Dolgun Kaşlar İçin İpuçları

Watsons  6 Ekim 2020

1 Dk

Kaş trendleri değişiyor, ama şimdilerde emin olabileceğimiz tek şey gür kaş modasının yakında zamanda bir yere gitmediğidir. Kalın ve iyi şekillendirilmiş kaşlar yüzün sadece iyi görünmesini değil, aynı zamanda daha genç ve daha enerjik görünmesini sağlar. Kaş alanında biraz yardıma ihtiyacınız varsa, o zaman bir bakıma başvurabilirsiniz. Biz de yüzünüzü dönüştürecek daha dolgun görünümlü kaşlarla ilgili ipuçlarını bir araya getirdik.

Kalemler ve pudralar, özellikle de kaşlarınız çok fazla inceldiyse ve yeniden uzatmak için zaman yoksa boşlukları kapatmak için harikalar yaratır. Kaşlarınızın temiz ve kuru olduğundan emin olun, ardından istediğiniz kaş şeklini hafifçe çizdikten sonra kaş kıllarını yukarı doğru fırçalayın ve kaş renginize en yakın olan bir kaş kalemi ile boşlukları dikkatlice doldurun. Sonrasında, daha fazla belirginleştirmek için kaş pudrasını açılı bir göz fırçası ile kullanın. İç köşeleri ve kuyrukları aşırı doldurmamaya dikkat edin, bu da kaşların sahte görünmesine yol açar. Son olarak, kılları yerinde sabitlemek için bir kaş jeli kullanın. İşte bu kadar! Bir çırpıda dolgun kaşlar.

Kaş kıllarınızı sürekli ve bilinçli olarak koparmazsanız, doğal olarak daha kalın ve dolgun hale gelirler. Ayrıca, B vitaminleri, özellikle B-1, B-2 ve biyotin gibi bazı vitamin ve mineraller kılların büyümesine yardımcı olur. B vitaminine ek olarak, kanda yeterli miktarda demir bulunması kıl köklerinin yeterli oksijen almasını ve böylece kılların daha hızlı ve daha güçlü hale gelmesine yardımcı olur. Bu yüzden aşırı cımbız kullanmamanın yanı sıra, diyetinize besleyici yiyecekler eklemek de sonucu iyileştirebilirsiniz.

Kaş bölgesine hint yağı, zeytinyağı ve hatta Vaseline yardımı ile masaj yapmak, buradaki kan akışını hızlandırır ve sonuç olarak kılların büyümesine de yardımcı olur.

Hemen Okuyun  Kömür Güzelliği
(Visited 1.003 times, 1 visits today)