Cilt için Shea Yağının Büyülü Etkileri

Watsons  6 Ekim 2020

3 Dk

Shea yağı çok miktarda faydalı niteliklere sahiptir. Saçları, cildi ya da hatta çatlamış dudakları bile onarmak için Shea yağının zengin, nemlendirici içeriği sizi yıl boyunca aydınlatmak için mükemmel bir maddedir.

Cilt İçin Shea Yağı

Cildiniz vücudunuzun en büyük organıdır, bu nedenle ona baştan aşağıya bakmanız gerekir. Shea Yağı, koruyucu, nemlendirici ve cilt yenileyici özellikleriyle bu işi kolaylaştırır.

Cilt Koruması

Tıpkı saçınıza olduğu gibi, Shea yağı cildiniz için de faydalıdır. Kirlilik, sert iklim koşulları ve zararlı UV ışınlarına karşı büyük bir cilt koruyucusudur. İçinde doğal UV ışınlarına karşı koruma içerdiğinden bu nedenle yalnızca sıcak bir kumsalda yüzerken değil makyajınızın altına bile baz olarak yazın ya da kışın koruma sağlar.

Doğal Nemlendirici

E ve A vitamini bakımından zengin olması mükemmel doğal nemlendirici olarak işlev gören yüksek yağ asidi seviyesine sahip olduğu anlamına gelir. Çatlamış topuklar, dudaklar ya da cildiniz sıcak duşlardan veya sıcak yaz güneşinden dolayı kurur., Shea yağı bu kuruma sorunlarını hızla iyileştirebilir. Vücudun doğal sıcaklığı, katmanlara nüfuz etmesi ve yumuşak ve ipeksi bir cilt yüzeyi sunması nedeniyle hızlıca emilir. En iyi sonucu almak için günlük olarak kullanın.

Nemlendirici ve anti-inflamatuar özellikleri egzamanın iyileşmesine yardımcı olabilecek kadar güçlüdür.

Cilt Yenileyici

Shea Yağı, cildin yumuşamasını sağlayan doku hücresi rejenerasyonunda yardımcı olur. Sonuç olarak, zaten var olan kırışıklıkların görünümüne yardımcı olurken, üretilen kollajen düzeylerini artırarak cildinizin esnekliği nedeniyle bunların oluşmasını önler. Her gece yüzünüze uygulayın ve cildinizin parlaklığını izleyin.

(Visited 929 times, 1 visits today)
Hemen Okuyun  Yapıyor olabildiğiniz Ruj Hataları