Pure Beauty Brighten Up

sempeak  18 Ekim 2023

Güzel, sağlıklı, pürüzsüz ve doğal bir cilt görünümü her kadın için önemlidir. Cilt bakım ürünleri ise bunu elde etmek için günlük rutinimizdeki önemli bir adımdır. Cildimizin sağlığını korumak ve yaşlanma belirtilerini geciktirmek için düzenli olarak kullanmamız gereken ürünlerdir. Bu ürünler cildin nem dengesini sağlamak, temizlemek ve beslemek için formüle edilmiştir. Bunlar arasında temizleyiciler,  toniklernemlendiricilergüneş koruyucular   ve serumlar gibi çeşitli ürünler bulunur.

Güney Kore’ye ait bir cilt bakım ve kozmetik markası olan ve Sadece Watsons’ta bulunan Pure Beauty’nin ürünleriyle Korelilerin cilt bakımındaki profesyonelliğini deneyimleyebilirsiniz. Pure Beauty’nin oldukça geniş, her türlü ihtiyacınıza yanıt verebilecek bir ürün yelpazesi vardır. Kişisel bakım ürünleri, serumlar, güneş koruyucuları, temizleme ve tonik gibi farklı bakımlarda etkili tüm ürünleri Pure Beauty’nin marka çatısı altında bulabilmeniz mümkün. Cilt tonunu eşitlerken cilde bakım yapan  BB krem  gibi kozmetik ürünler de yine Pure Beauty’nin ürettiği ürünler arasında yer alıyor.

Cildinizin genç ve canlı gözükmesi için Pure Beauty ürünleri arasından ihtiyacınıza uygun olanı seçebilirsiniz. Cildinize uygun ve düzenli olarak kullanılan doğru ürünler cildi nemlendirir, kırışıklıkları ve lekeleri önler. Ayrıca cilt bakım ürünleri, güneşin zararlı UVA ve UVB ışınlarına karşı koruma sağlar.

Unutulmaması gereken bir diğer nokta ise herkesin cilt tipinin farklı olduğudur. Bu nedenle doğru cilt bakım ürünlerini seçmek önemlidir. Cildinizdeki özel ihtiyaçları karşılayacak olan ürünlere yönelmek en iyisidir.

Cilt Bakımı Rutini Oluşturmanın Önemi

Canlı, ışıltı ve sağlıklı görünen bir cilde sahip olmanın temel adımlarından birisi de cilt bakımıdır. Cilt bakımı rutininizin olmazsa olmazları arasında nemlendiriciler yer alır. Cildinizi temizleme veya toniklerle temizledikten sonra temiz cilde uygulamanız gerekir. Atlanmaması gereken bir adımdır. Nemlendiricilerden önce serum kullanarak nemlendirici ürünlerin ciltteki tutuş seviyesini arttırabilir, daha iyi bir verim alabilirsiniz. Pure Beauty nemlendirici kremler, cildin ihtiyacı olan nemi cilde kazandırır. Böylece, nemlendirici kullanımı sonrasında daha berrak, canlı ve pürüzsüz bir görünüm elde edersiniz.

Pure Beauty nemlendirici kremler, cildin ihtiyacı olan nem ve suyu cilde kazandırır. Neme doyan cildinizde gerilme, kuruluk veya kurumaya bağlı kırışıklıkların oluşumu da engellenmiş olur. Nemlendirici kremler farklı cilt tiplerine ve cildinizin ihtiyacına göre özel içeriklerle hazırlanır. Cildinizin ihtiyaç duyduğu, doğru nemlendiriciyi kullanmanız halinde krem ekstra vitamin ve mineral sağlayacaktır. Cildinizdeki yaşlanma belirtileri başta olmak üzere pek çok sorunun önüne böylece geçebilirsiniz. Pure Beauty markasına ait, her cilt tipine ve farklı cilt sorunlarına uygun nemlendirici kremler, en çok tercih edilen ürünler arasında yer alır.

Bazı nemlendiricilerde güneşe karşı koruma özelliği de mevcuttur. Güneşin zararlı UVA ve UVB ışınlarına karşı koruma sağlarlar. Ancak unutulmamalıdır ki herkesin cilt tipi farklıdır. Bu nedenle doğru cilt bakım ürünlerini seçmek önemlidir. Cildinizdeki özel ihtiyaçları karşılayacak olan ürünlere Pure Beauty’nin geniş yelpazesinden ulaşabilirsiniz.

Hemen Okuyun  Serum ve Krem Arasındaki Fark

1.Pure Beauty Brighten Up Serisi 

Pure Beuty’nin Brighten Up serisi cildinizi aydınlatma özelliğiyle öne çıkar. Cilt bariyerini güçlendiren Urban Shield kompleksiyle cildi çevre kirliliğine karşı korumaya yardımcı olur. Kirliliğe karşı savunmasını güçlendirir. Bunun için doğadan ilham alan bileşenler içerir. Gün boyunca ekrana bakarken maruz kaldığınız mavi ışıktan, şehirdeki yüzünüzü kirletecek tozlara, ısıya karşı cildinizi savunur. Lespedeza Capitata ekstraktı ile cildi mavi ışığın neden olduğu oksidatif strese karşı korur. İçeriğindeki Alpha-Bisabolol, cildi lekelere karşı korumada, cilt tonunu aydınlatarak koyu lekeleri önlemede etkilidir. Glutatyon, cildin yenilenmesi ve aydınlatılması için yardımcı olur. Niacinamide ise, koyu lekeleri ve düzensiz cilt tonuna karşı korumaya yardımcı olan, cildi nemlendiren ve aydınlatan B3 Vitamini formudur. Dermatolojik olarak test edilen bu seri, lanolin ve alkol içermez. Güvenli, lüks ve paranızın karşılığını veren Pure Beauty, Kore cilt bakım ürünleri özellikle +25 yaş ve ışıl ışıl, aydınlık bir cilt görünümüne sahip olmak isteyen kadınlar için oldukça uygundur. Seride bulunan yedi temel ürünle ihtiyaçlarına hızla çözüm bulabilirsiniz. Seride şu ürünler yer almaktadır;

  • Brighten Up Temizleyici Köpük
  • Brighten Up Nemlenderici Krem Tonik
  • Brighten Up Kapsül Esans Serum
  • Brighten Up Aydınlatıcı Serum
  • Brighten Up Su Bazlı Jel Nemlendirici
  • Brighten Up Aydınlatıcı Krem
  • Brighten Up Güneş Kremi SPF50 PA++++
  1. Pure Beauty Brighten Up Serisinin Özellikleri Nelerdir?

Pure Beauty Brighten Up serisinin temel özelliği aydınlık ve eşit cilt tonu görünümünü destekleyen bileşenlerle formüle edilmiş olmasıdır. Cilt bakım ürünleri, cildin temiz ve sağlıklı görünmesine yardımcı olur. Doğru ürünler kullanıldığında, cilt sorunlarını önlenebilir. Uygun bir temizleyici ve nemlendirici kullanmak cildin nem dengesini korur ve cilt bariyerini güçlendirir. Cildin görünümünü iyileştirmeye yardımcı olan önemli ürünlerdir. Ancak her cilt tipi farklıdır, bu nedenle en iyi sonuçları elde etmek için kişisel ihtiyaçlara uygun ürünleri seçmek önemlidir. Ayrıca, cilt bakımı rutini düzenli olarak uygulanmalı ve uzman tavsiyelerine dikkat edilmelidir. Aynı zamanda sadece dış bakıma değil, sağlıklı beslenme, yeterli miktarda su tüketimi, düzenli uyku ve sporla içten gelen güzelliğe de dikkat edilmelidir.

Öne çıkan ana özellikleri arasında cildi aydınlatma, koyu lekelere karşı koruma, nemlendirme ve cildi tonu eşitsizliğine karşı koruma bulunan, sadece Watsons’ta bulabileceğiniz Pure Beauty
Brighten Up Urban Shield serisini gelin yakından inceleyelim…

  1. Pure Beauty Brighten Up Serisinde Sizi Neler Bekliyor? 

Sağlıklı ve temiz görünen bir cilt için en önemli cilt bakım adımlarından biri temizleme ürünleridir Brighten Up Temizleyici Köpük, doğal ve ışıltılı cilt görünümü için cildi temizler.  Pürüzsüz ve parlak cilt görünümü için cildinizi temizlemenize yardımcı olur. Temizlerken nemlendiren Brighton up temizleyici köpük sabah ve akşam kullanıma uygundur. Ürünü yeterli miktarda avucunuza sıkın ve köpürtün, dairesel hareketlerle cildinize nazikçe masaj yapın, ardından ılık suyla iyice durulayın. Ürün, fazla yağ ve sebumdan arındırarak cildi derinlemesine temizlediği için yağlı ve akneye meyilli cilt tipleri için önerilir. Yağ, hafif makyaj ve hatta yıkanması zor olan güneş kremini çıkarmak için idealdir. Kullanımdan sonra ciltte gergin veya kuru bir his bırakmaz.

Hemen Okuyun  Yüz Bölgesinde Yaşlanmayı Geciktirmek için Neler Yapmalıyız?

Brighton Up nemlendirici tonik, cildinizin nemli ve parlak görünmesine yardımcı olur,yumuşak bir his bırakır Kirlerden arındırırken cildinizde yumuşacık bir his bırakır. Sabah ve akşam cildinizi temizlikten sonra kullanın. Bir pamuğa yeterli miktarda Toner dökün ve ardından tüm yüzünüze nazikçe uygulayın. Cilt tarafından kolayca emilebilen sütlü krem tonerin* dokusu ile Hibrit bir Kore Beauty ürünüdür. Cildinizin ışıl ışıl parlamasını sağlamak için hafif bir losyonun tonerle birleştirilmiş halidir. Temizleme,  cilt bakımının  ilk adımıdır. Diğer ürünleri uygulamadan önce tonerin tamamen emildiğinden emin olun. Cildinizin nemi tutmasına ve çevre kirliliğine karşı korunmasına yardımcı olacaktır.

(*Krem Toner/Tonik: En taze Kore güzelliği trendidir! Parlak, sağlıklı görünen bir cilt görünümüne yardımcı olan ürünlerin genel adıdır.)

Cildinizi temizledikten sıradaki adıma geçebilirsiniz: Nemlendirme!  Ancak bundan önce kullanacağınız bazı geçiş ürünleri cilt ihtiyacınıza özel olarak tasarlanmıştır. Brighten Up Kapsül Esans Serum, ciltte doğal bir ışıltının sağlanmasına yardımcı olur. Cildinizin daha aydınlık görünmesi için özel olarak formüle edilmiştir. Cildinizi aydınlatarak daha pürüzsüz, daha parlak bir görünüm sağlar. Kullanıcı deneyimini kolaylaştırmak için eritilmesi kolay olan küçük pembe nemlendirme etkili E vitamini  boncuklarla yeniden eklenmiştir. Hızlı emilim için hafif doku, yağlı his bırakmaz. Cildinizi aydınlatmak için bazı özel içeriklerle tasarlanmıştır. Örneğin Lespedeza Capitata Özü ile cildi mavi ışık kaynaklı oksidatif stresten korur. Cildi arındırmak ve temizlemek için Moringa oleifera tohumu özü, ince toz partiküllerine karşı koruma sağlar. Isı koruma özelliklerine sahip güçlü bir antioksidan olan Maracuja Tohum Ekstresi, ısıya karşı önlem alır.

Cildinizin nemlendirici ürünleri daha iyi emmesini sağlayan serumlar asansör görevi görür. Brighten Up Aydınlatıcı Serum, cildin kusursuz bir şekilde parlak ve net görünmesini sağlamak için koyu lekelere ve eşit olmayan cilt tonuna karşı korumaya yardımcı olur. Aydınlatıcı formülü ve pürüzsüz sütlü dokusu ve nemli ve parlak bir cilt sağlamak için cildi çevre kirliliğine karşı savunmaya yardımcı olur. Ürünü sabah ve akşam temizleme ve toniklemeden sonra kullanabilirsiniz. Avucunuza uygun miktarda pompalayın ve tüm yüzünüze ve boynunuza eşit olarak yayın, en iyi sonucu elde etmek için hafifçe masaj yapın. Temiz ve kusursuz görünen bir cilt için pürüzsüz, sütlü serum formülü Pantenol -(B-5 vitamini olarak bilinir) içerir – cilt koruyucu ve cilt bariyeri oluşturur. Gece kullanımı için uygundur, uzun süre kalıcı nem ile parlaklık sağlar. Parlak etkiyi ikiye katlamak için Brighten Up Kapsül Esans Serum ile kullanın. Daha yoğun kremler ve yağlar cilt üzerinde koruyucu bir tabaka oluşturacağından ve emilimini engelleyeceğinden, serumu her zaman nemlendiriciden önce uygulayın.

Hemen Okuyun  Yüz Yıkamada Yenilik: İki Aşamalı Temizlik

Gelelim nemlendiricilere! Bir cildi bakımı rutininin olmazsa olması nemlendirici ürünleridir.  Brighten Up Aydınlatıcı Krem, berraklığı ve parlaklığı artırmak, leke görünümüne karşı korumak isteyenler için tasarlanmıştır. Cildinizin esnek ve nemli hissetmesini sağlar. Sabah ve akşam cildi temizledikten ve serum uygulandıktan sonra kullanabilirsiniz. En iyi sonucu almak için yüz ve boyun üzerinde yukarı doğru hareketlerle hafifçe masaj yaparak uygulayın. Hafif ve havadar bir his veren dokusuyla pürüzsüz uygulama ve kolay emilimiyle yapışkan his bırakmaz. Besleyici özelliğe sahiptir. Hem gündüz hem de gece kullanımı için uygundur. En iyi parlaklık sonuçları için Brighten Up Kapsül Esans Serum ile kullanmayı denemelisiniz!

Güneş kremleri yaz ve kış cilt bakım rutinimizden eksik olmaması gereken ürünlerdir. Brighten Up Güneş Kremi SPF50 PA++++, cildinizi zararlı UV ışınlarına maruz kalmaktan korur.  Günlük, hafif formülü, cildinize tek başına veya makyaj altına uygulanabilen rahat ve şeffaf bir görünüm vererek cildinizin gün boyu nemli kalmasına yardımcı olur. Ürünü kullanmadan önce çalkalamanız önerilir. Cilt bakım rutininizin son adımı olarak, yüzünüze ve boynunuza uygun miktarda eşit miktarda, cilde nazikçe masaj yaparak uygulayın. Cilt kanseri riskini artıran zararlı UVA ve güneş yanıklarına ve cilt hasarına neden olan UVB ışınlarından korumak için güneş koruyucu ürünler kullanmak çok önemlidir. Beyazlık bırakmadan ve kolay uygulanan hafif, yağsız formül makyaj altına sürülecek hafif bir bitiş için kolayca emilebilen, nemlendirici bir dokuya sahiptir. Ürünü cilt temizliğinizden sonra, makyaj uygulamasından ise önce uygulayın. Dışarı çıkmadan 30 dakika önce sürmelisiniz. Özellikle terledikten, yüzdükten veya havluyla kurulandıktan sonra korumayı sürdürmek için sık sık tekrar uygulayın.

Pure Beauty Brighten Up serisini Watsons mağazalarında ve online web sayfasında bulabilirsiniz.

  1. Pure Beauty Brighten Up Serisi Ürünlerinde Yer Alan İçerikler Nelerdir?

Işıldayan bir cilt bakım rutini için Pure Beauty Brighten Up serisinin ürünleri tüm ihtiyaçlarınıza cevap verecektir. Öncelikle bu ürünler lanolin ve alkol içermez. Dermatolojik olarak test edilmiştir. Pure Beauty Brighten Up serisinin içeriğinde bulunan bazı önemli içerikler şöyledir;

-Alpha-Bisabolol: Cildi lekelere karşı korumada cilt tonunu aydınlatarak koyu lekeleri önlemede etkilidir.

-Glutatyon: Cildin yenilenmesi ve aydınlatılması için yardımcı olur.

-Niacinamide: Koyu lekelere ve cilt tonundaki farklılıklara karşı korumaya yardımcı olan, cildi nemlendiren ve aydınlatan B3 Vitamini formudur.

– Brighten Up Esans Kapsül Serum’da mavi ışığa karşı koruma özelliği bulunur. Lespedeza Capitata Özü ile cildi mavi ışık kaynaklı oksidatif stresten koruyun. İnce toz partiküllere karşı koruma sağlar; cildi arındırmak ve temizlemek için Moringa Oleifera Tohumu Özü ile ince toz kirleticilerine karşı koruyun. Isıya karşı koruma; ısı koruma özelliklerine sahip güçlü bir antioksidan olan Maracuja Tohum Ekstresi ile ısıya karşı koruyun.

– Brighten Up Aydınlatıcı Serum, sütlü serum formülü Pantenol -(B-5 vitamini olarak bilinir) içerir. Böylece cildi koruyucu bir cilt bariyeri oluşturur.

(Visited 376 times, 1 visits today)