Olgun Cilt için Makyaj Görünümü

Watsons  6 Ekim 2020

3 Dk

Cildimizin zamanla değiştiği bir sır değildir. Ancak, elastikiyet, güç ve pigmentasyon kaybıyla mücadele etmek için sıkı çalışan cilt bakım formüllerini aramak da yaygındır. Peki ya güzellik kiti? Doğal bir gündüz görünümü sunan rehberimiz, olgun ciltler için nasıl makyaj yapıldığını gösteriyor.

Güne Göre: Olgun Cilt için Doğal Makyaj

Arkadaşlarınızla kahve içmek için mükemmel olan bu doğal görünüm, cildinize parlaklık katacak. Övgüleri toplayın!

Bu doğal görünüme ulaşmak için neye ihtiyacım olacak?

• Primer

• CC krem

• Fondöten fırçası

• Kapatıcı

• Kirpik kıvırcıklaştırıcılar

• Yumuşak kalem eyeliner

• Renkli kaş jeli

• Dudak & Yanak renklendirici

Adım 1 – Bazı hazırlayın

Adım 2 – Kirpikleri kıvırın ve eyeliner uygulayın

Yüzünüze ve boynunuza ince bir primer katmanı uygulayın, parmak uçlarınızı kullanarak dairesel hareketlerle masaj yapın. Ardından, düz kıllı bir fırça kullanarak CC krem ​​uygulayın. Fondöten üzerine bir CC kreminin seçilmesi, herhangi bir keksi kalıntı olmadan iyi bir kapamaya sahip olacağınız anlamına gelir.

Herhangi bir yaş lekesini, kızarıklıkları veya koyu halkaları gizlemek için bir kapatıcı kullanın. Sorunlu bölgelere hafifçe dokunun ve parmak uçlarınızla karıştırın.

Kirpik kıvırıcılarınızı alın ve kirpiklere hacim vermek için gözlere birkaç kez uygulayın.

Yumuşak bir kalem eyeliner kullanın ve üst kirpik çizgisine yakın çizin. Bunu bir göz farı fırçası kullanarak karıştırın. Alt kirpik çizgisinin hemen altında bu adımı tekrarlayın.

Adım 3 – Kaşları sabitlemek için jeli kullanın

Açık bir renk tonuna sahip bir kaş jeli tercih edin ve belirginleştirmek için kaşları fırçalayın. Böylece onları sabitleyecek ve sinir bozucu kılların aşağıya sarkmasını engelleyecektir.

Adım 4 – Dudaklara ve yanaklara renk uygulayın

Parmaklarınızın ucunu kullanarak iki yönlü bir güzellik kahramanını (yanak ve dudak renklendirici) dudaklarınıza uygulayın. Daha sonra aynı rengi elmacık kemiğinize uygulayın ve karıştırın.

Hemen Okuyun  Güneş Kremi Filtreleri Hakkında Bilmeniz Gerekenler
(Visited 542 times, 1 visits today)