Artık Kırık Bir Tırnak İçin Ağlamayın

Watsons  5 Ekim 2020

1 Dk

Tırnaklar birçok nedenden dolayı kırılabilir: Zayıftırlar. Yumuşaktırlar; Uzun süredir suda kalırlar … Ne yazık ki, kırık tırnakların arkasındaki sebepleri bilmek tırnaklarınızdan birisi kırıldığında yaşadığınız iç karartıcı hislere yardımcı olmaz. Gerçek şu ki tüm tırnaklarınızı kırık olanla eşitlemenize gerek yok çünkü ihtiyacınız olan tek şey bir çay poşeti. Evet gerçekten, kesilmiş çay poşeti kırık bir tırnağı onarabilir.

Çay Poşetleri

Çay poşetlerinin çoğu ince, lifli kağıttan yapılır. Bu kağıt tırnaklara yapıştığında yapıştırıcı olmadan çatlakları kaplar ve bu da en zayıf veya kötü kırılmış tırnaklarda dahi onarımı için geçici ve ancak dayanıklı bir çözüm sunar.

Kırık Tırnak Nasıl Onarılır?

Uygulaması çok kolaydır. Öncelikle kırılmış tırnaktaki tüm ojeyi ve el losyonlarını temizleyin. Sonra çay poşetini kesin ve yaprakları boşaltın, tırnağınızın yarısının genişliğinde ve uzunluğunda poşetten bir parça kesin. Sonra çay poşetini kırık tırnağın üstüne düz şekilde koyun. Kırığın tamamen kaplandığından emin olun, iyice yapıştığından emin olmak için kürdan yardımıyla düzleştirebilirsiniz.

Üstüne bir renksiz base coat uygulaması yapın. Poşetin şeffaflaştığını görebilirsiniz. Kaplama tamamen kuruduğunda tırnağın sağlam tarafına göre düzeltin sonra bir kat daha base coat uygulayın. Bu adımlardan sonra tırnağınız çay poşetiyle onarılmış olacak. Üzerine sürdüğünüz renkli ojeyle daha da iyi görünmesini sağlayabilirsiniz!

(Visited 19.047 times, 10 visits today)
Hemen Okuyun  Çantanızda İhtiyacınız Olan 4 Önemli Makyaj Ürünü