Maskarada Yeni Trend Alarmı: Takma Kirpik Etkili Maskaralar

sempeak  19 Nisan 2023

Maskarada Yeni Trend Alarmı: Takma Kirpik Etkili Maskaralar

Kirpiklerimizin olduğundan çok daha uzun ve hacimli görünmesini sağlayan maskaralar makyaj çantalarımızın olmazsa olmazı diyebiliriz. Kısa ve cılız kirpiklere tek seferde yoğun hacim ve uzunluk etkisi kazandırmak maskarada çoğu kadının önceliği. Özellikle son zamanlarda hayatımıza giren sosyal medya filtreleri ile birlikte kadınlar takma kirpik görüntüsünü kirpiklerinde daha fazla aramaya başladı. Bununla birlikte takma kirpik kullanımı da oldukça artmış durumda fakat takma kirpik kullanmak hem zaman alıcı hem de uğraştırıcı oluyor, bu nedenle kadınlar bu etkiyi veren maskaraları daha fazla aramaya başladı.

Maybelline New York’un Yeni Takma Kirpik Etkili Maskarası Falsies Surreal ile tanış

 

 

 

Eğer sen de denediğin makyaj filtrelerindeki takma kirpik etkisini arıyorsan, doğru yerde olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz. Maybelline yeni maskarası Falsies Surreal Maskara, surreal hacim ve surreal uzunluk özellikleri sayesinde makyaj çantalarının yeni favorisi olacak. Gelin birlikte bu maskaranın bize neler vaad ettiğine bakalım.

 

 

 

 

Kirpiklerinle Gerçeğin Ötesine Geç!

 

Maybelline New York’un yeni maskarası Falsies Surreal adından da anlaşılacağı üzere surreal bir deneyim elde etmeni sağlıyor. Kirpiklerine verdiği surreal uzunluk ve hacim etkisi ile surreal kirpiklere sahip olmak artık çok kolay. Falsies Surreal kirpiklerin +36% daha uzun* görünmesini sağlıyor, 10 kata kadar* daha fazla hacim etkisi veriyor. Kalıcılık konusunda da oldukça başarılı, 24 saate kadar** kalıcı bir etkiye sahip. Falsies Surreal’in bu başarısının arkasında ise sahip olduğu özel sarmal kıl fırça ve hiber fiber teknolojisi bulunuyor. Hiber fiber teknolojisi: Uzun ve kısa fiberleri olan fırçasıyla kirpiklere hacim ve uzunluk etkisi veriyor. Falsies Surreal’in bir diğer güzel yanı ise aslında birçok maskarada karşılaştığımız topaklanma, bulaşma ve dökülme sorununun olmaması. Eğer sen de kirpiklerin gerçeküstü şekilde uzun ve hacimli görünsün istiyor, surreal kirpiklere sahip olmak istiyorsan, Maybelline Falsies Surreal Maskara’yı bir an önce denemelisin.

Hemen Okuyun  2018 İlkbahar/Yaz Makyaj Trendlerine Kısa bir Bakış
(Visited 646 times, 1 visits today)