French Oje ile Her Zaman Şık ve Bakımlı Eller

Watsons  8 Nisan 2022

Hemen her sezon tırnaklarda farklı renklerin trend olduğunu görmüşsünüzdür. Mevsimlere, günlere veya tarza göre oje trendleri de elbette değişebilir. Fakat hayran olduğumuz tırnak görselleri arasında yer edinen french ojenin modası 90’lardan bu yana hiç bitmedi, bitmez… Klasik olmanın verdiği hazzı sevenlerin tercih ettiği bu evrensel oje tarzının hakkınızda çok şey söylediğini düşünüyoruz. Pek çok oje seçeneğin varken bu tarzı tercih etmeniz elbette tesadüf değildir. Muhtemelen bakımlı olmayı ve doğal görünmeyi önemsiyorsunuz. Estetik bir görünümle çekiciliğini vurgulayan bu french manikür tarzı, kadınların özel günlerde veya gündelik hayatta en çok kullandığı oje stilleri arasındadır. Siz de bu elegan akıma uymak istersiniz diye biraz araştırma yaptık, belki evde de manikür yapmaya çalışarak sizin için mükemmel olanı her zaman kullanmak isteyebilirsiniz!

French Oje Nedir?

Evinizin konforunda profesyonel bir tırnak uygulaması yapmanız için gereken tüm ürünleri karşılayan Watsons, her daim güzelliğinizi tamamlamayı hedefler. Heyecan verici klasik tonlarda yapılan french oje, tırnak uçlarının beyaz çizgi şekilde boyanıp geri kalanın saydam tonlarda boyandığı bir manikür stilidir. Tabii günümüzde popüler olan trend oje renkleri ile de bu stili uygulamanız mümkün!

İnanılmaz karakter dolu bu oje stili, tırnaklarınızı daha klas gösterir. Kendiniz için harika tırnak tasarımları yapmak neden kendinizi ifade etmenin bir yolu olmasın? İstediğiniz kadar sakin ve eğlenceli bir kişiliğe sahip olun, ihtiyaç duyacağınız tüm renkli french oje ürünleri Watsons’ta bulunur. Tırnaklarınıza şekil vermeden evvel tırnak yapınızı bilerek manikür yapmanız önemli! Kısa parmaklar için french oje uygulaması yaparken tırnak diplerini iterek tırnak uzunluğunu artırabilirsiniz. Kesim ve törpü işlemlerinde ise daha küt kesinler ojenizi daha şık gösterebilir. Uzun görünümü destekleyen nude ve beyaz tonlarla çok güzel tırnaklara sahip olabilirsiniz. Uzun tırnaklar için kesim yuvarlak veya küt olabilir. Renkli french tasarımların da mükemmel olacağı bu tırnaklara renk patlaması uygulamasını ince bir çizgi halinde veya tasarıma bağlı olarak kalınlaşan çizgiler halinde yapabilirsiniz. Hayli meşhur olan kırmızı french oje tarzında tırnak dipleri genellikle şeffaf tercih edilir. Elleri temiz gösteren ten renginde tercih edilen baz oje uygulaması üzerine siyah french oje uygularken tırnak uçlarında net ve eşit olmak gerekir. İddialı ve feminen bir görüntü sunan renkli uçlu french manikür stillerini daha farklı renklerle de deneyebilirsiniz!

Hemen Okuyun  En İyi 5 Suya Dayanıklı Maskara!

French Oje Nasıl Yapılır?

Fransız tarzını yakalamak hiç de zor değildir; hepiniz evde bir Fransız manikürü yapabilirsiniz. Tırnaklarınızın uzunluğuna ve şekline bağlı olarak, uçlarda keskin renk görünümünü elde etmeniz için birden fazla yöntem vardır. Watsons’ta bulunan french oje seti ile hazır tırnaklardan faydalanabilirsiniz. Tırnakların yerleştirilip tırnak yüzeyine bastırılması ile elde edilen takma tırnak ile kısa zamanda aradığınız görüntüye ulaşırsınız.

Tırnaklarınızın manikürünü kendiniz yapacaksanız Flormar french seti kusursuz bir tırnak deneyimi için sizlerle! İçerisinde ihtiyacınız olan her şeyi barındıran setlerde 3 adet oje ve kolay uygulama için şerit bantlar yer alır. Tırnak bantlarını istediğin şekilde yapıştırarak kendi kendinize manikür yapmanın tadını çıkarabilirsiniz! French manikür için bant yapıştırdığınız tırnağın üst kısımlarını beyaza boyayarak işe başlayabilirsiniz. Kuruduktan sonra bantları çıkarak tüm tırnağı ten rengi cila ile boyayarak parlatma işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Cila da kuruduktan sonra şeffaf tırnak cilası ile tırnak yüzeyinin daha parlak görünmesini sağlayabilirsiniz. İşin aslı bu ince işlerde acemi bile olsanız bu setler sayesinde french oje stili yapmayı başarabilirsiniz. Hemen şimdi ellerinizi daha bakımlı görmek isterseniz, size yardımcı olacak tüm tırnak bakım ürünlerini Watsons ayrıcalıklarıyla kolayca keşfedebilirsiniz!

(Visited 2.237 times, 1 visits today)