Mükemmel Dudak Büzmenin Yolları

Watsons  8 Ekim 2020

2 Dk

Dudak büzerken güzel gözükmenin yollarını mı arıyorsunuz? Dudaklarınızın daha dolgun ve güzel görünmesine yardımcı olacak ipuçlarını burada bulabilirsiniz.

Dudaklar kurumaya eğilimliyse ve kuruduklarında küçülüyorsa, başka bir şey uygulamadan önce dudak balsamı uygulayın. Dolgun etkisini arttırmak için, nane yağı içerikli dudak balsamı tercih edin çünkü nane doğal bir dolaşım arttırıcıdır, dudaklara daha fazla kan akışı sağlar ve ince bir şekilde şişirir.

En pürüzsüz dudakları elde etmenin kolay ve hızlı bir yolu, bir diş fırçasını suya batırmak ve dudakları nazikçe dairesel olarak fırçalamaktır. Küçük dairesel hareketler aynı zamanda dolaşımı hızlandırır ve dudaklarınıza doğal pembe tonlar verir.

Elinize bir ruj almadan önce, dudaklarınıza fondöten veya kapatıcı ile yüzünüzde yapacağınız gibi baz uygulayın. Dudak makyajını daha pürüzsüz hale getirmek için dudaklara hafif bir kapatıcı veya fondöten uygulayın. Fondöten aynı zamanda dolgunluğun gün boyu bozulmamış kalmasına da yardımcı olur.

Kusursuz dudak makyajı söz konusu olduğunda, dudak kalemi birçok makyaj sanatçısının gizli silahıdır. Dudakların daha gerçekçi ve canlı görünmesini sağlayacağından, doğal dudağınızdan iki ton daha koyu olan bir dudak kalemi seçin. Dudakların en üst noktasından başlayın ve sizi memnun edecek bir şekil çizin. Uçları yukarı dönük olarak kullanın ve kalemin kenarını aynı anda dudakların üzerine itin. Bu şekilde taslağı çizebilir ve bir kerede doldurabilirsiniz. Çizgiyi dikkatle ve yumuşak bir şekilde çizmeyi unutmayın. Çizim bittikten sonra ruju uygulayın ve voila! Mükemmel zenginlikte ve doymuş dudaklara sahip olmak mümkün

(Visited 291 times, 1 visits today)
Hemen Okuyun  Kahve Makinesi ile Pratik Çözümleri Yakalayın