Yaz Aylarında Saç Spreyi ile Muhteşem Modeller Yaratın

Watsons  22 Ekim 2020

5 Dk

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte ince kıyafetler ve sandaletler gardıroplardaki yerini alırken, hafif makyajlar ve nemli havaya karşı uzun süre kullanabileceğiniz, kolay bozulmayan ve kısa sürede yapabileceğiniz saç modelleri de trend oluyor. Yüksek nem nedeniyle saçlarınıza şekil vermenin zorlaştığı yaz günlerinde Watsons’ta sizi bekleyen saç spreyi çeşitleri, uzun süre bozulmayan saçlara sahip olmak için en büyük kurtarıcılarınızdan biri oluyor.

Saç Spreyi ile Şekillendirebileceğiniz Pratik Saç Modelleri

Kısa Kesim Saç

Kimileri yaz güneşi ile mücadele ederken kısa kesim saç modellerini tercih ediyor. Kullanımı uzun saçlara göre oldukça kolay olan kısa saçlara şekil vermek için birçok pratik model bulunuyor. Kısa saçlarınıza hem saç spreyi hem de Watsons’ta bulabileceğiniz saç köpüğü ve jöle gibi saç bakım ürünleri ile kolaylıkla şekil verebilirsiniz. Bu ürünler ile saçlarınıza ıslak bir görünüm kazandırarak hem dikkat çekici bir saç stiline sahip olabilir, hem de saçlarınızı nemden koruyabilirsiniz. Ayrıca kısa saçlarınızı toka gibi aksesuarlarla renklendirebilir ya da küçük bir örgü yaparak hareket katabilirsiniz.

At Kuyruğu

Siz de hangi mevsim olursa olsun uzun saçlarınızdan asla vazgeçemeyenlerden biriyseniz at kuyruğu, sıcak yaz günlerinde yapabileceğiniz en basit ve en şık saç modellerinden biri. Bir toka ve Watsons raflarında sizi bekleyen Ashley Joy, Syoss, Toni&Guy, Luis Bien, Urban Care ya da Taft saç spreyi markalarından birini tercih ederek dakikalar içerisinde yapabileceğiniz bu modeli, hem günlük hayatınızda hem de özel davetlerde rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Ensede Topuz

Yaz aylarının en sevilen modellerinden biri olan ensede topuz, her ortamda kullanabileceğiniz hem şık hem de basit bir model. İş hayatınızda resmi bir hava yaratırken, sokağa çıktığınızda tişört ve kot pantolonla salaş bir model haline dönüşebiliyor. Bu model için öncelikle saçınızı ensenizde at kuyruğu yapmalısınız, ardından saçınızı dolayarak tel tokalarla tutturabilirsiniz. Modelin bozulmaması için az miktarda saç spreyi kullanmayı da unutmamalısınız.

Hemen Okuyun  Hassas Ciltler için Cilt Bakım Tüyoları

Balerin Topuzu

Ensenizi açıkta bırakan bir topuz modeli arıyorsanız balerin topuzu tam size göre… Yaz aylarında ferahlamanızı ve ensenizin terlemesini önleyen bu modeli, saç spreyi yardımıyla zorluk çekmeden birkaç dakika içerisinde yapabilirsiniz. Saçınızı tepeden sımsıkı topladıktan sonra saçlarınızı topladığınız alan etrafında dolayarak ve saç spreyi kullanarak hayalinizdeki balerin topunuza kavuşabilirsiniz.

Taç Örgü

Yaz aylarında saçlarınızın nostaljik bir havanın esintisi ile terlemesini önlemek istiyorsanız taç örgü modelini mutlaka denemelisiniz. Yapımı biraz zorlayıcı gibi görünse de elde ettiğiniz sonuç mükemmel. Öncelikle saçlarınızı ortadan ikiye ayırın ve ayrı ayrı örün. Örgülerinizi lastik bir tokayla tutturduktan sonra önce bir tarafı tepeden diğer tarafa doğru alın ve tel tokayla sabitleyin. Ardından diğer tarafı da aynı şekilde tepeden tutturun. Hem şık hem de saçlarınızı düzenli bir şekilde toplamanızı sağlayan örgü modeliniz hazır. Saç spreyi ise taç örgünüzün bozulmasının önüne geçen güçlü bir ürün.

Balıksırtı Örgü

Geçmişten günümüze vazgeçilmeyen modellerden biri olan örgü çeşitleri arasında ilk sıralarda yer alan balıksırtı örgü de yaz aylarında saçlarınızın hem daha düzenli hem de daha bakımlı görünmesini sağlıyor. Bu model için öncelikle saçınızı geriye doğru taramalısınız. Ardından saçınızın tepe noktasından bir miktar saç alın ve üçe bölerek birkaç sıra düz örgü uygulayın. Kısa süre aralıklarında saç spreyi sıkarak örgünüze yanlardan saç ekleyin ve saçınızın tümünü örgüye kattıktan sonra düz örgü uygulayın. Ayrıca örgünüzü tamamladıktan sonra da kalıcılığı için saç spreyi kullanabilirsiniz.

Siz de yaz sıcağının önüne geçen birbirinden şık ve etkileyici saç modellerinizin kalıcı olmasını sağlayan saç spreyi çeşitlerini Watsons’ta bulabilir ve saç stilinizi en iyi şekilde yansıtabilirsiniz.

(Visited 399 times, 1 visits today)