Limon Kullanarak Cildinizi Nasıl Aydınlatırsınız?

Watsons  6 Ekim 2020

2 Dk

Çocukluk fotoğraflarınıza baktığınız zaman cildinizin niçin parlamadan donuklaştığını merak edeceksiniz. Endişelenmeyin, yalnız değilsin. Herkes, donuk, eşit olmayan cilt tonunu engellemek, gençleşmek, canlanmak ve ışıldamak için sihirli bir cilt bakım ürününe sahip olmak ister.

Limon hızlı ve ucuz bir şekilde cildi aydınlatmak için yaygın bir bakım sağlar. Cilt beyazlatma rutininize limon eklemek ister misiniz? Cilt beyazlatma için limonun nasıl kullanılacağı hakkında ayrıntılı bir açıklama isterseniz okumaya devam edin.

Limonlu elma

Bu kombinasyon yağlı ciltler için harika bir cilt aydınlatma paketidir. İlk olarak, bir dilim elmayı bir macun yapmak için ezin. Ona 2 çay kaşığı limon suyu ekleyin. İyice karıştırın ve bu karışımı cildinize uygulayın. 30 dakika kurumaya bırakın ve durulayın. Bu işlemi haftada 3 kez tekrarlayın.

Limonlu Hindistan Cevizi Suyu

Hindistan cevizi cildi nemlendirir ve limon cildi aydınlatır. Bunu yapmak için önce birkaç damla limon suyunu ve hindistancevizi suyuna karıştırın. Daha sonra bu karışımı cildinize uygulayın. 15 dakika sonra su ile durulayın. Bunu 3 günde bir tekrarlayın.

Limonlu Patates

Patates, limon gibi beyazlatma özelliklerine sahiptir. Bu kombinasyon cildi daha etkili bir şekilde açacaktır. 1 patatesi rendeleyin ve suyunu çıkarın. Eşit miktarda patates ve limon suyu karıştırın. Bu karışımı cildinize uygulayın ve 20 dakika bekletin. Suyla yıkayın ve kurulayın. İstenen sonuçları elde etmek için yukarıdaki işlemi 2 – 3 kez tekrar edin.

(Visited 1.463 times, 1 visits today)
Hemen Okuyun  Kolejan Rehberi