Bilmeniz Gereken En Son Ruj Trendleri

Watsons  6 Ekim 2020

2 Dk

Makyaj trendleri gelir ve geçer ancak koyu bir kırmızı rujun modası asla geçmez. Mat ya da parlak, ince ya da yoğun nasıl severseniz, gelecek sezonun en moda ipuçlarını bir araya getirdik.

İnsanlar pembenin sadece küçük kızlar olduğunu düşünmeye alışkındır ancak önümüzdeki sezon için pembe trend bir renk olacak! Koyu tonda pop zamanı; şekerli tatlı pastellerin üzerinde parlak pigmentli macentalara hazırlanın.

Portakal renkli rujdan sizi canlandırmaya yetecektir, bu nedenle turuncunun güçlü bir dönüş yapacağını öngörüyoruz. Şeffaf mandalinden cesur kırmızı-portakallara, bu renk her cilt tonunda iyi görünüyor. Hala şüpheleriniz varsa, mükemmel renk tonunu bulmak için ömrünüzün yarısını harcamanıza gerek kalmayacak, yalnızca yüksek oranda pigmentli olanları tercih edin.

Pat Mcgrath’ın parıltılı dudaklarının başarısının ardından, her türlü renkte parıltılı dudaklar kullanan güzellik arayıcılarının resimleri, sosyal medyada her yerde görülebilir. Hafif bir şey tercih ederseniz ve yoğun bir ışıltı elde etmek istemiyorsanız, görünümü taklit etmek için çok sayıda parıltı içeren parlatıcılar bulunmaktadır.

Geçen yılın trendi tamamen mat dudaklar üzerineydi, bu nedenle doğal parlak dudaklar bu sene yeniden bir dönüş yapıyor. Ten renginden şaraplara, pembe renklere kadar, parlak bitişli olduğu sürece dudaklarınızda görmek istediğiniz rujlar haline gelecektir.

Siyah her zaman kış ayları için popüler bir ton olmuştur. Oldukça etkili bir güzellik görünümü yaratmak için cesur bir ifade kadar iyi hiçbir şey yoktur. Siyah ruj çok yönlüdür, serin ve şık bir sonbahar ve kış görünümünü tattırır.

(Visited 308 times, 1 visits today)
Hemen Okuyun  Ojemrujumrimelim ve NIVEA ile 1 Dakikada Cilt Bakımı