Çantanızdan Ayırmamanız Gereken 5 Ürün

Watsons  22 Ekim 2020

5 Dk

Kadınlar gün içinde yanlarında genellikle büyük çantalar taşımayı tercih ederler. Kişisel eşyalar, makyaj ürünleri derken kendilerine gün içinde lazım olacak pek çok ürünü ellerinin altında bulundurmaya özen gösterirler. Elbette ki her kadının yanında taşıyacağı ürünler farklı olabilir. Ancak bazı aksesuarlar gün içinde nereye gidilirse gidilsin ihtiyaç duyulabileceğinden unutulmamalıdır. Örneğin saç fırçası, ıslak mendil, parfüm veya deodorant, kapatıcı ve ruj mutlaka çantanızda olması gereken ürünlerdendir. Gününüzü kurtaracak bu ürünlere Watsons’tan ulaşabilir, anın tadını  çıkarabilirsiniz. Siz de gün içinde eksikliğini hissedeceğiniz ürünleri çantanızda taşımaktan yanaysanız, listemize göz atabilirsiniz!

Islak Mendil ile El Hijyeninizi Kontrol Altında Tutun

Gün içinde, iş yerinde ya da dışarıda arkadaşlarınızlayken farkında olmadan pek çok yerle temasta bulunabilirsiniz. Dokunduğunuz yerlerin ne kadar temiz olduğunu bilemezsiniz ve ellerinizi yüzünüze değdirebilirsiniz. Kirli ellerinizi yüzünüzle temas ettirdiğiniz anda ellerinizde biriken mikroplar yüzünüze geçer ve yüzünüzde sivilcelerin çıkmasına sebep olabilir. Bunun önüne geçmek için ellerinizi sık sık silebileceğiniz ıslak mendilleri gün içinde yanınızda taşımanızda fayda vardır. Bir yandan el hijyeninizi sağlarken, diğer yandan da yenileyeceğiniz dudak makyajınızdaki kalıntıları ıslak mendille temizleyebilirsiniz.

Saç Fırçası ile Günün Her Saati Saçlarınızın Bakımını Sağlayın

Saçlarınız, rüzgâra maruz kalabilir ya da çeşitli nedenlerle karışabilir. Bu durum, saçlarınızın bakımsız ve dağınık görünmesine neden olduğu gibi sizi de rahatsız eder. Böylesi durumları ortadan kaldırmak için çantanızda taşıyabileceğiniz saç fırçanız ile saçlarınızın görüntüsünü her an koruyabilirsiniz. Birbirine dolaşan saçlarınızı açabilir, rüzgâra maruz kalan saçlarınızı ise kısa sürede saç fırçanız ile düzeltebilirsiniz. Saç fırçası, hava koşulu ne olursa olsun veya saçınız neye maruz kalırsa kalsın, gün içinde saçlarınızın görünümünü istediğiniz forma kavuşturabilir. Böylelikle bakımlı ve güçlü görünen saçlara sahip olabilirsiniz.

Hemen Okuyun  Kutu Oyunları ile Keyifli Dakikalar Geçirin

Parfüm ve Deodorant Modelleriyle Gün Boyu Harika Kokun

Günün yoğun temposunda tere veya dışarıdan üstünüze sinebilecek kokulara maruz kalabilirsiniz. Ter ve diğer istenmeyen kokular, sizi ve çevrenizdekileri rahatsız eder. Ancak bunun önüne geçebilmeniz, yanınızda bulunduracağınız ter önleyici deodorantlarla mümkündür. Terlediğinizi hissedeceğiniz zamanlarda koltuk altınıza sıkacağınız deodorant sizi, oluşan ya da oluşabilecek kötü kokudan kurtarır. Deodorant ile ter oluşabilecek ter kokunuzu kontrol altına alabilir, aynı zamanda hoş kokulu parfümlerle de güzel kokmayı sağlayabilirsiniz. Parfümü özellikle boyun ve bilek bölgelerine sıkarak gün içindeki kalıcılığını artırabilirsiniz.

Kapatıcılarla Yüzünüzde Anında Canlı Bir Görünüm Yaratın

Kullanacağınız kapatıcı ile yüzünüzdeki renk eşitsizliğini yok edebilirsiniz. Belli aralıklarla makyajınızı tazeleyebilir ve kapatıcılardan destek alarak yüzünüzdeki kusurları saklamaya devam edebilirsiniz. Ancak kapatıcıların çoğu dağılma özelliğine sahip olduğundan sık sık yüz makyajınızı kontrol etmelisiniz. Böylelikle müsait olduğunuz zaman aralıklarında cildinize uygulayacağınız kapatıcıyla gün boyu kusursuz makyajınızın tadını çıkarabilirsiniz. İyi bir yüz makyajı sizi enerjik ve canlı gösterecektir.

Gününüzün Modunu Yansıtan Rujlar ile Dudak Makyajınızın İddiasını Koruyun

Gün içinde sık sık bir şeyler yiyip içtiğinizde dudak makyajınızın kalıcılığı azalabilir. Çantanızda ruj taşıyarak dudak makyajınızı kontrol altında tutabilirsiniz. Rujlarınız, makyajınızda âdeta kurtarıcı göreve sahiptir. Dudaklarınıza uygulayacağınız ruj ile yüzünüzdeki solgun ve yorgun görünümü anında yok edebilirsiniz. Bu nedenle rujlar, gün içinde cansız görünümünüzü kapatarak imdadınıza yetişir. Canlı görünümünüzü rujun yanı sıra yüzünüze hafifçe uygulayacağınız allık ile de destekleyebilirsiniz. Allık kullanmadan önce yüzünüze uygulayacağınız, uygun bir nemlendirici krem ile yüzünüze nem kazandırarak allığınızın daha parlak görünüme sahip olmasını sağlayabilirsiniz. Böylelikle rujunuz, allığın da etkisiyle yüzünüze daha anlamlı bir ifade katacaktır.

Eğer siz de çantanızdan ayırmamanız gereken ürünleri avantajlı yollardan edinmek istiyorsanız, Watsons’taki ürünleri inceleyebilir, dilediğiniz çözümleri hemen satın alabilirsiniz.

Hemen Okuyun  Daha Sağlıklı Saçlar için Yapmanız ve Yapmamanız Gerekenler
(Visited 210 times, 1 visits today)