Kişiliğinizi Seçin ve Size En Çok Uyan Ruju Bulun

Watsons  6 Ekim 2020

5 Dk

Aşağıda dört farklı kişilik türü var, sizinle en iyi eşleştiğini düşündüğünüzü seçin. Size uyumlu olan dudak tonunu ve dokusunu önereceğiz!

Kişilik A

Cesur, İyimser, Dürüst, Ayakları Yere Basan

Kişilik B

Sabırlı, Zamana Karşı, Tatlı, Hakiki

Kişilik C

Sofistike, Rekabetçi, Bireysel, Organize

Kişilik D

Komik, Macera, Yaratıcı, Parlak

(Yanıtlar için aşağı kaydırın!)
Kişilik A 

Ton: Ateşli sıcak kırmızı.

Doku: Dudak boyası, kalem ruj

Alımlı ancak sorumlu kişiliğinizi tamamlamak için sıcak renkler, özellikle tutkulu bir kırmızı, sizi en iyi ortaya çıkaracaktır. Bununla birlikte, dudak boyaları ve kalem boya gibi cildinizi hafifletecek ve dudaklarınıza ekstra bir parlaklık dokular kullanmalısınız. Sıcak bir kırmızı ton, brunch buluşmaları ve güneş ışığı altındaki resimler için mükemmel olur!

Not: Daha koyu kırmızılar soluk cilde, parlak kırmızı ve kan portakallar ise koyu renkli ciltlerde daha iyi görünürler.


Kişilik B

Ton: Hafif Gül Pembesi

Doku: Krem Ruj.

Ruj koleksiyonunuza tozlu bir pembe ton koymayı düşünün. Doğal bir pembe ruj sahibi olmak sadece doğal bir ton olmasının yanı sıra, zarafetinizi ve kadınlığınızı daha da artıracaktır. Krem rujları tercih edin, günlük kullanım için idealdir.


Kişilik C

Ton: Modaya uygun Mor Kahverengi

Doku: Mat Krem / Likit Ruj.

Özgüvenli ve kentsel karakteriniz mor kahverengi bir ton ile özellikle şık görünecektir. Daha turuncumsu bir kahverengi veya daha mor kahverengi arasındaki seçim tamamen size ait ama her iki ton da göz alıcıdır. Kalıcı bir etki ve ekstra cesaret için mat bir dudak kremi veya likit ruj kullanmanız önerilir!

Not: Mat likit rujun dokusu oldukça kuru olduğundan öncesinde dudak balmı uygulamak kuruluğu azaltacaktır.

Kişilik D

Ton: Eğlenceli bir mercan tonu.

Doku: Her şey!

Bireysel kişiliğinizi sergilemek konusunda hiçbir şey parlak bir portakal rengini yerini alamaz. Orijinal olun ve gece çıktığınız etkinlikler için parlak mercan turuncu renginiz deneyin. Işıklar altında parladığınızı görün. Neşeli ve dışa dönük kişiliğiniz her dokuyla harika görünecektir. Daha alçak gönüllü iseniz, cılız bir dudak parlatıcı veya kremsi bir ruj deneyin, ancak cesursanız, mat bir likit ruj kullanın!

Hemen Okuyun  Yağ Yakmak İçin Altı Farklı Ev Egzersizi
(Visited 134 times, 1 visits today)