ciltte nemlenme etkisi yaratarak kuruluk hissini yok eder ve tüm vücudunuzun pürüzsüz ve ışıl ışıl görünmesine olanak sağlar. Güneş yağları genellikle yüz dışında tüm vücut bölgelerine uygulanabilir. Nivea, Garnier gibi dünyaca ünlü kozmetik markalarının yanı sıra Eda Taşpınar kozmetik gibi yerli ürünler de tercih edebileceğiniz ve son derece iyi sonuç alabileceğiniz ürünlerden yalnızca birkaçıdır.

Hemen Okuyun  Tüy Dökücü Krem Nasıl Kullanılır?

Sağlıklı ve yoğun bronzluk için kullanılabilecek bir diğer ürün grubu ise güneş spreyleridir. Daha uçucu bir yapıya sahip olan bu ürünler, içeriklerindeki yoğun pigment arttırıcılar sayesinde cilt renginin güneşlenmeden kısa süre sonra istenilen bronzluğa erişmesini mümkün kılar. Spreylere ek olarak losyon ve krem formlu ürünler de sağlıklı, ışıltılı ve nemlenmiş bir bronz görünüm için seçilebilecek farklı alternatiflerdir.

Siz de Roc, Solait ve Sebamed gibi markalara güvenerek sağlıklı bir biçimde bronzlaşabilirsiniz. Markaların en iyi ürünlerini Watsons’ın geniş ürün skalası arasında bulabilirsiniz.

Kusursuz Bronzluk için Doğru Kullanım

Bronzlaştırıcı çeşitleri form ve yapıları kadar kullanım biçimleri ile de farklı etkiler ortaya çıkarabilir. Doğru kullanım, üründen maksimum faydayı sağlamak için size imkan yaratır.

İlk olarak; bronzlaştırıcı seçerken koruyuculuk oranlarına ve içeriklerindeki etken maddelere dikkat edebilirsiniz. Cildinizin yağlılık ve kuruluk oranına göre seçim yapmak, güneş ve deniz tuzu ya da klor gibi etkenlerin hassas hale getireceği cildinizin tahriş olmasının ve cilt kusurlarının oluşmasının önüne geçmek için etkili bir yöntemdir. Bununla birlikte; güneşe çıkmadan ve kullanacağınız ürünü uygulamadan cildinize çok hafif bir peeling uygulayarak ölü derilerden kurtulmak da bronzlaştırıcı etkisinin yükselmesine yardımcı olabilir.

Güneşlendikten ve bronzlaştırıcı ürünün etkisi sona erdikten hemen sonra güneşe karşı etkili nemlendirici güneş sonrası kremlerini tercih ederek bronz cilt görünümünüzü daha uzun süre kalıcı hale getirmeniz de mümkündür.

Bronzlaştırıcı olarak yağ kullanıyorsanız gün sonunda cildinize kuruluk etkisi yaratacak bir sabun ya da vücut şampuanı kullanmamak ve mümkünse güneşlendikten birkaç saat sonra doğal bir yağ ile cilde hafifçe masaj yapmak da bronz ve sağlıklı bir ten için uygulanabilir işlemlerdendir.

Bütün uygulama yöntemlerinin yanı sıra doğru, kaliteli ve etkili bir ürün tercih etmek son derece önemli bir konudur. Bu kaliteli ve etkili ürünlerin hepsini ve daha fazlasını Watsons’ta bulabilir, en uygun fırsatları değerlendirebilirsiniz.

Hemen Okuyun  Şarjlı Diş Fırçası
(Visited 517 times, 1 visits today)