Genç Kalın: Göz Çevrenizdeki Cildinize İyi Bakın

Watsons  12 Ekim 2020

3 Dk

Zaman özellikle kadınlar için zalim olabilir. 20’li yaşlarınız, tüm yaşamınız boyunca yapacağınız güzellik rutininizi oluşturmaya başlamak için iyi bir zaman. Bilinmeyen bir gelecekte görünecek göz kırışıklıkları ile mücadele etmek için göz kremini uygulayın! Nasıl yapılacağından emin değil misiniz? Şimdi öğrenin!

Parmak uçlarınızı kullanın

Parmaklarınızın ucuna bezelye büyüklüğünde göz kremi alın. Avucunuza sürmeyin! Herzaman yüzük parmağınızı kullanın ve kremi göz çevrenizin iç kısmından dış köşelerine doğru nazikçe masaj yaparak uygulayın, daha sonra tamamen emilinceye kadar yukarı doğru hareket ettirin.

Dairesel bir hareket izleyin ve dokunun

Göz kremini olabildiğince nazikçe uygulayın. Dairesel bir hareketle yavaşça ve göz çevrenize dokunuşlarla uygulayın. Gözlerin köşelerini ihmal etmeyin!

Parmak hareketinin yönü

İçten dış köşelere masaj yapmanın yanı sıra, kremin etkilerine bağlı olarak uygulama yönüne de dikkat etmeniz gerekir. Göz kırışıklıkları ile mücadele eden kremler, ciltteki çizgiler doğrultusunda masaj yapılarak uygulanmalıdır. Koyu halkaları silen kremler, iç köşeden dışarı doğru nazikçe uygulanmalıdır.

Milya tohumlarının oluşumunu önleyin

Bazı besinler aşırı biriktiğinde veya tam olarak emilmediğinde, cildi milya tohumlarını üretmeye teşvik edebilir. Uygulamadan önce iki yüzük parmağınızla sürtünerek göz kremini ısıtın. Krem ciltte daha kolay emilir, bu yüzden milyaya sebep olmaz.

Hiçbir şey bir çift parlak gözden daha önemli değildir. Romantizmi ilişkinizde devam ettirmek için gerekli olduğu gibi, gözlerinizdeki cildin de sürekli bir bakıma ihtiyacı vardır!

(Visited 436 times, 1 visits today)
Hemen Okuyun  Yeni Başlayanlar İçin Makyaj Ürünleri