Kış Aylarında Kuruyan Ellere Çözümler

Watsons  25 Şubat 2022

Her kış aylarında ellerinizin kuruluğundan rahatsız mı oluyorsunuz? Soğukta elleriniz çatlıyor, parmaklarınız acıyor mu? Pekala, yalnız değilsiniz. Çoğu insan hemen hemen aynı şeyleri yaşar. Kış aylarında cildin kuruması çok sık karşılaşılan bir durumdur. Dolayısıyla pullanma henüz yaşanmadan el kremi önerileri dikkate alınmalı! Özellikle kışın soğuğunda kuruyan ellere eklenen pandemi kurallarında elleri sık sık yıkamak gerektiği için işler daha da zorlaşıyor gibi görünebilir. Doğal nem dokusunu kaybeden eller için en iyi el kremi önerileri elbette Watsons’ta!

El Kremi Çeşitleri Nelerdir?

Kadın, erkek ve hatta çocuklar için dahi önemli olan el bakımı konusunda henüz kış aylarına girmeden çözüm bulmak önemlidir. Bakımlı eller yaratmak için birbirinden etkili içeriklere sahip el kremleri bulmak mümkün! Günlük kullanıma uygun bir şekilde hazırlanan el kremi seçeneklerini A , E, B5 vitamini, Koenzim Q10, Hindistan cevizi yağı, badem yağı, argan yağı, zeytinyağı ve gliserin gibi çeşitli içeriklerde deneyebilirsiniz. Bazı el kremleri tırnak bakımı için de çözüm olabilmekte…

Sağlıklı bir tırnak yapısı ve pürüzsüz eller hemen herkesin arzu ettiği bir istektir. Ulaşılması çok da zor olmayan bu isteğinizi gerçekleştirmek için Naturals By Watsons, Nivea, Arko, Bee’O, New Essentials, Celenes, Bepanthol, Sinoz, Neutrogena, Originals ve Dalan gibi en iyi el kremi ürünlerini keşfedebilirsiniz. Özellikle onarıcı etkisi bulunan en iyi el kremi ürünlerini, ele ihtiyaç duyduğu sürede nem sağlamak amacıyla kullanabilirsiniz. Gün içinde sık sık el yıkayan veya dışarıda çalışmak zorunda olanların güzel eller için hızlı emilen kremleri kullanması gerekir. 

Watsons El Bakımı Ürünleri ile Dokunduğunuz Her Yeri Yumuşatın!

Ellerinize uygulayacağınız ürünlerin içeriği, üründen ne derece fayda göreceğiniz konusunda bilgilendiricidir. Bu nedenle geniş ürün yelpazesi bulunan Watsons’tan ellerin çatlaması konusunda fayda sunan en iyi el kremi ürünleri temin edilebilir. Peki, yumuşacık ve pürüzsüz el yüzeyi sunan ürünleri yakından tanımaya ne dersiniz?

  • Watsons Chick Gang Argan el kremi ile yoğun nemlendirici özler birleşerek elleri daha bakımlı ve yumuşak bir hale dönüştürebilir. 
  • Günlük bakım için hazırlanan Nivea El Kremi onarıcı özellikleriyle el hijyenini sağlamanıza da yardımcı olur. 
  • Yağlı bir his bırakmadan kullanılabilen Leocrema Besleyic i el kremi sayesinde özel bir bakım sağlanmış olur. 
  • En iyi el kremi seçeneklerinden biri olan badem sütlü Arko Nem Prebiyotik El ve Vücut Kremi, bitkisel süt ve prebiyotik içeriği ile 48 saate kadar etkilidir. 
Hemen Okuyun  Jel Mi, Süt Mü yoksa Yağ Mı? Seçmenin Zorluğu İle Yüzleş

Bakım ürünleri arasında bulunan el kremlerini kampanya seçeneklerini de takip ederek Watsons’tan temin edebilirsiniz. Watsons web sitesinde dilediğiniz kadar ürün ve marka seçeneğine rastlayabilir, kolay bir şekilde online olarak alışverişinizi gerçekleştirebilirsiniz. 

 

(Visited 383 times, 1 visits today)