Anasayfa    /    Makyaj   /    Şeftali Tonları

Şeftali Tonları

Watsons  6 Ekim 2020

Hiç yüzünüzde şeftali renklerini kullanmaya çalıştınız mı?

Sıcak şeftali tonları yüz için öylesine harika ve rahat renklerdir; asla yetmiyorlar!

Dürüst olmak gerekirse, , yüzünüzde ‘kaldırma’ ve ‘aydınlatma‘ istediğinizde şeftali makyajı mükemmel bir seçenektir. Bu yüzden bugün size bunu günlük makyaj rutini içine nasıl entegre edeceğinizi öğretiyoruz!

Şeftali Göz Farı

Şeftali tonlarındaki göz farı günlük kullanım için iyidir. Çok yönlüdürler.

Daha sakin ve yumuşak bir bitiş elde etmek için mat seçenekleri deneyin, hafif badem kahverenginden biraz ekleyin, yüzünüz için daha fazla belirginlik  yaratarak gözlerinizin derinliğini artırabilir, oluşturabilirsiniz!

Bunun tersine, kremsi veya parlak göz farı son derece genç ve sağlıklı bir bitişe sahiptir ve cildinizi daha da aydınlatır, her zamankinden daha fazla taze görünür. Canlı, genç bir görünüm için gölge tonlarını uygulamayın. Bunun yerine, gözlerin iç kısmında ve gözlerin altında şeffaf şampanya aydınlatıcı tonları uygulayın.

Şeftali tonlarıyla ilgili sevdiğimiz şey , oğal ve sağlıklı bir etki oluşturmasıdır. Şüphesiz, gerçekten çok tatlılar.

Şeftali Allıklar

Şeftali allıklar – renk aralığı son derece zorlayıcı olabilir.

Yüzünüzde daha taze görünen, aktif ve canlı bir görünüm elde etmek için mercan veya turuncu tonlu allık seçebilirsiniz. Ekstra sağlıklı bir parıltı için elmacık kemiklerine biraz daha aydınlatıcı ekleyin! Bununla birlikte, daha olgun ve dengeli bir bitiş için, derin veya lila tonunda bir şeftali seçin. Her zaman, ‘olgun bir görünüm’ havasında iseniz, yanaklarınızda, burun ve çene kemiğinizde biraz bronzer kullanın.

Yine, şeftali allık, parlaklık veya incelik içerir; bu nedenle büyük hayranı değilseniz, mat ton her zaman kesin yoldur. Şeftali allık sıcak tonlu olup cilt tonlarına çok benzer olduğundan şüphesiz günlük kullanım için ideal renktir!

Hemen Okuyun  Cildiniz İçin En İyi Makyaj Bazını (Primer) Bulun

Şeftali Rujlar

Son olarak, şeftali tonunda rujlar!

Dudaklarınıza ince ve hafif bir renk katarlar.  Kesinlikle çok güçlü ve keskin olmadıklarından günlük makyaj rutini için idealdir.

Tercihleriniz ister mercan şeftali veya derin şeftali tonlarından olsun, rujun dokusu nihai görünüşteki ana faktörtür.

Mat ürünler çay bardağınız değilse, parlatıcı ve hatta dudak balmları harika olurdu!

Yaratıcı olmak istiyorsanız, renkleri dudaklarınızın iç kısmında yoğunlaştırarak kenarlara doğru soldurun. Sonuç, muhteşem ve eğlenceli ‘ısırılan dudaklar’ tarzı!

(Visited 2.712 times, 2 visits today)