Kapatıcı Kullanmanın Yolları

Watsons  6 Ekim 2020

2 Dk

Zaten iyi olan kapatıcıların daha da iyi olabileceğini kim düşünebilirdi? Kapatıcıları genellikle gözlerimizin altındaki koyu halkaları  gizlemek veya lekeleri kapatmak için kullanırken, makyaj çantanızın vazgeçilmezi bu ürünün daha fazla sırrı var. İşte bunlardan bazıları:

Kapatıcı İpucu 1: Kaş Düzenleyici

Kaşlarınızı almakta geciktiyseniz korkmayın. Kapatıcınız sizi kurtarmaya geldi.

Kaşlarınızı şekillendirmek için kapatıcıyı kaşlarınızın altında kullanın. Kapatıcı kaşlarınızın düzgün ve şekilli görünmesine yardımcı olan ince tüyleri gizler.

Kimse kaş alma döneminizi atladığınızı bilmeyecek!

Kapatıcı İpucu 2: Kırışıklıklar? Nerede?

Dudak üstünde ve gülümseme çizgileri boyunca kapatıcının kullanıldığı bu ipucu, Hollywood makyaj artistleri tarafından yaygın kullanılır.

Fondöteninizden bir ton daha açık olan bir kapatıcı, daha az görünmelerini sağlamak için gülümseme çizgileriniz boyunca kullanılabilir.

Ayrıca, dudak üstünüze biraz kapatıcı uygulayın. Bu işlem daha çekici ama doğal görünümlü bir dudak için nazik bir aydınlatıcı olarak işlev görecektir.

Akıllı İpucu 3: Gizli Aydınlatıcı

Biçimli bir görünüm için doğal bir bitiş arıyorsanız, aydınlatıcınızı kapatıcı ile değiştirin!

Aydınlatıcıların sağladığı parıltıyı önlemenizi ve cildinizin ışıl ışıl ama doğal görünmesini sağlayan zekice bir yöntem.

Aydınlatıcı kullandığınız yerde hafif bir kapatıcı uygulaması yapın: Yanak kemiklerinin üstünde, burnunuzda ve T bölgesinde, allık ve bronzlaştırıcı dokunuşuyla devam edin. İşte! bir papatya gibi taze görünüyorsunuz!

(Visited 324 times, 1 visits today)
Hemen Okuyun  Düşük Göz Kapağı Makyajı Nasıl Uygulanır?