Sıla Türkoğlu’nun Tercihi; Pure Beauty BB & CC Krem

sempeak  9 Haziran 2023

Pure Beauty BB & CC kremlerin marka elçisi Sıla Türkoğlu ile gerçekleştirdiğimiz keyifli röportaja hoş geldin.

Sıla’nın cilt bakımı ritüeli, hangi Pure Beauty kremi tercih ettiği ve çok daha fazlasını senin için derledik. Keyifli okumalar!

 

– Pure Beauty BB & CC kremlerin marka yüzü oldun. Kremleri senin için vazgeçilmez kılan özelliği bizimle paylaşır mısın?

 

+ Günlük hayatımda da cilt bakımına çok önem veren birisiyim. Kusursuz bir makyaj görünümü için en önemli adımın cilt bakımı olduğuna inanıyorum. Pure Beauty BB & CC kremlerin en sevdiğim yanı ise cildime   bakım yaparken makyaj etkisi vermeleri. Uzayan cilt bakım rutinlerim kısaldı diyebilirim. Nemlendirme, güneş koruması, mavi ışıklardan koruma etkisi, cilde bakım yapması… Hepsinin tek bir üründe olması büyük bir kolaylık.

 

– Günlük hayatında tercihini ağır makyajlardan yana mı kullanırsın, doğal bir makyaj görünümü mü tercih edersin?

 

+ Kesinlikle tercihim doğallıktan yana. Işıltılı ve aydınlık bir cilt görünümü benim vazgeçilmezim. Pure Beauty BB & CC kremlerin de bu özelliğine bayılıyorum. Çok kısa bir zamanda, çok daha canlı ve doğal bir cilt görünümüne kavuşuyorum.

 

– Peki senin tercihin BB krem mi, CC krem mi?

 

+İkisi de!☺ Gün boyu süren kusursuz bir kapatıcılık istiyorsam BB kremi tercih ediyorum. Daha aydınlık ve ışıltılı bir cilt görünümü istiyorsam da o gün CC kremi kullanıyorum. Mesela bugün çantamda ve yüzümde CC krem var.☺

 

-Gerçekten ışıldıyorsun! Cildin çok doğal ve aydınlık görünüyor. 

 

+Teşekkür ederim! Kremleri ne zaman kullansam arkadaşlarım da ‘’yüzün bugün çok canlı görünüyor, ne kullanıyorsun?’’ diye soruyorlar ☺ 

Kremlerin hafif ve ağırlaşmayan yapısı sayesinde doğal bir görünüm elde ediyorum.

Hemen Okuyun  Watsons Tıkla Gel Al Hemen

 

-İki kremin de farklı tonları mevcut. Sen hangisini tercih ediyorsun?

 

+Ben buğday tonlarında bir cilde sahip olduğum için Natural rengini tercih ediyorum. Eğer açık tonlarda bir cilde sahipseniz Ivory renklerini tercih edebilirsiniz.

 

-Pure Beauty’i diğer BB ve CC kremlerden ayıran en önemli özellik sence ne?

 

+Çok fazla var! Ancak bir örnek vermem gerekirse, 50 faktör güneş koruması ve mavi ışıklardan koruma etkisi diyebilirim. Şöyle düşünün, cilt bakımı ritüelimde nemlendirme adımından sonra mutlaka güneş koruyucu kullanırım. Güneş koruyucu üzerine fondöten kullandığımda kimi zaman topaklanma yapabiliyor ve bu çok can sıkıcı. Pure Beauty BB &  CC kremler ile cilt bakımım artık yeni makyaj ritüelim haline geldi.

 

-Röportajımızı bitirmeden önce takipçilerine söylemek istediğin son bir söz var mı?

 

+Kendinizi sevin, bol bol su için ve Pure Beauty BB & CC kremlerin birden çok etkisiyle birden gelen güzelliğin keyfini çıkarın!

 

BB & CC Krem’in Farkı Nedir? Kimler Kullanabilir?

 

Cilt Bakımında Makyaj Etkisi: BB ve CC Kremlere Yakından Bakış

 

Doğal görünümlü makyajlar ve aydınlık cilt görünümü trendlerinin yükselişinin makyaj çantalarımızda yarattığı en büyük değişimlerden bir tanesinin BB ve CC kremler olduğunu söyleyebiliriz. Cildi yormadan, kısa sürede kusursuz bir görünüm sağlayan bu ürünler, özellikle ağır makyajları sevmeyenlerin vazgeçilmezi. 

 

Birden Çok Etkisiyle, Birden Gelen Güzellik Pure Beauty BB & CC Krem ile Tanış 

Eğer sen de uzun ve yorucu makyaj rutinlerinden sıkıldıysan ve cildine aynı zamanda bakım yapan bir makyaj ürünü arıyorsan, doğru yerdesin!

Pure Beauty BB & CC kremlerin nemlendirme, 50 faktör güneş koruması ve cildini besleyen antioksidan özellikleriyle cilt bakımın artık yeni makyaj rutinin. Gelin birlikte cildinize en uygun kremi seçelim.

Hemen Okuyun  Gaming Ürünleri ile Oyunlardan Daha Çok Zevk Alacaksınız

 

Pure Beauty BB Krem – Birden Gelen Kusursuz Cilt Görünümü

 

Eğer gözenekli ve pürüzlü bir cilde sahipsen ve gün boyu süren kusursuz kapatıcılık istiyorsan BB kremi tercih etmelisin. Pure Beauty BB krem, tam kapatıcı yapısıyla daha canlı bir cilt görünümüne kavuşmana yardımcı olur. 

 

Pure Beauty CC Krem – Birden Gelen Aydınlık Cilt Görünümü

 

Cildinde renk eşitsizlikleri varsa ve daha aydınlık bir cilt görünümü istiyorsan CC kremi tercih etmelisin. Pure Beauty CC krem, daha eşit tonda görünen ve ışıltılı bir cilde kavuşmana yardımcı olur.

(Visited 1.336 times, 3 visits today)