İlkbaharın Olmazsa Olmazı: Alıklı Yanaklar

Watsons  12 Ekim 2020

3 Dk

Egzersiz sonrasındaki gibi hafifçe kızarmış yanaklarınız olsun ister miydiniz? Tabii egzersiz kısmı olmadan. Ya da cildinizin en iyi görünümünün her zaman öğle sonrası keyfinin ardından ortaya çıktığını mı düşünüyorsunuz? Bir parça makyaj sihriyle, o parlak, evet-biraz-sevgi-kattım görünümünün tüm gün sürebileceğini söylemek isteriz. Bu doğru, basit bir pembe şeftali tonu sürerek yüzünüze canlılık katabilirsiniz (bir gece öncesinde arkadaşlarınızla takılmış olsanız da), parlaklık elde edebilirsiniz VE -hepsinden önemlisi- şu an tam da trend bu! Nasıl yapacağınızı anlatıyoruz, allık fırçalarınızı hazırlayın.

1. Adım – Hazırlık ve baz

Parlak bir görünüm için, pürüzsüz ve ışıltılı bir cilt işin can alıcı kısmıdır. İyi bir baz, allık oluşturmadan önceki temel adımdır, o yüzden parlatıcı bir primer ile parlayın. Avuç içinize bezelye büyüklüğünde bir damla sıkın ve düz, ipeksi bir yüzey için cildiniz üzerine uygulayın.

Şimdi sıra biraz kapatıcıda. Makyajsız bir makyaj görünümü istiyorsunuz, o yüzden fazla uygulamayın. Avcunuza çok az miktarda fondöten ve sıvı aydınlatıcı sıkın ve birlikte uygulayın. Yüzünüze uygulamak için parmak uçlarınızı kullanın, saç çizginizden boyun hizanıza kadar, belli olmayacak kadar az şekilde uygulayın.

Artık baz katmanı uygulandı; şimdi de sıra gözaltı bölgelerinizi aydınlatmada. İç kenardan başlayarak göz altına parlaklaştırıcı bir kapatıcı ile hafifçe dokunun ve dış kenara ulaşana kadar ilerleyin. Yüzük parmağınızla hafif bir dokunma hareketiyle sürün.

2. Adım – Kırmızılık oluşturun

Yanaklarınıza hangi tonu uygulayacağınıza karar veremiyor musunuz? Şeftali tonları genellikle tüm cilt tonlarında iyi bir iş çıkarır. Doğru ürün formunu seçme konusunda da, krem ve jel allıkların daha kuru cilt türlerinde işe yaradığını (çünkü pudralar çizgi içlerine dolabilir), pudraların yağlı cilde uygun olduğunu unutmayın. İster krem takımında olun, ister pudra hayranı olun, her iki allık türü de harika bir sonuç verir.

Hemen Okuyun  Çamur Maskesi

3. Adım – Süslemeyle tamamlayın

Bazı kullandınız, allığı sürdünüz ve tamamen trende uydunuz. Eğer işi bir adım daha ileri götürmek istiyorsanız, ortaya çıkmaları için elmacık kemiklerinize pudra aydınlatıcı uygulayın. Yelpaze fırça kullanarak, anında parlaklık için aydınlatıcıyı elmacık kemiklerinizin üst kısmına, üst dudak kıvrımınıza ve burnunuzun orta kısmına hafifçe uygulayın.

Bu, birbirini tamamlayan makyaj kurallarına sahip bir görünümdür; bu nedenle allığınızı tamamlayan bir ruj rengiyle tamamlayın.

(Visited 219 times, 1 visits today)