Cildiniz için Hassas Bakım; Gül Suyu

Watsons  8 Nisan 2022

Sonsuza kadar kulağa romantik gelecek gül suyu çok özel bir cilt bakım bileşenidir. Bu ikonik çiçekten elde edilen suyun hoş bir kokudan fazlası olduğunu bilmeniz önemli! Özellikle cildinizi tahriş etmeyen, rahatsızlık hissi yaratmayan ürün arayışında iseniz, tam olarak bu mücadelenize eşlik eder. Tüm kadınlar tarafından beğenilen aromatik gül suyu ile yüz temizleme işlemi cildini sevenlerin yıllardır kullandığı yöntemlerden biri…Gençleştirici, yatıştırıcı ve sakinleştirici özellikleri ile öne çıkan gül suyu; tonik, jel, su, şampuan, serum ve krem gibi formlarda karşınıza çıkabilir. Özellikle güzellik ürünlerinde yer verilen gül suyu bileşeni ile parlayan bir cilde sahip olmak hayal değil!

Gül Suyu Tonik Faydaları Nelerdir?

Cildi pürüzsüz ve parlak tutmak için sıklıkla temizleme, tonikleme ve nemlendirici özellikte cilt bakım rejimi uygulamamız gerekir. Gün boyu cildinde biriken kiri, makyajı, yağı ve gözden kaçırdığın ne varsa temizleyen gül suyu tonik çeşitleri cildin hassas pH dengesini koruyarak temizler. Siz de cilt bakımında bu şifalı suyu kullanmak isterseniz, Watsons’ın pek çok marka seçeneği arasından birini tercih edebilirsiniz. Hızlı bir etki için tercih edilen Garnier gül suyu tonik seçeneğini doğal kaynaklı olmasıyla Garnier Hyaluronik Gül jel kremle birlikte kullanabilirsiniz. Nivea aqua rose nemlendirici ile 48 saat süren bir nemlendirme hissi alınır. Hafif jel dokusuyla cilt tarafından kolayca emilen gül suları ciltte rahatsızlık hissi yaratmaz. Genel olarak bu tarz ürünlerin faydaları şöyle sıralanabilir:

• Kırmızı, kuru cildi yatıştırarak ton eşitliği sağlamak
• Fazla yağı azaltarak pH dengesini korumak
• Gün boyu etki edecek kadar derinlemesine nemlendirme sağlamak
• Doğal yapılı olmak ve hoş kokmak
• Antioksidanlar açısından zengin olmak
• Kırışıklıkları yumuşatarak küçük izleri doldurmak
• Tüm cilt tipleri için uygun olmak

Hemen Okuyun  Güneş Sonrası Cilt Bakımı Neden Önemlidir?

Sevilen Gül Suyu Markaları

Watsons gül suyu, doğal tonik etkisiyle cildin doğal nem dengesine kavuşmasına yardımcı olur. Sıkılaştırıcı özelliği bulunan Watsons gül suyu seçenekleri cildin daha canlı ve duru görünmesi konusunda başarılıdır. Tüm cilt tiplerine fayda sağlayan bu ürün özellikle hassas ciltler için idealdir.

Gün içinde dolan gözeneklerinizi açan ve antioksidan etkili olan Nivea gül suyu tonik seçeneğini hem cilt tonunu düzenlemek hem de 24 saat boyunca süren nemin tadını çıkarmak amacıyla geceleri yatmadan evvel uygulayabilirsiniz. Hassas ciltlere özel formülü ile alkol içermeyen tonik seçenekleri gözenekleri arındırarak pürüzsüz bir ten görünümü sağlar. Organik içerikli formülünü cildinize ışıltı ve canlılık vermek amacıyla da kullanabilirsiniz.

Cildinize tazelik katmaya hazırsanız Otacı gül suyu sizlerle! %100 doğal güllerden hazırlanan temizleme bazlı markanın bu özel makyaj temizleme suyu, cildi canlandırarak sıkılaştırır. Güllerin hafif ve berrak kokusunu hissedeceğiniz ürün tüm ciltlerin kullanımına uygundur. E vitamini ve amino asit kompleksi içeren Rosense gül suyu doğal özleriyle makyajınızı temizlerken cildinizi inanılmaz bir yumuşaklığa kavuşturur. Gülbirlik gül suyu seçeneği ile makyajınızı temizleyebilir veya rutin bakım için kullanabilirsiniz.

Watsons Gül Suyu Çeşitleri ile Gelen Doğal Güzellik!

Hassas bir cilt tipiniz varsa güneşe maruz kalma, peeling asitleri ve diğer güçlü aktif bileşenleri kullanmanız önerilmez. Herkesin merak ettiği gül suyu sivilcelere iyi gelir mi sorusunun yanıtı fayda sağladığı yönündedir. Suya dayanıklı makyajı dahi çıkararak gözenekleri sıkılaştırabilen etkili gül suları, cilde anında sebum kontrolü sunar. Sebum ve yağ dengesi hazırlanan cildin sivilce gibi de problemi kalmaz. Watsons’ta zengin ürün seçeneği ile satışa sunulan ürünler doğal güzellik reçetelerinde mutlaka yer alır.

Ciltte kalıntı veya yapılı bir his bırakmayan Watsons gül suyu seçenekleri aydınlık bir görünüme sahip olmak isteyen herkesin tercihi olabilir. Makul fiyatlarla kullanıcılarına fayda sunan gül sularının fiyatları herkes için erişilebilir niteliktedir. Serbest radikalleri yok ederken yaşlanma etkilerine kadar fayda sağlayan güllü suları ihtiyacınız olan her an kullanabilirsiniz.

(Visited 736 times, 1 visits today)