Doğal Kalın Kaşlara Nasıl Sahip Oluruz?

Watsons  5 Ekim 2020

2 Dk

Kabul edelim, kim yoğun fakat bakımlı kaşlara sahip olmak istemiyor? Kalın kaşlar sadece görünümüzü derinleştirmez aynı zamanda daha etkileyicidirler. Cara Delevingne’in ünlü kaşlarına bakın! Kaşları doğal olarak nasıl uzatırsınız? İşte sizin için bazı ev bakımları!

Hint yağı

Hint yağı, kaşlarınızın uzamasını artırmak için en etkili yöntemlerden biridir. Protein, vitaminler, yağ asitleri ve antioksidanlar kıl foliküllerini besler ve kılları daha hızlı, daha kalın ve daha dolgun hale getirmek için uyarır.

Hindistancevizi yağı

Birkaç damla hindistancevizi yağı ile doğal kaşlarınızı hafifçe ovun, çeşitli proteinlerin yanı sıra, Hindistan cevizi yağında bulunan E vitamini ve demir gibi besleyiciler ile sağlıklı görünen, yoğun ve kalın kaşların tadını çıkarabilirsiniz. Ayrıca kaşlarınızı daha koyu renkte olmasına da yardımcı olabilir.

Zeytin yağı

Kaş uzaması söz konusu olduğunda, zeytinyağını pas geçemezsiniz. E vitamini bakımından zengin zeytinyağı kaşların daha hızlı ve daha gür  olmasına yardımcı olur. Ayrıca koyu tonlamalı olmaya devam edecektir.

Soğan suyu

Soğan çok sayıda sağlık faydası barındırır. C vitamini ve B6, demir, folat ve potasyumu içermektedir, bu da anti-inflamatuar özellikleri ile soğuk algınlığı ve gribe iyi gelir. Soğan suyunun foliküllere kuvvet verdiğine ve kaş gelişiminden sorumlu olan kollajen üretimine yardımcı olduğuna inanılıyor.

Süt

Zengin bir kalsiyum kaynağı olduğu için sütün kemiklere iyi geldiğini hepimiz biliyoruz. ayrıca sağlıklı saçların büyümesini tetikleyen ve uyaran kazein olarak bilinen iki hayati proteini de doğal olarak içerir. Kaşlarınıza sütle günlük olarak masaj yapın ve istenilen sonuçları hızlıca ulaşın.

(Visited 607 times, 1 visits today)
Hemen Okuyun  Bir Sonraki Uzun Yolculuğunuz için Hazırlanın! Jet Lag’i Yenmenin Yolları