LAMİNATED SKİN TRENDİ

sempeak  13 Ekim 2023

LAMİNATED SKİN TRENDİ (CİLTTEKİ DOĞAL IŞILTI)

Laminated skin trendi cilt bakımı ve güzellik dünyasında popüler olan bir güzellik trendidir. Bu trend, cildin pürüzsüz, parlak ve cam gibi görünmesini hedefler. Kim istemez ki parlak sağlıklı ışıltılı bir cilt? İçimizin ışığını dışımıza vermek için gelin birlikte laminated skin trendini inceleyelim.

1-CİLTTEKİ DOĞAL IŞILTI LAMİNATED SKİN TRENDİ

Ciltteki doğal ışıltı veya laminated skin trendi, cilt bakımı ve makyaj dünyasında popüler hale gelmiş bir terimdir. Bu trend, cildin doğal parlaklığını vurgulamayı amaçlar. Ciltteki pürüzsüz ve parlak bir görünüm elde etmek için cildimizi temizleme, nemlendirme ve güneş koruması gibi adımlar önemlidir. Hafif ve doğal makyaj ürünleri kullanarak cildinizi canlandırabilirsiniz. Hafif bir aydınlatıcı veya ışıltılı bir fondöten tercih edebilirsiniz. Cildin üzerine hafif bir jel veya laminasyon uygulayarak ciltteki doğal parlaklığı artırabilirsiniz. Tabi bu adım profesyonel bir uygulama gerektirebilir.

2- LAMİNATED SKİN TRENDİ NEDİR?

Laminated skin trendi cilt bakımı ve makyaj dünyasında ortaya çıkan bir güzellik trendidir. Bu trend cildin pürüzsüz, parlak ve cam gibi görünmesini amaçlar. İsmi laminated olarak adlandırılan bu trend ciltteki parlaklığın artırılması için farklı adımların kombinasyonunu içerebilir. Ve bizler cildimizin daha parlak daha canlı gözükmesini tabi ki çok isteriz. Genellikle doğal ve hafif makyaj ile kombinlenir, böylece cildin doğal güzelliği vurgulanır. Ancak bu trend denemeden önce cilt tipinizi göz önünde bulundurmalı ve cilt bakımınızı uygun şekilde yapmalısınız. Profesyonel bir makyaj artistinden veya cilt uzmanından tavsiye almak da faydalı olabilir.

Hemen Okuyun  Normal Ciltler İçin Cilt Bakımı

3-LAMİNE SKİN NEDİR?

Lamine cilt yapısına sahip olmak terli ve ıslak görünmek anlamına gelmektedir. Mat cildin neden olduğu cansız görünümünün önüne geçebilmek adına lamine skin trendinden yararlanabiliriz. Önceleri cilt yapısının matlaştırılası için pudra ve sabitleyici ürün kullanımı önerilmekteyken günümüz trendleri sayesinde cildin mümkün olan en doğal haliyle sunulması sağlanmaktadır. Sizce de çok iyi olmadı mı? Işıltılı parlak bir görünüm daha sağlıklı görüntü sağlıyor. Çeşitli bakım serumlarının nemlendirici ürünlerin cilde ışıltı vermeyi hedeflediği herkes tarafından bilinmektedir. Işıltılı ve ıslak görünüm, cildin doğal nem dengesinin korunması ile mümkün hale gelmektedir. Lamine cilt trendinin temellerini oluşturan bu ilke kişilerin nemlendirici ürünlere ve ışıltı katan bakım maskelerine yönelmesini sağlamaktadır. Haydi hep birlikte parlayalım.

4-LAMİNATED SKİN TRENDİ NASIL UYGULANIR?

Her güzellik rutini temiz bir başlangıçla başlamalı değil mi? böyle düşünüp cildimizi hafif bir temizleyici ile yıkayarak ve cilt tipimize uygun bir temizleme ürünü kullanarak makyaj kalıntılarından arındıralım. Temiz bir cilt laminated skin görünümünün temelidir. İyi bir cilt bakımı oluşturun. Bu cildinizi nemlendirmek tonlamak ve ihtiyaç duyulan özel bakımı yapmak anlamına gelir. Cilt tipinize uygun ürünleri kullanarak cildinizi sağlıklı tutun. Makyaj öncesi cildinize bir primer uygulayın. Primer, makyajın daha uzun süre dayanmasını ve cildin daha pürüzsüz görünmesini sağlar. Işıltılı bir cilt elde etmek için likit veya krem formdaki aydınlatıcıları tercih edin. Bu ürünü yüzünüzün yüksek noktalarına (elmacık kemikleri, burun köprüsü, alın ve çene) hafifçe uygulayın. Ancak abartıdan kaçının, doğal ışıltı hedeflenen sonuçtur. Bazı profesyoneller ciltte cam benzeri bir etki yaratmak için özel bir jel veya laminasyon ürünü kullanabilirler. Bu adım cildinizi pürüzsüzleştirir ve parlaklık ekler. Ancak bu işlemi evde denemek yerine bir profesyonelden yardım almak daha iyi olabilir. Cildin daha canlı görünmesini sağlamak için hafif bir cilt masajı yapabilirsiniz. Masaj, kan dolaşımını artırarak cildin daha sağlıklı ve parlak görünmesine katkı sağlar. Laminated skin trendi, doğal ve hafif makyajla tamamlanmalıdır. Aşırı makyajdan kaçının, çünkü amaç cildin doğal güzelliğini vurgulamaktır. Sonuç olarak laminated skin trendi cildin doğal parlaklığını ve pürüzsüzlüğünü vurgulayan bir güzellik yaklaşımdır. Ancak cilt tipinizi ve ihtiyaçlarınızı göz önünde bulundurarak doğru ürünleri seçmek ve gerektiğinde bir uzmandan profesyonel yardım almak önemlidir. Bu adımları takip ederek cildinizde doğal bir ışıltı ve pürüzsüzlük elde etme yolunda önemli bir adım atmış olursunuz

Hemen Okuyun  Cildiniz için En İyi Bakım; Su

5-LAMİNE CİLT GÖRÜNÜMÜ NASIL ELDE EDİLİR?

Lamine cilt görünümü, pürüzsüz, parlak ve cam gibi bir cilt görünümünü ifade eden bir güzellik trendidir. Cildinizi uygun bir temizleyici ile temizleyin. İyi bir cilt bakım rutini oluşturun. Cildinizi nemlendirmek tonlamak ve ihtiyaç duyulan bakımı yapmak önemlidir. Eksfoliyasyon, haftada bir veya ihtiyaca bağlı olarak, ölü cilt hücrelerini temizleyerek yardımcı olabilir. Makyaj öncesi cildinize bir primer uygulayın. Primer, makyajın daha uzun süre dayanmasını ve cildin daha pürüzsüz görünmesini sağlar. Işıltılı bir cilt elde etmek için likit veya krem aydınlatıcılar tercih edebilirsiniz. Bu ürünü yüzünüzün yüksek noktalarına hafifçe uygulayın. Abartılı bir aydınlatıcı kullanmaktan kaçının, doğal bir parlaklık hedeflenir. Bazı profesyoneller, ciltte cam benzeri bir etki yaratmak için özel bir jel veya laminasyon ürünü kullanabilirler. Bu işlemi evde uygulamak yerine bir profesyonelden yardım almak daha iyidir. Çünkü bu işlem özel ekipman ve deneyim gerektirebilir. Cildin daha canlı görünmesini sağlamak için hafif bir cilt masajı yapabilirsiniz. Bu masaj, kan dolaşımını artırarak cildin daha sağlıklı ve parlak görünmesine yardımcı olabilir. Lamine cilt görünümünü vurgulamak için doğal ve hafif makyaj kullanın. Bu adımları takip ederek cildinizde lamine bir görünüm elde etme yolunda ilerleyebilirsiniz.

6- LAMİNATED SKİN İÇİN KULLANABİLECEĞİNİZ ÜRÜNLER

PURE BEAUTY CC KREM SPF50 PA+++ IVORY 30 ml; hafif yapısıyla cilde doğal bir ışıltı verir. Ciltteki renk eşitsizlerini eşitleyen orta kapatıcı Pure Beauty CC Krem içerisinde bulunan Lespedeza  Capitata özü sayesinde cildi mavi ışın zararlı etkilerinden ve SPF 50 koruması sayesinde güneş ışığı hasarlarından korur. Myrothamnus Flabellifolia Yaprak Ekstresi sayesinde cildi nemlendirir. Ciltteki fazla sebumu emerek hafif ve ipeksi bir görünüm sağlar. Lekeleri kapatarak cilt görünümünü düzenler ve cilt tonunu eşitleyerek cilde parlaklık sağlar. Kızarıklık problemi olan, lekelenmeye müsait donuk görünümlü ve ton eşitsizliği yaşayan cilt tipleri de dahil olmak üzere her cilt tipinin kullanımına uygundur.

Hemen Okuyun  Hassas Cilt Bakımı Nasıl Yapılmalı ?

NYX PROFESSİONAL MAKEUP BORN TO GLOW LİKİT MİNİ ILLUMİNATOR SUNBEAM; ışıltılı ve ıslak ten makyajını seviyorsan favori ürünün belli oldu: Born To Glow Liquid Illuminator mini boyu ile seyahat çantanızın vazgeçilmesi olacak. Canlı bir yansıma için elmacık kemiklerine burun kemerine dudak üstüne uygulayıp ışıl ışıl sağlıkla parlayan bir cilt makyajı elde edebilirsiniz.

LOVELY AYDINLATICI MAKYAJ BAZI; Hydromanil ve kırmızı yosun özü ile formüle edilen makyaj bazı. Yüzün makyaj uygulamasına mükemmel şekilde hazırlanmasını sağlarken, eklenen aydınlatıcı mikropartiküller ciltte sağlıklı ve doğal bir ışıltı bırakır.

(Visited 268 times, 1 visits today)