Uykusuz Geceler Sonrası Hızlı Güzellik Tüyoları

Watsons  8 Ekim 2020

2 Dk

Geç akşamlar günlük rutininizin bir parçası mı? Sınavlara çalışırken ya da favori şovlarınızı izlerken, geç saatlere kadar ayakta kalıyorsanız, donuk bir tene ya da göz altında panda benzeri koyu halkalara sahip olursunuz. Yorgun görünümler için hızlı bir onarım sunan dört çözüm için yazımızı okuyun!

 

Çözüm 1: Parlak cilt

Düzenli olarak geç yatmak, yüzünüzde ölü deri hücrelerinin birikmesine neden olur ve bu da mat ve solgun bir cilde yol açar. Cildinizi bir temizleyici ile nazikçe ovalayarak bu ölü hücrelerden arındırın ve cildinizi bir kez daha parlak ve rafine hale getirin!

Çözüm 2: Aydınlık gözler

Şişkin gözlerden ve koyu halkalardan kurtulmanın sihirli aracını biliyor musunuz? Toprak tonlu göz farı! Gözlerinizin daha parlak görünmesini sağlamak ve doğal bir ışıltı vermek için doğal görünümlü kahverengi tonlarında göz farı kullanın. Şişkin gözlere veda edin!

Çözüm 3: Pembe yanaklar

Yüzünüzün yorgunluğunuzu yansıtmasına izin vermeyin! Mercan tonlu allık, doğal pembe teninizi ortaya çıkarabilir. Yanaklarınıza yapacağınız bu güzel renk dokunuşu ile tatlılığınızı pekiştirin.

Çözüm 4: Canlı dudaklar

Soluk dudaklar mükemmel bir görünümü gölgeleyebilir! Uykuyu ihmal etmek cildinizi kurutur, dudaklarınızı çatlamış ve buruşmuş hale getirir. Bu durumda ihtiyacınız olan şey çok nemlendirici bir rujdur. Dudaklarınıza genç bir dokunuş katmak ve cilt tonunuzu doğal olarak aydınlatmak için hafif renkli ve degrade bir dudak görünümü tercih edin!

Bu dört kolay çözüm, dakikalar içinde daha az yorgun görünmenizi sağlayabilir, ancak bunlar sadece geçici bir düzeltmedir. Yorgunluğunuzu gidermek için, erken yatmak her zaman en iyi çözümdür. İyi bir gece uykusu, zamansız güzelliğin gerçek sırrıdır.

(Visited 201 times, 1 visits today)
Hemen Okuyun  Yüz Şeklinize Göre Nasıl Allık Uygulamalısınız?