Nemlendiricinizden En İyi Faydayı Nasıl Alırsınız?

Watsons  6 Ekim 2020

1 Dk

Her gün yüzünüze nemlendirici uygulayorsunuz ancak cildiniz hala kuru ve çatlamış halde mi? Nemlendiricinizi yanlış bir şekilde uyguluyor olabilirsiniz. Pürüzsüz ve yumuşak bir cilde sahip olmak, vücudunuzun her yerine losyon sürmekten fazlasını gerektirir; doğru uygulama yapmak için akıllı ve efektif yolları bilmeniz yeterlidir.

Yüzünüzü tamamen korumak için daha kalın bir nemlendiric tabakası gerektiğini düşünebilirsiniz. Gerçek şu ki kalın nemlendiriciler cildinize emilmesi uzun zaman alır ve beklediğiniz sonucu vermez. Badem yağından elde edilenler gibi doğal yağ bazlı nemlendiriciler deneyin çünkü cildinizde su bazlı olanlara kıyasla daha kolay absorbe olur..

Cildinizin her zaman nemli kalmasını sağlamak için, nemlendiricinize ek olarak haftalık bir bakım yapmalısınız. Kendi yüz maskenizi oluşturmak çok kolay ve hızlıdır. Avokado, yumurta akı, limon suyu ve bal gibi yenilebilir malzemeler, nemlendirme işlemleri arasında cildiniz için büyük bir kurtarma işlemi görebilir.

Nemliliği öngöremesek de, farklı hava şartlarında cildinizi daha iyi hale getireceğini vaat eden farklı nemlendiriciler vardır. Isı değişimine uyum sağlayan ve cildinizin ihtiyaçlarını etkili bir şekilde karşılayan bir nemlendirici bulmak önemlidir.

Güneş hasarı kuru ve pürüzlü bir cilt yaratabileceğinden, güneş kremini kışın veya bulutlu günlerde bile kullanmayı unutmayın. Ayrıca makyajınız için bir baz olarak daima nemlendirici kullanın. Sonuç olarak, cildinize iyi baktığınızda nemlendiriciniz daha iyi işlev görecektir.

(Visited 208 times, 1 visits today)
Hemen Okuyun  Daha Beyaz Dişlere Uyanın