Keratin Nedir? Keratinli Şampuanlar

Watsons  13 Mayıs 2022

sac-kopuguSaçlarınızı olabildiğince bakımlı ve güzel tutmak için yeni teknikler geliştiren saç bakım dünyasının yeni trendlerinden biri de şüphesiz keratin…Etiketinde keratin yazan pek çok saç bakım ürünü ile saç yapınızı daha güçlü ve parlak bir yapıya getirebilirsiniz. Başka bir deyişle keratin; kırılma, kabarma, cansızlık gibi şikayetlerinizi çözebilecek temel tedavi yöntemlerinden biri olarak da görülebilir. İpeksi pürüzsüzlük vaat eden detaylarla keratin bakımına sahip olmak için mutlaka kuaför salonlarında olmanız gerekmez, ev konforunda kendiniz de saç için keratin ürünlerini kolaylıkla uygulayabilirsiniz. 

Keratin Ne İşe Yarar?

Güçsüz ve çabuk kırılan cansız saçlara özel olarak formüle edilen keratin şampuan seçenekleri yapısal olarak saça besleyici proteinler sunar. Saçlarınızı kepekten kırılmalara kadar korumayı hedefleyen keratin bakımını saç bakım rutinine eklemenin faydaları kısaca şöyle maddelenebilir…

Geliştirilmiş Elastikiyet Etkisi

Saç telindeki hasarı onaran keratin bakım ürünleri kırılganlığı azaltarak daha güçlü bir yüzey oluşturur. Günlük olarak şekillendirme işlemlerine ve ısıya maruz kalan saçların zamanla oluşan dokusal bozukluklarını onararak daha esnek bir yapıya ulaşmasına yardımcı olur. 

Pürüzsüz düz saçlar

Profesyonel salon bakım özelliklerini ev konforuna taşıyabileceğiniz çeşitli keratin saç kremleri ile sağlıklı saç oluşumu desteklenerek saç uzamasına ve gelişmesine katkıda bulunulur. Dokusal hasarı onarılarak düzleşen keratinli saçlar düz bir saç teli oluşturmak üzere tasarlanmıştır.

UV Koruması

Keratin proteinleri saçı güneş ışınlarından korunmada büyük rol oynar. Güneşe maruz kalan saç telinizin kendine has yapısı değişmeye başladığında keratin içerikli saç krem ve yağları uygulayarak saç dokusuna fayda sağlayabilirsiniz. Günlük kullanım için uygun olan keratinli saç ürünlerini tüm saç tiplerinde kullanabilirsiniz. 

Hemen Okuyun  Yazın Saç Bakımı Nasıl Yapılır?

Ekstra Nem ve Parlaklık

Saç telinin dış dokusu hasar gördüğünde nem tutma eğilimi azalarak dengesi değişir. Saç telini onararak nemi tutmasına ve parlamasına destek olan yoğunlaştırılmış içerikler sayesinde daha nemli ve bakımlı saçlara sahip olabilirsiniz. 

Saç Dökülmesinde Azalma

Kökten uca güçlenmiş saçlar için tasarlanan özel formüllerle keratinli ürünleri düzenli kullanarak saçlarınızın eski doğallığına kavuşmasına katkı sağlayabilirsiniz.

Saçlarınıza baştan sona bakımlı bir görünüm kazandırmak istiyorsanız keratin bakım en iyi çözümlerden biri olabilir. Vegan formülleri öne çıkan bitkisel kaynaklı keratin proteinlerinden oluşan şampuan, krem, yağ ve süt gibi bakım ürünlerine ulaşılabilir fiyat seçenekleri ile Watsons’ta bulabilirsiniz. Saçlarınızın ihtiyacına göre kullanacağınız bakım ürünleri özellikle tarama ve şekillendirme aşamalarında size yardımcı olur. Saç telinin dayanıklılığını artıran Syoss keratin şampuan ve diğer tüm markalara ait ürünleri Watsons’tan alabilirsiniz. 

 

(Visited 2.915 times, 3 visits today)