Kendinize Uygun Göz Kremini Bulun

Watsons  6 Ekim 2020

3 Dk

Göz belgesi, yaşlanma belirtilerini görebileceğiniz ilk yerlerden biridir Bu nedenle, ince çizgiler, kırışıklık, sıkılık kaybı, göz altı koyuluğu ve şişlik gibi sorunlara karşı çoğu kişi bir göz kremi arayışı içinde olacaktır. İhtiyaçlarınıza uygun en iyi göz kremini kullandığınızdan emin olmak istiyoruz, bu nedenle yaşlanma karşıtı bir göz kreminde aramanız gereken malzemelerin bir listesini oluşturduk.

Retinol

Retinol, yaşlanma karşıtı göz kremlerinin ortak malzemesidir. Doğal A vitamininden elde edilen retinol, sağlıklı hücre oluşturabilir, kırışıklıkları giderir ve kolajen üretimini artırır. Ayrıca, güneş lekeleri, matlık, kırışıklıklar, ince çizgiler ve sarkık cilt için de çözüm sunar.

C vitamini

C vitamini güçlü anti-oksidan özelliklere sahiptir, bu nedenle bir göz kremi için elzem bir malzemedir. C vitamini cildi hava kirliliği ve UV ışınlarından koruyabilir. Bunun yanı sıra, sağlıklı hücre büyümesini ve kolajen üretimini artıran L-askorbik asit olarak da bilinmektedir.

Hiyalüronik Asit ve Seramidler

Hiyalüronik asit, ciltte doğal olarak bulunan bir yağlayıcıdır. Cildinizi pürüzsüzleştiren botoksun pahalı olmayan geçici bir alternatifi olarak işlev görmektedir. Nemlendiricinin nemlendirme özelliklerini güçlendirir ve kolajen üretimini iyileştirir.

Peptitler

Peptitler, kalıcı cilt pürüzsüzleştirme etkileri oluşturabilir ve cildinizi nemlendirerek sağlıklı ve dolgun bir görünüm kazandırır. Bu proteinler, yeni hücrelerin büyümesini uyarır ve hatta kendi hücrelerinizi kandırarak daha fazla kolajen üretmelerini sağlayabilir.

Niasinamid

Niasinamid, cildinizin retinol gibi diğer malzemelerin sertliğini tolere etmesine yardımcı olan bir nemlendiricidir. Cildi besler ve cilt bariyerini güçlendirir. Niasinamid, pigmentasyonun yüzeye yükselmesini önleyerek koyu lekeleri ve akne izlerini de hafifletir.

(Visited 454 times, 1 visits today)
Hemen Okuyun  Retinol Nedir ve Retinol Nasıl Kullanılır?