Koyu Cansız Dudaklardan Kurtulun

Watsons  5 Ekim 2020

2 Dk

Birçok kız yalnızca yüz beyazlatmaya odaklanır, ancak bunların çoğu dudak bakımının önüne geçer. Kızlar dudak parlatıcısı kullanmaya bayılıyorlar. Bununla birlikte, makyaj çıkarma ve ölü deriyi keseleme işlemlerinde iyi bir iş çıkaramayabilirler. Bu da pigmentasyona neden olur. Orijinal pembe ve seksi dudaklar mat ve koyu renk dudaklara dönüşür. Dudaklarınızı nasıl tekrar pembeleştireceğinizi görmek için buradaki adımları izleyin.

Dudak makyajı çıkarma

Kızlar makyajları için çok zaman harcarlar. Bununla birlikte, makyaj çıkarma konusunda çok aceleci davranırlar. Bazıları sadece bir kerede hızlı bir şekilde çıkarmak için makyaj temizleme suyu veya pamuk kullanıyor. Bununla birlikte, bu ürünler makyajınızı tamamen temizlemez. Dudaklarınızdaki makyajını tamamen çıkarmadıysanız, pigmentasyona neden olması kolaydır ve bu şekilde dudak mat ve cansız bir hal alır. Bu nedenle, artık şeklinde ortaya çıkan kozmetik ürünlerini engellemek için fondöteni çıkardıktan sonra göz ve dudak makyajının çıkarılması da önerilir.

Dudak maskesi

Maskeler her gece cilt bakımı için kaçınılmaz bir tercih olabilir, ancak dudaklarınızın bakımını da ihmal etmeyin. Gece cildin iyileşmesi gereken zamandır. 8 saat uyuduktan sonra, dudaklarınızda su eksikliği oluşacaktır. Sabah erkenden su içebilir veya uykudan önce gece dudak maskesi yapabilirsiniz. Bu maske boyunca dudaklarınız için yeterli besin sağlayabilir.

Dudaklar için ölü derinin atılması

Dudaklardaki ölü derinin keseleme işlemi atılması dudaklarınızın kan dolaşımını iyileştirmesine, dudaklarınızın pembe görünmesine ve artık donuk görünmemesine yol açar. Dudaklarınız ince ve hassas olduğundan, dudaklarınızda yüz veya vücut peeling ürünleri kullanmadığınızdan emin olun. Dudaklarınızda düzenli olarak peeling işlemi yapılması dudak makyajınızı da kolaylaştıracaktır.

Dudaklarınızı nemlendirin

Dudak balsamı çatlamış dudakları önleyerek dudaklarınızı besleyebilir. Ruj ile karşılaştırıldığında, dudak balsamı daha şeffaf ve parlak görünür. Hafif makyaj yaparken ruj yerine renkli dudak parlatıcısını seçmek iyi bir fikirdir.

Hemen Okuyun  En İyi Cilt Bakım Tavsiyeleri
(Visited 637 times, 1 visits today)