En İyi Yaz Ayak Bakımları

Watsons  5 Ekim 2020

2 Dk

Sandalet sezonu geldi! Çizmeleri bir kenara bırakıp, bir çift bağcıklı babet, espadril veya muhteşem topuklu ayakkabılarla koşturmaya başlamanın zamanı geldi. Ancak ayaklarınız bu büyük açılış için hazır değilse, korkmayın. Yaz tatili kaçamağınızın başlangıcından itibaren muhteşem hissetmenize yardımcı olacak en iyi ürünleri araştırdık. Bu yaz ayak bakımları ile evden çıkmadan pedikür kusursuzluğu elde etmeye hazırlanın.

Kuru Ciltler için

Sahte bronzluk meraklılarına aşina bir işlem olan ölü derinin atılması kuru ayaklardan kurtulmanıza yardımcı olur. Standart cilt soyucular cildinizi tepeden tırnağa pürüzsüz hale getirirken, benzersiz yumuşaklık elde etmenize yardımcı olacak bir dizi ayak bakımı bulunmaktadır.

Cue Footner’ın cildi soyan çorapları. Bu ürün, her kullanımda sonuç verir. Tek kullanımlık çorapları giyin, ayaklarınızı bir saat kadar tutun ve çıkarın. Gelecek hafta boyunca ayağındaki sertleşmiş cilt soyulmaya başlayacak ve geride yumuşak ve pürüzsüz ayaklar bırakacaktır. Bununla birlikte, ayakların soyulmasının durdurması 14 güne kadar sürebilir, bu yüzden bu işlemi tatilinizden en az iki hafta önce yapmaya dikkat edin!

Çatlak Topuk için

Çatlamış görünen topuklar, cildi kuruyarak, nasır haline gelmesinden ve nihayetinde parçalanmasın kaynaklanır. Ne kadar da güzel bir resim! Ayaklarınızla ilgili endişeniz destek kullanmadan kuru cilde ekstra baskı uyguladığınızda arkası açık sandaletlerin görünümü konusunda daha da kötüleşebilir.

İster ayaktaki kuru bir cildi fark etmiş olup çatlamış bir topuğu önlemeye yardımcı olmak niyetinde olun veya Sahra çölünden daha fazla çatlaklara sahip topuklarınız olsun, hedefe uygun nemlendirici kremler, ihtiyacınız olan güzellik icatlarıdır. Haftalık soyulma, cilalama (pomza taşıyla) ve nemlendirme işlemi, kuru cilt tamamen yumuşayana kadar çatlak görünümü en aza indirmeye yardımcı olacaktır.

Nasırlar için

Nasırlar tekrarlanan sürtünme hareketi oluşan yerlerde ortaya çıkar – tüm heyecanlı müzisyenlerin bileceği gibi. Özellikle stilettolarda yaşıyorsanız, ayaklar üzerinde nasır gelişmesi ender görülen bir şey değildir.

Hemen Okuyun  Glutatyon Nedir? Ne İşe Yarar?

Losyonlardan çıkarıcılara kadar, nasırlara uygun ürünleri kullanmak, görünümün azalmasına ve kaba nasır alanının zamanla ortadan kaldırılmasına yardımcı olacaktır. Nasırlar çirkin oldukları kadar rahatsız edici de olduğundan bakım uygulamaları arasında ayak destek yastıklarına yatırım yapmak hareket halindeyken rahatsızlığı hafifletirler.

(Visited 254 times, 1 visits today)