Clean Girl Makyajı Nedir ve Nasıl Yapılır?

Watsons  23 Aralık 2022

clean girl watsonsBu yılın en kullanışlı makyaj trendlerinden biri olan ‘Clean Girl’ makyajını hepimiz çok sevdik. Az ürünle mükemmel görünümü elde etmek için şimdi sana püf noktaları veriyorum;

Öncelikle her ne kadar makyaj desekte, güzelce hazırlanmış ışıltılı bir cilt seni çabasızca göz alıcı yapacak. Nemlendiricini ve güneş kremini uyguladıysan eğer haydi başlayalım.

Clean Girl Makyajı Nasıl Yapılır?

Clean Girl makyajı için kullanacağın ürünler likit, hafif yapılı ve doğal bitişli olması işimizi kolaylaştırır. Cilt tonundan farklı olmayan ince yapılı BB Kremini uygulayarak başlayabilirsin. Işıltılı harika cildine şöyle bir aynaya baktıktan sonra bakışları yukarı kaldırmak için çok güzel bir hile yapacağız. Kapatıcılığı yüksek enerjimizi tavan yapacak ürünümüzü göz pınarlarından kaş bitimine kadar sürüyoruz. Ardından bir sünger yardımıyla yukarı doğru dağıttığında lifting etkisini fark ettin mi? Şimdi sıra yüzümüzü şekillendirme de… Bronzer ile yüzümüzün öne çıkarmak istediğimiz bölgelerin altına gölge görevini görecek şekilde ürünü uyguladıktan sonra yine yukarı doğru fırçanla dağıtmalısın. 

Şimdi gelelim gözlere, göz pınarlarımıza aydınlatıcı uygulayarak başlamak bakışlarımızı daha da netleştirecek. Bu harika gözleri derinleştirmek için kahverengi farımızla doğal bir eyeliner tercihinde bulunabilirsin. Biliyorsun biz kızlar sabahları direkt böyle uyanıyoruz. 😜 Kirpiklerinin en sevdiği rimeli uygulayarak gözlerini tamamladık. 

Clean Girl makyajı için artık son ve en tatlı adımımız kaldı: Allık. Yüzümüzü en sağlıklı gösteren adımlardan biri…

Sürdüğünde kendini en iyi hissettiğin doğal tonlu likit allığınla bu görünüm için son durağımız. Bu son adımımızı da yukarı doğru uygulamayı unutma. Hedefimiz hep ileri!

Clean Girl makyajı İşte bu kadar 🤍

Şimdi kendine aynadan bir öpücük at, harika gözüküyorsun. Clean Girl trendin de saçlarımız sımsıkı bir topuzla bitiriliyor. Kendi tercih ettiğin saç stilinle makyaj masandan ayrılabilirsin. Eminim ki seni gören herkes dönüp bir daha bakacak😉

(Visited 2.077 times, 1 visits today)
Hemen Okuyun  Porselen Makyaj Yapmanın Püf Noktaları