Anasayfa    /    Makyaj   /    Makyaja Parmak Dokunuşu

Makyaja Parmak Dokunuşu

Watsons  6 Ekim 2020

5 Dk

Makyaj fırçaları kullanmak yerine makyajınızı elinizle bitirmeyi hiç düşündünüz mü? Aslında, farklı uzunluklara sahip beş parmağımız makyaj gereksinimleri için tam olarak gerekli becerilere sahiptir. Aşağıdaki açıklamalara bir göz atın, siz de yapabilirsiniz.

Başparmak: Göz Farını Kolayca Uygula

Önce, başparmak ile göz farı üzerine uygun miktarda basın. Sağ göz için sol eli, sol göz için sağ eli kullanın, göz kapağına göz farını uygulayın. Parmak uçlarınızın yönünün gözün tepesine doğru olması gerektiğini ve başparmak büyüklüğünün göz kapağının tamamına sığdığını ve kapladığını aklınızda bulundurun.

 

İşaret Parmak: Kore Tarzı Dudak Makyajı Oluşturun

Çok uzun tırnaklarınız yoksa, işaret parmağınızın boyutu dudak makyajını yapmak için en iyi araçtır. Parmak kullanmanın faydalarından biri, elinizin sıcaklığının kozmetik ürünlerini kolayca harmanyalabilmesidir. Önce, dudağın ortasına daha fazla ruj uygulayın. Ardından, ruju işaret parmağınızla dudak çizginize doğru dağıtın. Dudak fırçasına göre daha doğal bir görünüm elde edeceksiniz.

Orta Parmak: Elmacık Kaslarınızı Şekillendirin

Orta parmak kullanarak allık uygulamak, elmacık kemiklerinin konumunu bulmanızı kolaylaştıracaktır. Renklendirdiğiniz konumda yanlış bir şey bulduğunuzda, parmak uçlarınızla hemen değişiklik yapabilirsiniz.

Yüzük Parmağı: Koyu Halkalardan Kurtulun

Yüzük parmağı daima ve hassas göz derisi için ayrılmıştır. Göz altına kapatıcı uygulamak için yüzük parmağınızı kullanabilirsiniz. Birçok insanın makyaj fırçasıyla gözlerin etrafında uygulama yaptığını ve yanlışlıkla gözlere değdiğin düşünüyoruz. Parmak uçlarını kullanarak bu durumdan kaçınabilirsiniz ve eyeliner bölgesini kapatmak daha güvenlidir.

 

Küçük Parmak: Son Süslemeyi Yap

Küçük parmak, makyajınıza önemli bir dokunuş sağlayabilir. Dudak ortasına dudak parlatıcı ya da gözlerin köşesine ışıltı eklemek tüm bu işlemler küçük parmak ile kolaylıkla yapılabilir.

(Visited 305 times, 1 visits today)
Hemen Okuyun  80 Ler Makyajı