Doğru Nemlendirici Nasıl Seçilir?

Watsons  15 Nisan 2022

nemlendiriciler
nemlendiriciler

Güzelliğin korunması için günlük bakım rutininizdeki en küçük ayrıntılar bile çok önemlidir. Özellikle her gün nemlendirici kullanmak cildi daha sağlıklı ve parlak tutmak için gereken en temel şeydir. Ancak Watsons’ta satışa sunulan yüzlerce marka ve ürün arasından size uygun krem seçimini nasıl yapacaksınız? Cildi besleyerek yumuşak kalmasını sağlayan kremler farklı cilt tiplerine göre içeriklendirilir. Cildinizle mükemmel uyum sağlayan ürünü seçmeniz oldukça önemlidir. Aksi halde cildinizde aşırı yağlanmaya bağlı sivilceler, kuruluğa bağlı pul pul dökülmeler ve solukluk gibi cilt problemleri görülebilir. Peki kullanmadan evvel sizin için nemlendiriciler hangileri nereden bileceksiniz? Cildinize sağlıklı ışıltıyı vermek için ürün seçiminizde cilt tipi özelliklerinizi kullanabilirsiniz…

Kuru ciltler için Nemlendirici Seçimi

Yaz kış demeden neme ihtiyaç duyan kuru ciltler için en iyi krem seçeneklerinden biri olan Loreal nemlendirici  çeşitleri cildinize nem terapisi etkisi yaparak yenilenmiş bir görünüm kazandırır. Su bazlı etkisi ile kolay emilen kremler günlük bakım ihtiyacını karşılayarak kuruluk nedeni ile yaşanan cilt problemlerinin önüne geçer. Özellikle nemsizlikten dolayı pul pul dökülen cilt bariyerini onarmaya ve korumaya çalışan nemlendirme etkili değerli yağlar sayesinde ilk kullanımdan itibaren etkisini hissedeceğiniz daha pürüzsüz bir cilde sahip olabilirsiniz. Kuru bir cilt için sıradan bir ürün kullanmak yerine kuru ciltlere özel formüle edilmiş nemlendirici seçeneklerine yönelmelisiniz. 

Karma Ciltler için Nemlendirici Seçimi

Kadın, erkek ve çocukların nemlendirici ihtiyacını karşılayan Bepanthol  krem çeşitleri, cilt bakım konusunda uzman markalardan biridir. B5 desteğiyle birlikte cildin derinlemesine nemlenmesi konusunda yardımcı olan kremler; 30 gr, 50 gr, 75 gr, 100 gr gibi farklı ölçülerde bulunur. Dermatolojik olarak test edilen Bepanthol ürünleri tüm cilt tipler için sunduğu ürünlerle özellikle döküntü veya çatlak iyileştirici etkiler sunar. Kuru ve hassas ciltler için geliştirilen Bepanthol nemlendirici ürünleri deneyerek cildinizin ihtiyaç duyduğu nemi ve desteği sağlayabilirsiniz. Özellikle kuru ve hassas yapıdaki ciltler için nemi hapseden hyaluronik asit içeren krem seçeneklerini sabah ve akşam bakım rutininize ekleyerek daha bakımlı bir cilde kavuşabilirsiniz. 

Hemen Okuyun  SPF Nedir?

Yağlı Ciltler için Nemlendirici Seçimi

Yağlı hassas ciltlerin nemlendirilmemesi gerektiğini düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. Sivilce problemlerinin yaşanmaması için dikkatle nemlendirilmesi gereken yağlı ciltler için hangi kremi seçmiş oldukları son derece önemlidir. Gözenekleri tıkamayan, cildi pürüzsüzleştiren Frudia nemlendirici, sebumun aşırı salgılanmasını kontrol edebilmenize imkan tanır. Kullandığınız krem cilt tipine uygun olmadığında gözenekleriniz yağ ile tıkanır ve sivilce problemi kaçınılmaz olarak karşınıza çıkar. Nemlendirici kullanmak cildinizi yatıştırır ve daha genç ve parlak gösterir. Kuru, yağlı, karma, akneye meyilli ve hassas ciltler dahil her cilt tipi için en etkili krem seçeneklerini Watsons’ta bulabilirsiniz. 

 

(Visited 974 times, 1 visits today)