Anasayfa    /    Makyaj   /    Euphoria Makyajı

Euphoria Makyajı

sempeak  7 Haziran 2022

Sıradışı makyajların kaynağı Euphoria dizisi, kuralsız ve benzersiz karakterlerin sahip olduğu otantik makyajlar ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Dizinin makyaj direktörü Donielle Davy, her bir makyajın karakteri yansıttığını belirtmekle beraber ilhamını da Z kuşağından aldığını ekliyor. İlgi çekici senaryosunu alışılmadık makyajlar ile birleştiren dizinin makyaj stili nasıl yapılır merak ediyorsanız, size vereceğimiz ufak tüyolar ile yaratıcılığınızı konuşturabilirsiniz. Bu stilin parçası olan neon farlardan simlere ve parıltılı taşlara… Sizi büyüleyen Euphoria makyajı ile farklı görünümlere bürünebilirsiniz.

Euphoria Makyajı Nedir?

Euphoria makyajı, cesur dudakların ve ışıltılı renklerin hakim olduğu yeni bir makyaj stili olarak öne çıkıyor. Dizideki her bir karakterin makyaj görünümleri karakteri tanımada büyük önem taşıyorken siz de sevdiğiniz karakterlerin görünümlerini yapabilirsiniz. 

Euphoria makyajında dramatik bakışlar yakalamanızı sağlayacak görünüm için göz kapağınızı çevreleyen eyeliner uygulamasını deneyebilirsiniz. Biraz daha cesur görünüm kazanmak için uzun kuyruğuyla dikkat çeken bir eyeliner uygulamasını da göz önünde bulundurmanız mümkün. Göz makyajınızı ön plana çıkarırken dudaklarınız için nude tonlarında rujları tercih edebilirsiniz. Daha cesur görünümler yakalamak için ise pembe tonlarının yanı sıra koyu kırmızı ya da mat kahve tonlarını kullanmayı düşünebilirsiniz. 

Ancak göz makyajınızı sıra dışı hale getirmek için taşlarla süslenmiş bir göz makyajı da deneyebilirsiniz. Euphoria makyajı açısından bakıldığında “Euphoria glam” teması olarak nitelendirilen bu stil ile gece eğlencelerinin parlayan yıldızı olabilirsiniz.

Euphoria Makyaj Modelleri Nelerdir, Nasıl Yapılır?

Genel olarak  Euphoria makyajı konusunda fikir sahibi oldunuz ancak nasıl bir makyaj yapacağınıza karar veremediyseniz, sizin için sevilen karakterlerin makyajı hakkında kısa bilgiler verdik. Ama makyajları yapmadan önce cildinizi makyaja uygun hale getirmek için nemlendirici ve primer kullanmanız gerektiğini belirtelim. İşte Euphoria dizisinden birkaç karakter ve makyaj stilleri…

Hemen Okuyun  Eyeliner ile Öne Çıkan İkonik Görünümler

Mady: Dizinin ikonik karakterlerinden Mady’nin makyaj stili için cildinize orta kapatıcılıkta bir fondöten kullanabilirsiniz. Hem göz altı bölgenize hem de elmacık kemiklerinizin üstüne kapatıcı sürülebilir, kontür uygulaması ile yanaklarınızı ortaya çıkarabilir ve bronzer ile yanaklarınıza derinlik kazandırabilirsiniz. Euphoria makyajı cesur görünümü ile dikkat çeker. Öyleyse makyaja biraz cesaret katmak en iyisi…. Mady gibi bir görünüm yakalamak için göz makyajınızı öne çıkaracak gri ve ışıltılı far tercih edebilirsiniz. Göz makyajınızı uzun kuyruklu bir eyeliner ile tamamlayabilir ve kahverengi tonlarında bir dudak kalemi ile dudaklarınızı çevreledikten sonra lip gloss sürerek makyajınıza son noktayı koyabilirsiniz.

Rue: Rue karakteri dizide hem maskülen tarzı hem de başına buyruk halleri ile dikkat çekiyor. Dizin karakteri olarak gilitter ve göz makyajı ile bağdaştırılan Rue’nin makyaj stilini denemek isterseniz, cildinize doğal bir duruş kazandıracak renkli nemlendirici uygulayabilirsiniz. Devamında orta kapatıcılıkta bir kapatıcı ve bronzer ile ten makyajınızı sonlandırabilirsiniz. Göz makyajı olmazsa olmaz… Dolayısıyla mükemmel bir görünüm yakalamak için göz kapaklarınıza kapatıcı uygulayabilir, katlanma bölgenize bordo bir far sürerek dağıtmalı ve gözlerinizin içine siyah göz kalemi uygulamayı deneyebilirsiniz. Ancak göz makyajı burada bitiyor sanıyorsanız, yanılıyorsunuz. Zira genellikle çanta, aksesuar ya da kıyafetlerde görülen glitter trendi, Euphoria makyajı ile kozmetik ürünlerine de sıçradı. Rue makyajını göz altı bölgenize ve biraz aşağısına süreceğiniz glitter ürünü ile sonlandırabilirsiniz.

Cassie: Cassie, ikonik ve farklı stildeki karakterlerden biri. Cassie görünümüne bürünmek için ten makyajında sahip olmanız gereken ürünler ince yapılı bir fondöten ve kapatıcı. Euphoria makyajı için kapatıcıyı cildinize uygulayabilceğiniz gibi gözünüze de uygulayabilirsiniz. Böylelikle göz makyajınız daha mükemmel görünecektir. Ardından açık renk far ile zemin oluşturabilir, metalik yeşil farı tüm gözünüze dağıtabilir ve farınızın üzerini taşlar ile süsleyebilirsiniz. Göz makyajınızı uzun ve yoğun özelliği olan bir maskara ile bitirebilirsiniz. Gözleriniz bu kadar ön plandayken dudaklarınız için tercihinizi nude renk bir rujdan yana yapabilirsiniz.

Hemen Okuyun  Şeftali Tonları

Sevdiğinizin karakterlerin görünümü yapmak ya da özgürce kendi Euphoria makyajı stilinizi yansıtabilmek için aradığınız ürünlere Watsons’ta ulaşabilirsiniz. 

(Visited 942 times, 1 visits today)