El Şeklinize Göre Tırnak Modelleri

Watsons  3 Şubat 2022

5 Dk

El Şeklinize Göre Tırnak Modelinizi Seçin

Tırnaklarınızı ellerinizin formuna uygun olarak şekillendirmeniz daha bakımlı ve göz alıcı görünmenize yardımcı olabiliyor. Doğru tırnak şeklini ellerinizin ve parmaklarınızın zarif ve etkileyici görünmesini sağlıyor. Bu nedenle manikür yapmadan önce ellerinizin şeklini en iyi şekilde analiz etmeniz ve doğru tırnak şeklini bulmanız gerekiyor.

Elinizin yapısına uygun olarak şekillendirdiğiniz tırnaklarınızın Watsons’taki birbirinden farklı oje renkleriyle çok daha çarpıcı görünmesini sağlayabilirsiniz. Hemen şimdi en iyi tırnak bakım markalarını Watsons’ta keşfedebilirsiniz.

Doğru Tırnak Modelini Seçin

Manikür yaparken tırnaklarınıza şekil vermeden önce doğal olarak tırnaklarınızın yapısı hakkında bilgi sahibi olmanız gerekiyor. Maniküre başlamadan önce tırnak diplerini kütikül çubuğu ile iterek tırnaklarınıza doğru şekli verebilirsiniz. Kenarlardan başlayarak törpülediğiniz tırnakları uygulamak istediğiniz şekle bağlı olarak daha dar ya da düz şekilde kullanabilirsiniz. Tırnağınıza zarar vermemek için törpüyü tek bir yönde kullanmaya da dikkat etmeniz gerekiyor.

Kısa parmaklara sahipseniz yuvarlak tırnaklar sizin için en iyi modellerden biri. Yuvarlak şekilli tırnaklar kısa parmaklı ellerin daha ince ve uzun görünmesini sağlıyor. Uzun görünümü desteklemek için nude ojelerle manikürünüzü tamamlayabilirsiniz. Pastel Nude serisi ojeler, hızlı kuruyan yapısı ve doğal tonlardaki çoklu renk seçenekleri sayesinde pek çok kadının favorileri arasında yer alıyor. Revlon, Rimmel London ve Flormar da çarpıcı renkleriyle sizi dikkat çekici tırnak stilleri yaratmaya çağırıyor. İddialı ve feminen tırnaklar için stiletto şeklinde sivri törpüleme modelini deneyebilirsiniz. Stiletto modelindeki tırnaklarınızı çok daha dikkat çekici hale getirmek için kırmızı veya bordo gibi çarpıcı renklere de şans vermeyi unutmayın!

Hemen Okuyun  Makyaj Fırçası Nedir?

Zarif ve İnce Görünen Eller Yaratın

Watsons, kişisel bakımınız için gerekli olan tüm malzemeleri kolayca bulmanızı sağlıyor. Tırnak bakım yağlarından kütikül kremlerine, rengarenk nail art malzemelerinden törpüye kadar manikür ihtiyacınızı karşılayan tüm ürünler sayesinde daha zarif ve bakımlı tırnaklara sahip olabilirsiniz. Geniş ve uzun tırnaklarınızın daha ince görünmesi için oval şekilli tırnaklar kullanabilirsiniz. Oval tırnaklar, yumuşak hatları sayesinde geniş tırnaklar için mükemmel bir seçenek.

Bu şekli oluşturabilmek için törpünüzü tırnaklarınızın her iki yönünü yuvarlamak amacıyla kullanmanız gerekiyor. Yumurtaya benzeyen bu şekli elde etmeniz için Watsons’ın törpü seçeneklerine hemen göz atabilirsiniz. Watsons 4 Yönlü Blok Tırnak Törpüsü sayesinde tırnaklarınıza mükemmel şekli kazandırdıktan sonra onların kusursuz görünmesine de yardımcı olabilirsiniz. Tırnak bakım ürünlerini tek tek satın alabileceğiniz gibi özel manikür setlerine de göz atabilirsiniz. 

Son Trend Tırnak Bakım Ürünlerini Seçin

Watsons, eliniz için doğru tırnak şeklini belirlerken en son trendleri takip etmenizi sağlıyor. Son zamanlarda oldukça popüler hale gelen badem şeklindeki tırnaklar, pek çok elin daha zarif ve uzun görünmesini sağlıyor. Kenarları sivrilterek daraltacağınız tırnaklarınızda iddialı renklerin yanı sıra pastel tonlar da dikkat çekiyor. Tırnaklarınızı kısa kullanmaktan hoşlanıyorsanız kare şeklinde törpülenmiş tırnaklar tam size göre.

Tüm ellere yakışan bir manikür için kare tırnaklarınızın kenarlarını yuvarlak şekilde törpüleyebilirsiniz. Kısa veya uzun her türlü parmak modelinde harika görünen bu şekil, bakımının da kolay olması yüzünden pek çok kadının favorileri arasında yer alıyor. Ekstra uzunluk istediğiniz zamanlarda Superdrug French Uzun Takma Tırnak gibi alternatiflere de şans verebilirsiniz. Kare ve uzun tırnaklar, nail art gibi trendlere de mükemmel zemin oluşturuyor. Kişisel zevkleriniz ve tarzınız doğrultusunda renkli nail art ürünlerini tırnaklarınıza uygulamaktan çekinmeyin. 

Hemen Okuyun  Bayram Makyajı!

Siz de hemen şimdi ellerinizi daha zarif ve bakımlı göstermeye yardımcı tüm tırnak bakım ürünlerini Watsons ayrıcalıklarıyla ve kampanya seçenekleriyle keşfedin!

(Visited 2.702 times, 1 visits today)