Kaş Laminasyonu Nedir? Nasıl Yapılır?

sempeak  22 Ağustos 2022

Yüzünüzdeki ifadeniz için önemli ayrıntılardan biri de kaşlarınız. Bakışlarınızda ve duygularınızı yansıtmanızda kaşlarınızın oldukça etkili bir rolü var. Düzgün, dolgun kaşlar bakışlarınıza da anlam katabilen önemli bir unsur olarak değerlendirilebilir. İster gündelik yaşamınızda isterseniz özel günlerinizde yapacağınız makyajınız için de kaşlarınızın duruşu, rengi yine oldukça önemli. Şık bir davetteki gece makyajınız ya da gündelik yaşamınızdaki doğal tonlarda tercih ettiğiniz makyaj detaylarınızda ya da makyajsız sade yüzünüzde kaşlarınızın duruşu tüm ifadenizi etkileyebilecek güce sahip. Son yıllarda birçok kadının problemleri arasında da yer alan kaş şekillendirme için etkili çözüm önerileri geliştiriliyor. Üstelik bireysel olarak da uygulayabileceğiniz bu çözümler, kaşlarınızın yüzünüzde istediğiniz doğallıkta durmasını sağlıyor. Kaş laminasyonu da bu çözüm önerileri içinde ön plana çıkıyor.

Düzgün Şekilli ve Doğal Kaşlar için Kaş Laminasyonu

Kaş laminasyonu kaşlarınızın uzun süreli doğal ve düzgün şekilli kalmasını sağlayan özel bir işlemi ifade ediyor. Kaşlarınızda zamanla oluşan dökülmeler, seyreklikler, asimetrik duruşu gidermek için kaş laminasyonu pek çok insanın başvurduğu yöntemlerden biri. Kaşlarınızın yüzünüzde gözlerinize, burnunuza uygun bir simetri içinde düzgün şekilde kalmasını sağlayan kaş laminasyonu kaş renginizi de korumanızı sağlıyor. Saç ve kirpik renginize, teninizin tonuna uygun renkte kaş rengine, kaş laminasyonu sayesinde sahip olabilirsiniz.

Kaşlarınızdaki inatçı sert tüylerin ters yönde uzamasına da engel olmak için kaş laminasyonunu tercih edebilirsiniz. Yıllar içinde kaşlarınızın daha az görünmesine neden olan kaş dökülmesine yönelik olarak da daha dolgun bir kaş görünümü için kaş laminasyonu kullanılan tekniklerden biridir. Yüzünüzde aşağı doğru düşen kaşlarınız var ise, kaşlarınızın daha dolgun ve düzenli görünmesini istiyorsanız tam size göre!

Hemen Okuyun  Tek Marka Makyaj; Revolution

Kaş Laminasyonu Nasıl Yapılır?

Kaş laminasyonu öncesinde kaşlarınızın kaş şampuanı ile temizlenmesi gerekir. Yüzünüzdeki, kaşlarınızdaki kir ve makyaj, kaş şampuanı ile temizlendikten sonra laminasyon işlemi için ikinci adıma geçilir.

İkinci adımda kaşlarınızın sabitlenmesi gerekir. Bir sabitleyici yardımıyla kaşlarınız kaldırılır. Bu sırada kaşlarınızın tahriş olmasını engellemek için kaş besleyici bir yağ kullanılması gerekir. Kaşlarınızde renk değişimi olmasını tercih ederseniz bu aşamada kaş boyama yapılabilir. Laminasyonun ardından kaşlarınızda düzgün bir görünüm elde etmek için kaşlarınız alınır.

Kaş laminasyon işlemi ile bakımlı ve düzgün görünümlü kaşlara sahip olabilirsiniz. 6 ya da 8 hafta kalıcılığı olan bu işlemi profesyonel destek alarak yaptırabileceğiniz gibi evinizde kendiniz de gerçekleştirebilirsiniz. Uygun kaş bakım ürünlerini kullanarak, dilediğiniz zaman bakımlı kaşlara zahmetsizce sahip olabilirsiniz. Kaş pomadı, kaş maskarası, kaş kalemleri, kaş bakım kitleri, kaş jelleri, kaş bakım serumları, sabitleyici wax, kaş laminasyon setleri gibi kaş bakım ürünleri evinizde kaş bakımınızı düzenli olarak yapmanızı sağlar. Bu ürünleri kullanarak kaş bakımınızı yapabilir, kaş laminasyonunun bakımlı ve düzgün görünümlü etkisini kaşlarınızda yaratabilirsiniz. Kaş bakımınız için ayrıca besleyici bitkisel yağları da kullanabilirsiniz.

Bakımlı Kaşlara Sahip Olmak Çok Kolay

Cilt – vücut bakımı gibi kaşlarınız için de bakım rutini oluşturmak oldukça kolay. Doğru ürünleri seçerek bakımlı, düzgün ve dolgun görünümlü kaşlara sahip olmak mümkün. Watsons’ı ziyaret ettiğinizde kaşlarınız için uygun ürünleri bir arada görebilirsiniz. Kaşlarınızda dolgun ve doğal bir görünüm için kaş maskaralarını, kaş jellerini kullanabilirsiniz. Ayrıca kaş laminasyonu setleri ile tüm laminasyon işlemini kendiniz de uygulayabilirsiniz. Doğal, bakışlarınıza derinlik katan, etkileyici ve dolgun görünümlü düzgün kaşlar için tüm bu ürünleri keşfedebilirsiniz. Watsons mağazalarını ziyaret ederek kaşlarınıza bakım yapmak için ilk adımı atabilirsiniz.

(Visited 1.929 times, 4 visits today)