Güzelliğine Özen Gösteren Herkesin İhtiyacı olan Makyaj İpuçları

Watsons  8 Ekim 2020

2 Dk

Siyah bir noktayı saklamaktan, kızarıklıklara gizlemekten, yüzünüzde doğru özelliği vurgulamaya kadar, makyaj yaparak bazen görünümünüzü dönüştürebilirsiniz. Makyajda kullandığınız ürünlerden bağımsız olarak, burada her kadının ustalaşması gereken bazı makyaj numaraları vardır.

Güzel bir kanvas olmadan güzel bir tabloya sahip olamazsınız, bu yüzden cildi makyaj için hazırlamak amacıyla nemli hale getirin. Ayrıca, ince çizgilere yatkın en hassas alan olduğundan göz altı bölgesini ihmal etmeyin. İyi bir fondöten ile, asla keksi veya pudramsı bir görüntüye sahip olmazsınız.

Göz makyajında, güzel kirpiklere sahip olmak istiyorsanız, topaksız ve daha iyi uygulama sağlayacak taze bir görünüme ihtiyacınız vardır. Maskara uygularken, fırçayı kökten kirpiklerinizin ucuna doğru hareket ettirin. Aynı anda dışa ve yukarı doğru uygulayın.

Cesur, kırmızı ruj her kadının makyaj çantasındaki zorunluluktur. Cilt tonunuzu tamamlayan bir kırmızı renk tonu seçtiğinizden emin olun. Turuncumsu tabanı olan kırmızılar genellikle koyu tenli kişilerde harika görünürken, mavimsi alt tonlu kırmızılar, açık ten rengi olanlarda daha iyi görünür. Dudaklarınızın köşelerine uygun tonlarda kapatıcı uygulayın, çünkü bu işlem dudaklarınızı belirginleştirmeye yardımcı olur ve aynı zamanda rengi hareket etmekten alıkoyacak bir engel oluşturur.

T-bölgesi gibi en parlak bölge olan alanlara her zaman toz uygulayın, sonra diğer yerlere çok hafif bir pudra geçin. Bronzlaştırıcıyı ise, cilt tonunuzu eşitlemek amacıyla teninize, yüzünüze ve göğsünüze uygulabilirsiniz. Tüm makyaj ürünlerini uyguladıktan sonra bir adım geriden bakarak, her şeyin aynı renk olduğundan emin olmayı ihmal etmeyin.

(Visited 323 times, 1 visits today)
Hemen Okuyun  Yorgun ve Solgun Görünmeye Son: Renk Eşitsizliği Bakımı