Tıraş Bıçağınızı Ne Sıklıkla Değiştirmelisiniz?

sempeak  29 Haziran 2022

Kadınların epilasyon, erkeklerin ise hem epilasyon hem yüz tıraşı için kullandığı tıraş bıçağı, belirli aralıklarla değiştirilmesi gereken bir gereç. Tek kullanımlık olanlardan değiştirilebilir jiletli olanlara dek farklı çeşitleri bulunan tıraş bıçaklarının maksimum kullanım sayısı işte bu çeşitlere göre farklılık gösteriyor. Gelin tıraş bıçağı nasıl kullanılır ve ömrü ne kadardır gibi soruların yanıtını birlikte arayalım.

Kullan – At Tıraş Bıçağı Nasıl Kullanılır?

Tek kullanımlık kullan – at prensibiyle üretilen tıraş bıçakları genellikle tek bıçaklıdır. Hızlı ve pratik tüy alma işlemlerinde beklenen performansı sergilemekle birlikte tek bıçaklı olmalarından dolayı tüy yoğunluğuna bağlı olarak ömrünün çok uzun olmadığı bir gerçek. En iyi performans için her bir hamleden sonra başlıktaki tüyleri akan suyun altında temizlemek ve sonraki alıma temiz haliyle geçmek hem sonucu iyileştirecek hem de jiletin ömrünü uzatacaktır. Banyoda her daim bir kullan – at tıraş bıçağı bulundurabilir, seyahatlerde valizinize bir paket atarak işinizi kolayca halledebilirsiniz.

Vücut Temizliği için Özel Tıraş Bıçakları

Banyoda kullanmak için özel olarak tasarlanan taraklı başlıklı tıraş bıçakları vücut tüylerinin ideal bir şekilde alınması için kusursuz seçimdir. Tıraş bıçakları birkaç kullanımdan sonra aşınıp yıpranabilir. Hele ki tüyler normalden daha kalınsa, aşınma süreci de bir o kadar hızlı olacaktır. Körelmiş bir jileti kimse kullanmak istemez öyle değil mi? Aslında değişim için jiletin körelmesini beklemek gerekmiyor. Bakteri oluşumu sebebiyle hijyenik özelliğini kaybeden bir tıraş bıçağı da birkaç kullanımdan sonra kendisini çöp kovasında bulmalı. Tek bıçaklı olanlar daha az sayıda uygulamaya elverişli iken, 6 bıçağa kadar çıkan jilet sayısına sahip olanlar ile çok daha uzun bir yol arkadaşlığı yapabilirsiniz.

Hemen Okuyun  Erkekler İçin Cilt Bakımı Rehberi

Değişim Zamanı için Gözlem Önemli…

Erkek ve kadın tıraş bıçağı fark etmeksizin, elinize aldığınız ürünün fiziksel durumu değişime dair size ipucu verecektir. Jilet üzerinde kararmalar ve aşınmalar gözlemlerseniz bir diğerine geçmek akıllıca olacaktır. Birkaç kullanımdan sonra performansı düşen pratik tıraş bıçaklarının tüyleri istediğiniz gibi almadığını gördüğünüzde de değiştirebilirsiniz. Bıçakların arasında biriken tüy, bıyık, sakal ve ölü deriler de yeni bir tanesine geçmeniz için yeterli bir neden. Birbirinden ünlü markaların etkili sonuçlar veren kadın ve erkek tıraş bıçağı çeşitlerini Watsons’ta bulabilirsiniz. Kadınlara ve erkeklere özel üretilen en iyi tıraş bıçağı alternatiflerini hemen sipariş verebilir, tıraş sürecinde başvuracağınız diğer destekleyici ürünleri de sepete ekleyip satın alabilirsiniz.

 

(Visited 3.320 times, 8 visits today)