Anti Selülit Jelleri ile Yaza Hazırlanın

Watsons  22 Ekim 2020

5 Dk

Vücuttaki yağ dokusunun aşınması nedeni ile ortaya çıkan portakal kabuğu görünümü selülit olarak adlandırılır. Düzgün beslenme ve egzersizin yanı sıra bazı uygulamalar selülitli bölgelerdeki bu görüntünün yok edilmesine yardımcıdır. Özellikle kalça ve basen bölgesinde yoğunlaşan selülitlerin ortadan kaldırılması için farklı markaların ürettiği işlevsel krem, jel ve losyonlar büyük oranda etkilidir. Ayrıca kullanılan banyo lifleri, fırçalar ve masaj gereçleri de dokunun yumuşaması ve gerginleşmesi için kullanılabilecek etkili yöntemler sunar. Dünyaca ünlü markaların bir araya geldiği Watsons’ta selülit görünümünün oluşumunu önlemek için kullanılabilecek en kaliteli ürünleri bulabilirsiniz. Bu sayede güzelliğinizi ve bakımınızı en kusursuz hale getirmenin yollarını keşfedebilirsiniz.

Selülitler için Kesin Çözüm: Anti Selülit Jel

Bacaklardaki selülit görünümü bazı kadınlar için can sıkıcı olabilir. Bu görünümden kurtulmak için içeriğinde keratin ve pantenol gibi bileşenler bulunan anti selülit jel çeşitleri işlevsel çözümler yaratır. Biberiye ve nane gibi cilt için faydalı içerikler ile zenginleştirilen anti selülit jeller, düzenli kullanım ve diyet desteği ile kısa sürede portakal kabuğu görünümünün azalmasına yardımcı olur. Uygulaması son derece kolay olan bu jeller aynı zamanda ciltte nemlendirme ve ferahlatma etkisine de sahiptir. Sorunlu olduğunu düşündüğünüz bölgeye düzenli olarak masaj yolu ile uygulayacağınız anti selülit jel çeşitleri, bölgedeki yağ dokusunun onarılmasını sağlayarak size kusursuz bir görünüş vadeder. Watsons’ta bulabileceğiniz Krauterhof ve The Lifeco gibi markaların en kaliteli ürünleri selülitler için kesin çözüm yolları arasında yer alır.

Cildi Besleyerek Onaran Formüller: Selülit Önleyici Yağlar

Selülit görünümünün ortadan kaldırılması kadar önceden önlem alınarak bu görüntünün engellenmesi de mümkündür. Bu işlem için ise özel olarak formüle edilmiş selülit önleyici yağlar en doğru alternatiflerdendir. Bitkilerin doğal özlerinden faydalanılan bu ürünlerde zeytinyağı, kırmızı biber, üzüm çekirdeği ve ardıç yağı gibi cildi besleyici özelliklere sahip içerikler kullanılır. Masaj ile uygulanan ve gözeneklerden cildin en alt katmanlarına kadar etki eden bu yağlar vücut derisinin nem dengesinin sağlanmasına, esnekliğinin artmasına ve bu yolla selülit görünümünün önlenmesine olanak tanır. Özellikle duş öncesi uygulamalar, duşun sağladığı kan dolaşımının da desteği ile son derece etkili sonuçlar ortaya koyar. Bu ürünleri selülitler henüz çok belirginleşmeden kullanmaya başlamak ve erken önlem almak ise sonraları yaşanacak sorunların önüne geçmek için iyi bir seçimdir.

Hemen Okuyun  Yazı anımsatan kokular, body mistler.

Kan Dolaşımını Artırarak Selülitlerden Kurtaran Uygulama: Kuru Fırçalama

Yağ, jel ve kremlere ek olarak selülitli bölgeleri eski kusursuz görünümlerine kavuşturmak için kullanılabilecek bir diğer uygulama ise kuru fırçalamadır. Özellikle at kılından üretilmiş organik ürünler ciltte kan dolaşımının arttırılmasını sağlayarak deri altında kalan dokunun gerginleşmesine yardımcı olur. Su kullanılmadan gerçekleştirilmesi ise cilt gözeneklerinin su, jel ya da krem gibi ek maddelere maruz kalmadan hava almalarına ve kan dolaşımının etkisinin kısa sürede ortaya çıkmasına fırsat verir. Bununla birlikte fırçalama işleminden sonra selülit yağı uygulamak etkiyi arttırmak için kullanılabilecek bir yöntemdir. At kılı fırçalara ek olarak doğal süngerden yapılan banyo lifleri de düzenli kullanımda selülit görünümünün azalması için kullanılabilecek araçlardandır. Balmy, Eda Taşpınar ve daha pek çok farklı markanın en iyi fırça ve liflerinin yer aldığı Watsons koleksiyonlarına göz atarak siz de bu etkili ürünleri bakım rutininize ekleyebilirsiniz.

Vücudunuzun tüm bölgelerinde kusursuz bir görünüm yaratmak için kullanabileceğiniz tüm bakım malzemelerini Watsons’ta en iyi fırsatlar ile bulabilir, güzelliğinizi ve sağlığınızı destekleyecek uygulamaları keyif içinde gerçekleştirebilirsiniz!

(Visited 215 times, 1 visits today)