Anasayfa    /    Erkek Ürünleri   /    Babalar Günü

Babalar Günü

sempeak  6 Haziran 2024

Babalar Günü Hediyeleri Watsons’ta!

Babalar Günü, babalarınıza olan sevginizi göstermek için her yıl bizlere sunulan bir fırsattır. Bu anlamlı günde onlara verdiğiniz değeri özenle seçeceğiniz hediyeler, ellerinizle hazırlayacağınız sunumlar ile gösterebilirsiniz. Bizlere hayat boyu rehberlik eden ve güven veren babalarımıza bu özel günde en güzel şekilde sürprizler sunabilirsiniz. İşte, Babalar Günü’nde babalarımıza olan sevgimizi ifade etmenin ve onlara unutulmaz anlar yaşatmanın yollarını keşfedeceğimiz, düşünceli ve özgün hediye önerileriyle dolu olan yazımızı keyifli okumanızı dileriz.

Burberry Week-End Erkek Parfüm EDT 100 ml; Rafine klasiklerin ve doğal şıklığın sembolü olan Burberry, bu vazgeçilmez tarzını hafta sandal ağacı, üst notalarında bergamot, mandalina, greyfurt ve ananas, orta notalarında, zarif ve duygulu turunçgil içerikli formülü ile kokusu doğal, temiz, rafine ve ağacımsı sıcak bir ton, alt notalarında ise amber, misk ve bal özü taşıyan Burberry Week End, erkeği nüktedan sonuna da taşıyor.

Tommy Erkek Parfüm 100 ml; Karşı konulmaz bir optimizme sahip, adrenalin tutkunu erkekler için yaratılan Tommy Hilfiger’ın yeni parfümü Hilfiger ne istediğini ve onu nasıl elde edeceğini bilen erkekler için… Parfümün içeriğindeki dinamik bergamot, mandalin ve pembe greyfurt notaları başarı ışığını somut hale getirirken, ardıç ve biberiye özlerinin papaya notaları ile birleşmesi ise adrenalin tutkusunu yaratıyor. Kokunun kalbinde ise zerdeçal ve maun ağacı notalarının sofistike birleşimine, beyaz çay gülü ve sıcak tensel notaların eklenmesi ile elegan ve kusursuz bir anlatım ortaya çıkıyor. Parfümün fonunda yer alan güçlü süet, sandal ağacı ve turunçgil notalarının papaya, tonka ve kaşmir ağacı notaları ile birleşmesinden sıcak, seksi bir tensellik ortaya çıkıyor.

Hemen Okuyun  Sakal Nasıl Düzeltilir?

Giorgio Armani Acqua Di Gio Pour Homme Erkek Parfüm EDT 100 ml;

Nivea Men Deep Dimension Yüz Temizleme Jeli 100 ml; Nivea Men Deep Dimension Yüz ve Sakal Temizleme Jeli aktif karbon içeren formülü ile cildi ve sakalı komple temizler, ciltte uzun süreli bir temizlik ve ferahlık hissi bırakır. Ciltteki kiri ve fazla yağı temizleyerek cildi arındırır.

Nivea Men El ve Vücut Kremi Deep Impact 400 ml Normal Ciltler için Nemlendirici; Türkiye’nin en sevilen el ve vücut bakım markası NIVEA’dan! Erkekler için özel olarak geliştirilmiş formülü ile 48 saat boyunca yağlı bir his bırakmadan etkili nemlendirme sağlar. Odunsu ve baharatlı kokusu ve içeriğindeki siyah karbon ile gün boyu ferah, yenilenmiş ve bakımlı bir cilt sunar. Tüm cildinize cilt temizliğinden sonra masaj yaparak her gün uygulayın. Duş ve tıraş sonrası cildi nemlendirmek için idealdir. Tüm cilt tipleri için uygundur. Kişisel bakım rutininizin vazgeçilmezidir. İlk adım olarak NIVEA Active Clean Banyo ve Duş Jeli ile duş aldıktan sonra Deep Impact El ve Vücut Kremini tüm vücudunuza masaj yaparak uygulayınız.

Ashley Joy Kepek Önleyici ve Dökülme Karşıtı Erkek Şampuanı 400 ml; Saçınızı güçlendirerek kepek ve saç dökülmesine karşı özel bakım yapmanızı sağlar. İçeriğindeki ısırgan saç dökülmelerini önlerken, çinko, bakır, demir ve magnezyumdan oluşan 4 mineral kombinasyonu saçı onarır, güçlendirir ve saçtaki yaşlanmayı geciktirir. Çay ağacı özü antioksidan özelliği ile kepeği önlerken, mentol saçtaki yağlanmayı azaltır ve saç derisini ferahlatır.

Babalar Günü İçin Sürpriz Kutu!

Babalar günü için seçeceğiniz şık ve özenli bir kutuya aile üyelerinizden kısa mektuplar veya notlar ekleyin. Kendi elleriniz ile hazırlayacağınız onun zevklerine hitap eden küçük hediyeler koyun. Babanız ile çekmiş olduğunuz eski bir fotoğrafınızı ekleyiniz. Babanızın aktivitelerine uygun olacak bir mağazadan hediye kartı, sinema bileti vs gibi bir şey ekleyebilirsiniz. Bir kahve ve fincan takımı koyabilirsiniz. Kutuyu süslemek için rafyadan renkli kağıtlar kurdeleler ekleyiniz. Bu şekilde babanıza uygun hazırlayacağınız kutu ile onun için ne kadar özenerek vakit ayırdığınızı belli edebilirsiniz.

Hemen Okuyun  Erkekler İçin Cilt Bakımı Rehberi

Babalar Günü Hediyesi Nasıl Seçilir?

Babalar günü için hediye seçerken babanızın ilgi alanları kişisel zevkleri göz önünde bulundurarak seçmeniz önemlidir. Mesela hobileri arasında balık tutmak var ise olta takımı veya aksesuarları ile ilgili bir hediye alabilirsiniz. Online oyunlar seviyor ise oyun platformundan oynadığı oyunla ilgili bir şey alabilirsiniz. Kendi elleriniz ile babanıza hazırlayacağınız hediyeler de çok kıymetlidir. Birlikte çekindiğiniz bir fotoğrafı çerçeveletebilir, yanına küçük bir not yazabilirsiniz. Teknoloji tutkunu bir babanız var ise ona akıllı saat, kulaklık gibi son teknolojik bir ürün alabilirsiniz. Babanızın tarzına uygun gömlek, kravat, spor kıyafetleri, cüzdan vs. alabilirsiniz. Bunların dışında birlikte yapabileceğiniz bir hediye de alabilirsiniz. Mesela bir yemek kursu ya da birlikte gidebileceğiniz bir konser gibi etkinliklere ait biletleri de hediye edebilirsiniz. Babalar günü hediyesini seçerken hem babanızın ihtiyacını hem de zevklerini göz önünde bulundurmalısınız. Ona olan sevginizi anlattığınız yazı ile de bu hediyelerinizi taçlandırabilirsiniz.

Babalar Gününde Nasıl Sürpriz Yapılabilir?

Babalar gününde unutulmaz bir sürpriz yapmak istiyorsanız babanızın zevklerini iyi analiz etmiş olmanız gerekir. Film tutkunu bir babanız var ise sevdiği filmlerden oluşan bir arşiv hazırlayarak, patlamış mısır, rahat bir ortam ile keyifli bir zaman geçirmesini sağlayabilirsiniz. Ya da babanızın çocukluğunun geçtiği yere giderek güzel bir gezinti düzenleyebilir, eski anılarını canlandırabilirsiniz. Ya da sürpriz bir kahvaltı ile en sevdiği yiyeceklerden oluşan zengin bir menüye sahip birlikte sohbetler eşliğinde yapabilirsiniz. Ya da babanıza kısa kısa videolar çekerek bunu kolaj yapabilirsiniz. Farklı farklı mekanlarda onunla anılarınızın geçtiği ve duygularınızı ifade edecek kısa videoları birleştirip online hediye edebilirsiniz. Elleriniz ile hazırlayacağınız kupa, kazak, minik bir cüzdan gibi ona özel bir hediye tasarlayabilirsiniz. Ya da tuttuğu takımın ile ilgili yaklaşan bir etkinliğe bir bilet alıp birlikte gidebilirsiniz.

Hemen Okuyun  Erkek Cilt Bakım Rutini Nasıl Olmalı?

Babalar Günü İçin Evde Hazırlanabilecek Hediyeler?

Babalar gününde evde hazırlayacağınız hediyeler, el emeği ve duygu yüklü olacağından babanızın çok hoşuna gidecektir. Babanız ile birlikte geçirdiğiniz özel anılarınıza ait fotoğrafları toparlayabilir ve onlara küçük notlar ekleyerek bir albüm hediye edebilirsiniz. Seramik düz bir kupa olarak onu kendi elleriniz ile süsleyerek her kahve içtiğinde bugünü anmasını sağlayabilirsiniz. Kendi elleriniz ile öreceğiniz bir atkı veya kazak ile de onu çok mutlu edebilirsiniz. Ayrıca ona en sevdiği yiyecekleri hazırlayarak gurme babanıza güzel bir sunum hazırlayabilirsiniz. Aylık ya da yıllık bir takvim hazırlayarak her aya birlikte olduğunuz bir fotoğraf karesi ekleyebilir ve notlar yazabilirsiniz. Böylece her yeni ayda başka bir anınız canlanacaktır. Eğer babanız tamir işlerine meraklıysa, ona kendi ellerinizle bir araç gereç organizatörü yapabilirsiniz. Bu organizer, babanızın aletlerini düzenli tutmasına yardımcı olacaktır. Sevginizi ve özeninizi göstermek için babanıza el yapımı hediye hazırlayabilirsiniz.

 

(Visited 150 times, 1 visits today)