Pürüzsüz Bir Cildin Anahtarı; Peeling

Watsons  21 Nisan 2022

peeling
peeling

Cilt bakımında güzellik için sürekli ortaya çıkan, keşfedilen veya kült olan ürünler; daha pürüzsüz ve genç görünen bir cilt arayışı için adeta bitmeyen bir arayıştır. Yüzünüzdeki sivilceler, izleri, lekeler, hassasiyet, beyaz noktalar, siyah noktalar, pul pul dökülme ve aşırı yağlanma gibi pek çok problemle mücadele eden peeling maskesi seçenekleri daha bakımlı bir cilt yaratmanız için Watsons’ta bulunur. Genel olarak problemli bir cilt bariyerinin kendi kendini onarmasının süresi ortalama olarak otuz gün olduğu için ancak dışarıdan asitlerle takviye ederek işlemleri hızlandırabileceğinizi bilmelisiniz. Size fayda sağlayacak peeling  ürününü bulabilmeniz için şüphesiz önce cilt problemlerinizden haberdar olmanız ve cildinizi çok iyi tanımanız önemli!.

Peeling Nedir? 

Temel olarak ölü derinin ciltten uzaklaştırılması amacıyla yapılan peeling mana olarak derinlemesine temizlik anlamındadır. Cildin en dış katmanında yer alan hücreleri bir alt tabakada yer alan hücrelerle değiştiren peeling işlemi; kabuklanabilir, soyulabilir, pul pul dökülebilir veya suyla temizlenebilir çeşitleri ile cildin yapısını iyileştirmeyi amaçlar. Cildin derin katmanlarındaki genç hücrelerin gün yüzüne çıkmasını sağlayan soyma ve arındırma işlemiyle cilt için pek çok destekleyici tedavi yapılabilir. Cilt dokusunun parlaklığında, dehidrasyonunda, bakım ve tedavi işlemlerinde sık sık peeling yöntemi kullanılır. En iyi peeling markaları arasında yer alan  Nivea peeling çeşitleri, cildinizi %100 doğal tanecikler yardımı ile tahriş etmeden tazeleyerek yeniler. Çok amaçlı Nivea ürünlerini hem maske hem de günlük temizleme jeli olarak değerlendirebilirsiniz. 

Peeling Nasıl Yapılır? 

Bakım konusunda çok fazla bilgisi olmayanların sorduğu yüz peelingi nasıl yapılır sorusu, öncelikle cildin temizliğini gerektirir. Cildinizin yağlı veya kuru olmasına göre belirlediğiniz ihtiyaçlar doğrultusunda peeling süngeri yardımıyla kolayca maskelerinizi uygulayabilirsiniz. Her cildin bakım ihtiyacı farklı olduğu gibi her ürünün de farklı kullanım talimatları bulunabilir. Örneği en güçlü peeling önerileri arasında yer alan The Purest Solutions toz peeling ürünü oldukça kolay bir şekilde kullanıma hazırlayarak geceleri cildinize uygulayabilirsiniz. İçerisinde azelaik ve malik asit gibi melanin salgısını düzenleyen ve kolajen üretimini destekleyen içerikler bulunur. Pratik bir kullanım sunan Garnier 3’ü 1 Arada peeling ürünü ile birlikte tüm cildinizi derinlemesine temizleyerek kir ve kırışık görünümünü azaltır. 

Hemen Okuyun  Tonik Nedir? Ne İşe Yarar?

Peeling Ne İşe Yarar? 

Özellikle cildinizin soluk ve cansız göründüğünü hissettiğinizde peeling uygulayarak cildinizin güzelliği ve pürüzsüzlüğü ile gurur duyabilirsiniz. Maske seçenekleri sadece yüze değil ayağa, vücuda ve dudaklara da yapılır. Pürüzsüz ve taze bir görünüm sunan maskeler her koşulda cildinizi güzelleştirmeyi hedefler. Günlük bakımda doğru ürünlerle yaptığınız bakımın sonuçlarını görmek hayli kolay olur. İçerisinde cildinizi yeterince parlatıp pürüzsüzleştirecek yeteri kadar aha bha asitleri olan ürünler cildinize aradığı doğal tonlamayı en güzel şekilde verir. Ordinary peeling özellikle lekeleri açma, sivilceleri söndürme gibi işlemlerden sonra uygulanabilir. Revolution peeling ürünleri, cilt aydınlatmak ve ton eşitsizliğini gidermek amacıyla karşınızda!

Kimyasal Peeling Nedir ?

Her ne kadar tahriş gibi görünse de kimyasal peeling seçenekleri sizi geleceğe daha iyi hazırlar. İnce çizgilerin görünümünde, yara izlerinde veya akne problemlerinde fayda sağlayan eksfoliasyon kimyasal maske seçenekleri cildin genel görünümünü ve problemlerini çözmeye çalışır. Genel olarak kimyasal maskeler özellikle güneş ışınları nedeniyle oluşan sorunlara karşı kişiyi destekleyicidir. Küçük çizgiler ve cilt rengini herkesin önünde eşit bir formata getiren Watsons asit içerikli yüz ve vücut peelingi seçenekleri cildinizi gençleştirerek homojenliğini arttırır. Cildinizin üzerinde yer alan sorunlu katmanı ciltten arındırmak amacıyla yapılan Watsons’ın yüz peelingi seçeneklerine hemen ulaşın! 

 

(Visited 1.135 times, 1 visits today)