Makyaj Çantalarının Olmazsa Olmazları

sempeak  26 Haziran 2022

Makyaj çantası, kadınların sürekli kullandığı kozmetik ürünlerini toparlayabilmelerine yardımcı olan hayat kurtarıcı eşyadır. Makyaj konusunda acemi ya da profesyonel olun, görünümünüze canlılık ve ışıltı katacak ürünlere sahip olmanız önemli. Bu şekilde gün içerisinde hareket halindeyken doğru ve etkili ürünler ile rötuşlarınızı yapabilirsiniz. Peki makyaj çantası içerisine hangi ürünleri ekleyip eklememe konusunda ikilemde mi kaldınız? Öyleyse gelin siz makyaj tutkunlarının güzellik rutinlerinizden ödün vermeden tercih edebileceği temel makyaj çantası malzemelerine göz atalım.

Amacına Uygun Makyaj Çantası Seçenekleri

Makyaj yapmayı seven kadınlar tarafından tercih edilen makyaj çantası, sıklıkla kullanılan kozmetik ürünlerinin düzenli bir şekilde taşınmasına olanak sağlayan önemli bir eşyadır. Oldukça şık tarz ve tasarımlarda üretilen modeller arasında şeffaf makyaj çantası gibi seçenekler bulunur. Her çanta modeli işlevsel özelliği ile kadınları kusursuz görünüme ulaştıracak ürünlerin her an yanı başında olmasını mümkün kılar. Üstelik küçük makyaj çantası ya da büyük modeller, güzelliğine düşkün kadınların kullanım amacına göre farklılık gösterebiliyor. Dolayısıyla favori kozmetik ürünlerinizi rahatlıkla açılıp kapanabilen çantalara koyarak her an çıkartıp kullanabilirsiniz.

Makyaj Çantası Kozmetik Ürünleri

Makyajsız olmaz diyenlerdenseniz, büyük ihtimalle seyahatler sırasında ya da gün içerisinde yanınıza alacağınız makyaj ürünlerini daraltmanın zorluklarını da biliyorsunuz. Zira günlük ya da tatil makyaj çantası hazırlarken sınırlı alanınız olacaktır. Bu durumda da çantanıza öncelikle temel makyaj malzemelerine yer vermelisiniz. İşte görünümüzü canlandırmak istediğinizde devreye girecek kozmetik ürünleri

Renkli Nemlendiriciler: Makyaj çantası için olmazsa olmazlar arasında bulunan nemli nemlendiriciler, ince dokularıyla özellikle yaz aylarında hayat kurtaran ürünlerdir. Fondötenin aksine daha hafif yapıdaki renkli nemlendiriciler, cildim naturel gözüksün diyenlerin ideal ürünleri olabilir. Zira bu kozmetik ürünleri, fondöten kadar yoğun olmamakla beraber kapatıcı etkiye de sahiptir. Bakımlı ve hoş görünmek istiyorsanız, teninizi ağırlaştırmayacak bu ürünü makyaj çantası içerisine atın deriz. Doğal bitişli başka bir ürün eklemek isterseniz, BB kremleri de düşünebilirsiniz.

Hemen Okuyun  Barbie Makyajı Nedir?

Fondöten: Makyajınızın pürüzsüz ve biraz daha kusursuz olmasından yanaysanız, ten renginizle uyumlu fondötenleri çantanıza ekleyebilirsiniz. Cilt tipinize göre orta veya tam kapatıcı bir fondöten seçiminde bulunabilirsiniz.

Allık: Hem sağlıklı hem de güzel görünmenin anahtarı allıklar oluyor. Neden mi? Bu kozmetik ürünleri, yanaklara doğal bir kızarıklık kazandırarak fresh bir görünüm yakalamanızı kolaylaştırıyor. Peki ya yanınıza hangi renk allık almalısız? Cilt renginiz ile uyumlu renk allıkları, makyaj çantası için tercih edebilirsiniz. İsterseniz yanınıza iki farklı renk allık da alabilirsiniz. Allığınızı dilerseniz göz makyajınızda da kullanarak doğal bir etki yaratabilirsiniz.

Ruj: Rujun önemini kimse inkar edemez. Ten renginize göre seçeceğiniz rujunuzu makyaj çantası içerisine mutlaka eklemelisiniz. Günlük makyajın yanı sıra hemen hemen her şeyle uyumlu bir kırmızı ruj seçerek özel günlerinizde de bu renk ruju çantanıza ekleyebilirsiniz. Yumuşak bir görünüm için parlak, göz alıcı formül için ise mat formüle sahip rujları tercih edebilirsiniz.

Rimel: Kozmetik çantası içerisine konulması gereken ürünlerden biri de rimel oluyor. Kirpiklerinize hacim vererek etkileyici bakışlara sahip olmanıza yardımcı olarak bir rimel seçiminde bulunabilirsiniz.

Far: Farlar, gözlerinizi ortaya çıkarıp belirginleştirmenin en güzel yollarından biri. Göz farları oldukça geniş renk yelpazesine sahiptirler. Gözlerinizin güzelliğini vurgulayacak renkleri çantanıza koyabilirsiniz. Başka bir alternatif olarak gözlerinize şıklık katmak için kahve ve bakır gibi doğal tonların olduğu küçük bir far paletini makyaj çantası içerisine ekleyebilirsiniz. 

Watsons makyaj çantası seçeneklerinden tarzınıza hitap eden modeli seçebilir ve dilediğiniz kozmetik ürünlerinizi yanınıza alarak her zaman bakımlı görünebilirsiniz.

 

(Visited 725 times, 1 visits today)