Anasayfa    /    Makyaj   /    2022 Nail Art Trendleri

2022 Nail Art Trendleri

Watsons  12 Nisan 2022

nail-artSöz konusu zarif ve bir o kadar özenli kadınlarsa nail art tasarımlarında sınır yoktur. Evet, bir çoğunuz bu tarz detay gerektiren bakım işlemleri için salona gidip hem zaman hem de para harcamanın gerekli olduğunu düşünebilir… Bu işi evde yapmak günümüzde çok kolay. Sade desenlerden abartılı tırnak sanatına kadar aradığınız tüm modelleri, özel veya sıradan günlerinizde tırnak süsleme amacıyla kolayca temin edebilirsiniz. Siz de 2022 yılının en trend tırnak tasarım modellerini tırnaklarınızda görmek isterseniz, size yardımcı olacak en özel ürünleri sizlerle paylaşıyoruz. İşte 2022 yılının en sevilen nail art ürünleri!

Favori Oje Desenleri için Gereken Ürünler

Sıkıcı ve tek renk tırnaklar yerini eğlenceli ve sevimli tırnaklara bırakacak gibi… Tırnak dövmesi olarak da adlandırılan ve uygulaması son derece kolay tırnak desenleri ile çevrenizden pek çok iltifat alabilirsiniz. Klas olmak için tek renk oje sürülmesi gerekir gibi bir notunuz varsa bu notu artık çöpe atabilirsiniz. Kendinden emin, ifade yeteneği yüksek, ruhu ve enerjisi olan tırnaklar daha şimdiden herkesin sevgilisi! 2022 yılının favori oje desenleri kısaca şöyle sıralanabilir: 

  •           Dama Model : Renkli dama baskılarını tırnaklarınıza taşıyarak harika bir görsel yaratabilirsiniz. 
  •           Fransız Manikürü: Tırnaklarınızın uç kısmına uygulayacağınız yapıştırma bantlarla harika renk kombinasyonları oluşturabilirsiniz. 
  •           Holografik Manikür: Holografik manikür desenli tırnak sanatı süslemeleriyle zahmetsiz ojenizin tadını çıkarabilirsiniz. 
  •           Uyumsuz Tırnaklar: Birbirinden farklı desen ve renklerde hazırlayacağınız tırnaklarla iddialı tarzınızı yansıtabilirsiniz. 
  •           Çiçek Desenleri: Çiçek desenli tırnaklar favori modellerinizden biri olmaya aday. 
  •           Grafik Uygulamalar: Grafik desenlerin, zigzagların ve çizgilerin yer verildiği yeni sezon nail art trendleri arasında.
  •           Gökkuşağı Sanatı: Gökkuşağı renklerini tırnaklarınızda kullanmak her ne kadar zor gibi görünse de Watsons’ta işinizi kolaylaştıracak pek çok ürün seçeneği mevcut. 
Hemen Okuyun  Uykusuz Geceler Sonrası Hızlı Güzellik Tüyoları

Hayli kolay uygulanan tırnak dövmeleri ile salonda zaman harcamanıza gerek  kalmaz. Tırnaklarınıza süreceğiniz açık renk bir ojenin kurumasının ardından en beğendiğiniz desenleri düzgünce kağıdından keserek çıkardıktan sonra tırnağınıza yapıştırmalısınız. Uygulamanın hemen ardından desenin üzerine ıslak bezle bastırıp bir süre beklettikten sonra desen üzerindeki şeffaf filmi üzerinden çekebilirsiniz. Tırnak dövmelerinizin işlemi bitince üzerine parlatıcı sürerseniz daha uzun süre tırnaklarınızı kullanma imkanınız olur. 

Evde Nail Art Yapmak için Hangi Ürünlere İhtiyaç Duyulur?

Tırnak süslemek evde kendinizin de kolaylıkla uygulayabileceği basit işlemlerdir. Nail art fırçası, oje ve bir kaç model sticker yardımıyla tırnaklarınızı kendiniz süsleyebilirsiniz. En sevilen nail art ürünlerinden olan tırnak bantlarıyla oje sürme işlemini dahi kolaylaştırabilirsiniz. Tırnaklarınızın kenarına oje bulaşma riskini önleyen tırnak bantları kolay uygulanan ve çekilen detayları ile sürdüğünüz ojenin daha profesyonel işçilikte görünmesine yardımcı olur. Tırnak bantları pek çok değişik şekillerde kullanarak tırnaklarında oje renkleri ile de efektler vererek çeşitler oluşturabilirsiniz. 

Kadınların her kıyafete özel bir oje uygulaması yapmayı sever. Bakımlı tırnaklara kavuşacağınız nail art tırnak süsleme sanatı uygulamalarıyla kısa, küt veya yuvarlak kesim tırnaklarınız hayat bulur. Rengarenk ve ışıltılarla dolu tırnaklarınızla iddialı bir görünüm hiç de zor olmaz! Evde oje ve tırnak dövmesi olması hissettiklerinizi tırnaklarınıza kolayca yansıtmanızı kolaylaştırır. Kolay ve pratik uygulama alanı ile nail art malzemeleri düz renk oje sürmekten sıkılan herkese hitap eder. Bu sene özellikle trend olan neon ve yanar döner tırnaklar için özel olarak hazırlanan oje ve parlatıcı türleri ile tırnaklarınıza ultraviyole bir etki verilir. Tırnaklarınızda farklılık görmek amacıyla aradığınız tüm nail art ürünleri Watsons’ta!

 

(Visited 2.314 times, 1 visits today)